"Valmennus oikeasti toimii niin kuin luvataan!"

“Parasta Puhdistu & hoikistu -valmennuksessa on tietenkin se, että valmennus oikeasti toimii niin kuin luvataan. Tämän lisäksi valmennuksen noudattaminen on ollut kiireiselle työssäkäyvälle perheenäidille yllättävän helppoa!“
Suvi

rennosti hoikaksi -verkkovalmennus

Sinulle, joka haluat pudottaa painoa rennolla tavalla! Tässä verkkovalmennuksessa panostetaan oikeanlaiseen ruokavalioon ja liikuntamuotona on reippaat kävelylenkit. 

Sopii hyvin sinulle, joka et ole harrastanut liikuntaa pitkiin aikoihin!

12 päivän puhdistusdieetti

Puhdistusdieetti on tehokas 12 päivän verkkovalmennus sinulle, joka haluat raikastaa oloasi, poistaa tehokkaasti turvotusta ja saada lisää energiaa päiviisi!

puhdistu ja hoikistu -verkkovalmennus

Neljän viikon kestoisessa Puhdistu ja hoikistu -verkkovalmennuksessa panostat hyvään ja kevyeeseen oloon koko neljän viikon ajan.

Verkkovalmennus lähtee liikkeelle kevyellä ja detoxoivalla jaksolla, jonka jälkeen siirryt kohti terveellistä ja tehokasta painonpudotusta!

”Paino tippui n. 3kg ja vyötärö kaventui 8cm."

”Olen tosi tyytyväinen Puhdistusdieettiin. Paino tippui n. 3kg ja vyötärö kaventui 8cm. Olo on paljon virkeämpi ja energisempi. Herkkuja ei edes tee mieli ja napostelu on jäänyt pois. Opin myös syömään oikeaan aikaan, kun ennen söin milloin sattui tekemään mieli. ”
Titta
Unohditko salasanasi? Ole hyvä ja kirjoita käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat linkin sähköpostiisi, jonka avulla voit luoda uuden salasanan.
Emme jaa henkilötietojasi kenenkään kanssa.

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.