sunnuntai, heinäkuu 21, 2019
Etusivu Painonpudotus Painonpudottajan treeniohjelma

Painonpudottajan treeniohjelma

39.00

Starttaa tehokas painonpudotus Painonpudottajan treeniohjelman avulla!

Painonpudottajan treeniohjelma sopii loistavasti sinulle, joka haluat pudottaa painoasi ja pitää kilot pysyvästi poissa! Treeniohjelma sisältää kattavat ohjeet treenaamiseen ja ruokailuun, joiden avulla saat hyvän startin kohti parempaa terveyttä ja hoikempaa olemusta.

 

Painonpudottajan treeniohjelmassa saat:

 Nousujohteiset treeniohjeet yhteensä kahdeksalle viikolle. Treeniohjeet muuttuvat kahden viikon välein. Treeniohjeiden vaihtelevuus ja tehojen nousu auttavat pitämään treenaamisen monipuolisena, nousujohteisena ja samalla myös mielenkiintoisena. Treenimuotoja ovat muun muassa kuntosaliharjoittelu ja aerobiset harjoitukset.

Tavoitettasi tukevan ruokavalion. Ruokavalion myötä tulet syömään päivittäin viisi eri ateriaa, jotka auttavat pitämään olon kylläisenä pitkin päivää, etkä joudu näkemään nälkää. Ateriat koostuvat terveellisistä ja ravinnerikkaista lähteistä, jolloin ne ovat painonpudotuksen lisäksi hyväksi myös terveydellesi!

Bonuksena saat Painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää runsaasti reseptejä treeniohjelman tueksi. Reseptitiedoston ateriat auttavat pitämään ruokavaliosi monipuolisena ja maukkaana viikkojen edetessä! Reseptien avulla opit kokkaamaan uusia aterioita, joiden avulla muutat syömistottumuksiasi pysyvästi, etkä palaa enää vanhaan ruokavalioosi!

Saat selkeät ohjeet ohjelman suorittamiseen. Tilauksen jälkeen luomme sinulle käyttäjätunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan treeniohjelman omille sivuille, jossa näet kaikki valmennusmateriaalit ja kattavat aloitusohjeet. Käyttäjätunnuksesi ovat voimassa kokonaisen vuoden, joten voit hyödyntää valmennusmateriaaleja niin usein kuin haluat yhden vuoden sisällä.

Video-ohjeet treeniliikkeisiin, joiden avulla näet helposti treeniliikkeiden suoritustekniikat. Videot helpottavat treenaamista ja auttavat sinua näkemään tarkemmin, miten liike kuuluu tehdä.

Valmentajan tuen koko kahdeksan viikon ajaksi. Voit kysyä neuvoa sertifioiduilta valmentajilta ohjelman edetessä ja valmentajat auttavat sinua parhaansa mukaan!

Yllä mainittujen lisäksi valmennusmateriaaleistä löytyy vielä paljon muuta! Saat muun muassa kuntotestit, aloitusmittauslomakkeet, lisäravinnesuositukset ja ohjeet treenien muokkaamiseen. Lähde mukaan ja ryhdy toimeen!  

BONUS: Saat kaupan päälle painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää useita reseptejä painonpudotukseen! Voit hyödyntää reseptejä ohjelman yhteydessä ja myös hyvin sen jälkeen!  

Tämä tuote sisältää 100% Rahat takaisin -takuun!

Kuvaus

Painonpudottajan treeniohjelman tilaamisen jälkeen saat yhden arkipäivän sisällä käyttäjätunnukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joilla pääset kirjautumaan Painonpudottajan treeniohjelman omille verkkosivuille. Käyttäjätunnuksesi ovat voimassa yhden kokonaisen vuoden ajan (365 päivää), jonka aikana voit hyödyntää treeniohjelman sisältöä niin paljon kuin haluat!

PAINONPUDOTTAJAN TREENIOHJELMAN TARKEMPI ESITTELY:

Painonpudottajan treeniohjelma auttaa karistamaan ylimääräiset kilot tehokkaan treenaamisen ja juuri painonpudotukseen sopivan ruokavalion avulla. Treenit koostuvat monipuolisesti niin lihaskuntoharjoituksista kuin myös aerobisista harjoituksista, joiden avulla kehität kuntoasi tehokkaasti ja treenaat juuri rasvanpolton kannalta tärkeillä sykealueilla. Lihaskuntoharjoitukset suoritat kuntosalilla valmennussivuilta löytyvien kuntosaliohjeiden avulla.

