Kiinteämpi keskivartalo – kyllä kiitos!

kiinteä keskivartalo

Kiinteämpi keskivartalo – kyllä kiitos!

Tammikuun 6. päivä starttaa Painonpudotusnetin uusi 8 viikon kestoinen Kiinteämpi keskivartalo -verkkovalmennus, jossa päätavoitteena on laittaa rasva palamaan ja vahvistaa corea, jolloin saavutat viikko viikolta timmimmän kehon ja varsinkin keskivartalon ja jenkkakahvojen peittelysi jää historiaan!

 

Miksi sinun kannattaa lähteä mukaan?

Keskivartalolle kertyneet ylimääräiset kilot ovat monen ongelma. Ensinnäkin ylimääräisen rasvan kertyminen keskivartalolle saattaa aiheuttaa epämukavaa oloa omassa kehossa ja sen lisäksi keskivartaloon kertynyt ylimääräinen rasva on vaarallisempaa rasvaa kuin esimerkiksi lantioon ja reisiin kertynyt rasva, koska tämä sisäelinten ympärillä oleva rasva on aktiivisempaa. Tätä rasvaa kutsutaan viskeraaliseksi rasvaksi, josta voit käydä lukemassa lisää tästä linkistä. 

 

Mitkä ovat Kiinteämpi keskivartalo -verkkovalmennuksen hyödyt?

Valmennuksen avulla treenaat ja syöt yhteensä kahdeksan viikon ajan keskivartalon kiinteytymistä tukevasti, jonka ansiosta sentit karisevat vyötäröltäsi ja samalla ne karisevat myös muualta kehostasi. Tämän lisäksi lihaskuntosi ja aerobinen kuntosi kohenevat ja kehosi vahvistuu kokonaisvaltaisesti. Varsinkin keskivartalon vahvistuvat lihakset auttavat keskivartaloasi näyttämään timmimmältä, mutta sen lisäksi vahvistuneet lihakset myös tukevat tehokkaammin selkärankaasi, jolla on suuri terveydellinen hyöty. 

 

Tämän kaiken saat, jos lähdet mukaan:

  • Puhelinsovelluksen, johon pystyt merkkaamaan edistymisesi, fiiliksesi ja johon voit luoda tavoitteita ja seurata niiden toteutumista!
  • Ryhmän tuen. Pääset liittymään valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella valmentajan ja muiden osallistujien kanssa.
  • Kattavan ja helposti noudatettavan ruokavalion, joka vaihtuu neljän viikon välein. Lisäksi saat Facebook-ryhmässä aina silloin tällöin valmentajalta resepti-ideoita, jotka sopivat tavoitteen kanssa yhteen!
  • Monipuoliset ja kattavat treeniohjeet, jotka on suunniteltu keskivartalon ja koko kehon kiinteytymistä ajatellen.
  • Valmentajan tuen. Voit sovelluksessa olevan chatin avulla kysyä apua ja vinkkejä milloin tahansa 8 viikon aikana!
  • 14 päivän tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen valmennukseesi, palautamme rahasi takaisin sen enempää kyselemättä!

Valmennuksesta on pyritty tekemään mahdollisimman helposti noudatettava ja tehokas valmennuskokonaisuus, jonka avulla keskityt kaikista oleellisimpiin asioihin, joiden avulla kiinteämpi keskivartalo on mahdollinen!

 

Miksi ilmoittautuisit ennakkoon mukaan?

Ennakko-osallistumisen avulla sitoutat itsesi tammikuussa starttaavaan valmennukseen ja itse muutokseen, jolloin varmistat, että vuosi 2020 alkaa osaltasi kunnon boostilla!

Huom! Ennakko-osallistumalla mukaan viimeistään 31.12.2019 saat 10€ alennuksen valmennuksesi hinnasta! Näin valmennuksen loppusummaksi jää vain 39€ eli 0,69€ per päivä! Tosi edullista!

Tutustu valmennukseen tästä linkistä ja lähde mukaan!