Painonpudottajan treeniohjelman avulla saat tehokkaan startin painonpudotukseen ja kahdeksassa viikossa voit saada aikaan huikeita tuloksia, koska 8 viikon kestoinen treeniohjelma auttaa sinua panostamaan arjessasi juuri niihin oikeisiin ja ratkaiseviin tekoihin, joilla saat aikaan näkyviä tuloksia!

TREENIOHJELMA
Treeniohjelma jakautuu neljään kahden viikon jaksoon, jolloin treenaaminen tapahtuu viikkojen mittaan nousujohteisesti ja treenaaminen pysyy samalla monipuolisena ja mukavana. Saat helpot ja selkeät video-ohjeet treeniliikkeiden suorittamiseen ja löydät treeniohjelmasta myös kattavat kirjalliset ohjeet. Lisäksi treeniohjelmassa on kattavasti kerrottu muun muassa miten valitset kuntosalilla oikeat painot ja miten voit tukea eri lisäravinteiden avulla treenaamista ja painonpudotusta.

PAINONPUDOTTAJAN RUOKAVALIO
Painonpudottajan treeniohjelma sisältää arvioidun kalorinkulutuksen mukaan suunnitellun ruokavalion, joka tehostaa painonpudotusta. Sinun ei tarvitse nähdä nälkää vaan syöt ohjelman mukaan säännöllisin väliajoin useita kertoja päivässä.

VALMENTAJAN TUKI

Painonpudottajan treeniohjelmaan kuuluu Sertifioidun Personal trainerin tuki, joten sinulla on mahdollisuus kysyä neuvoa mikäli koet siihen tarvetta viikkojen kuluessa. Valmentaja antaa sinulle vinkkejä ja ohjeita ruokavalion noudattamiseen ja treenaamiseen. Voit esimerkiksi kysyä korvaavaa liikettä jonkin sellaisen liikkeen tilalle, joka ei sinulle sovi.

BONUS: PAINONPUDOTTAJAN RUOKAVALIOTIEDOSTO!

Usein eri treeniohjelmat ovat tylsiä ruokavalion osalta. Ostaessasi Painonpudottajan treeniohjelman saat kaupan päälle Painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää useita eri aterioita painonpudotuksen tueksi ja voit hyödyntää reseptitiedostoa niin treeniohjelman yhteydessä, kuin myös sen jälkeen.

100% TAKUU: Painonpudotusohjelma sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin takuun! 

Me uskomme suunnittelemiimme treeniohjelmiin ja niiden kautta saataviin tuloksiin. Jos kuitenkin koet, ettet saanut haluamaasi hyötyä treeniohjelmasta, palautamme rahasi takaisin sen enempää kyselemättä.

MAKSA TUOTE KERRALLA, ERISSÄ TAI SMARTUMIN AVULLA!

Voit maksaa treeniohjelman verkkokaupassamme heti verkkopankin avulla tai voit valita maksuvaihtoehdoksi Klarnan, jolloin maksat tuotteen laskulla kertamaksuna tai haluamissasi erissä. Halutessasi voit maksaa treeniohjelman myös Smartumeilla, jolloin tee tilaus sähköpostitse lähettämällä viesti osoitteeseen: info@painonpudotusnetti.fi

Kaikki maksuvaihtoehdot näkyvät verkkokaupan Kassalla

HUOM! Ohjelmassa olevat lihaskuntoharjoitukset suoritetaan kuntosalilla, joten tarvitset kuntosalijäsenyyden. Jos haluat treenata kotona, tutustu Painonpudottajan kotitreeniohjelmaamme.

Palaa takaisin verkkokauppaan 

Etusivulle

Unohditko salasanasi? Ole hyvä ja kirjoita käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat linkin sähköpostiisi, jonka avulla voit luoda uuden salasanan.
Emme jaa henkilötietojasi kenenkään kanssa.