Etusivu Painonpudotus Painonpudottajan treeniohjelma

Painonpudottajan treeniohjelma

39.00

Starttaa 8 viikon tehokas matka Painonpudottajan treeniohjelman avulla!

Painonpudottajan treeniohjelma sopii loistavasti sinulle, joka haluat pudottaa painoasi ja päästä parempaan kuntoon pysyvästi! Treeniohjelma sisältää kattavat ohjeet treenaamiseen ja ruokailuun, joiden avulla saat hyvän startin kohti parempaa terveyttä ja hoikempaa olemusta!

Huom! Uudistettu, sovellusmuodossa oleva treeniohjelma saatavilla ma 26.8.2019! Tilaa ennakkoon ja säästät!

 

Painonpudottajan treeniohjelmassa saat:

 Nousujohteiset treeniohjeet yhteensä kahdeksalle viikolle. Treeniohjeet muuttuvat viikkojen edetessä ja tiedossa on monipuolista treenaamista. Treeniohjeiden vaihtelevuus ja tehojen nousu auttavat pitämään treenaamisen monipuolisena, nousujohteisena ja samalla myös mielenkiintoisena. Treenimuotoja ovat muun muassa kuntosaliharjoittelu ja aerobiset harjoitukset.

Tavoitettasi tukevan ruokavalion. Painonpudottajan ruokavalion myötä tulet syömään päivittäin viisi eri ateriaa, jotka auttavat pitämään olon kylläisenä pitkin päivää, etkä joudu näkemään nälkää. Ateriat koostuvat terveellisistä ja ravinnerikkaista lähteistä, jolloin ne ovat painonpudotuksen lisäksi hyväksi myös terveydellesi!

Bonuksena saat Painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää runsaasti reseptejä treeniohjelman tueksi. Reseptitiedoston ateriat auttavat pitämään ruokavaliosi monipuolisena ja maukkaana viikkojen edetessä! Reseptien avulla opit kokkaamaan uusia aterioita, joiden avulla muutat syömistottumuksiasi pysyvästi, etkä palaa enää vanhaan ruokavalioosi!

Saat selkeät ohjeet treeniohjelman suorittamiseen. Treeniohjelma on sovelluksen muodossa, jolloin se kulkee mukana helposti puhelimellasi. Treeniohjelman treeneistä tulee aina sovelllus treenipäivänä, jolloin muistutukset pitävät sinut ajantasalla ja patistavat treenaamaan!

Kuva- ja video-ohjeet treeniliikkeisiin. Sovelluksessa näet kattavat ohjeet jokaiseen treenilikkeen suoritustekniikkaan. Videot helpottavat treenaamista ja auttavat sinua näkemään tarkemmin, miten liike kuuluu tehdä.

Valmentajan tuen koko kahdeksan viikon ajaksi. Voit kysyä neuvoa ja apua sertifioiduilta valmentajilta ohjelman edetessä ja valmentajat auttavat sinua parhaansa mukaan! Sovelluksessa on suora chat, jonka kautta voit lähettää valmentajalle helposti viestiä.

Yllä mainittujen lisäksi valmennusmateriaaleistä löytyy vielä paljon muuta! Saat muun muassa kotikuntotestit, voit seurata kehitystäsi ja asettaa tavoitteita. Lähde mukaan ja ryhdy toimeen!  

BONUS: Saat kaupan päälle painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää useita reseptejä painonpudotukseen! Voit hyödyntää reseptejä ohjelman yhteydessä ja myös hyvin sen jälkeen!  

 

Tämä tuote sisältää 100% Rahat takaisin -takuun!

Kuvaus

Painonpudottajan treeniohjelma starttaa joka maanantai. Aina seuraavan maanantain aloitukseen tulee ilmoittautua viimeistään edeltävänä sunnuntaina. Jos liityt mukaan maanantaina, silloin treeniohjelmasi starttaa seitsemän päivän kuluttua!

PAINONPUDOTTAJAN TREENIOHJELMAN TARKEMPI ESITTELY:

Painonpudottajan treeniohjelma auttaa karistamaan ylimääräiset kilot tehokkaan treenaamisen ja juuri painonpudotukseen sopivan ruokavalion avulla. Treenit koostuvat monipuolisesti niin lihaskuntoharjoituksista kuin myös aerobisista harjoituksista, joiden avulla kehität kuntoasi tehokkaasti ja treenaat juuri rasvanpolton kannalta tärkeillä sykealueilla. Lihaskuntoharjoitukset suoritat kuntosalilla sovelluksesta löytyvien kuntosaliohjeiden avulla.

Painonpudottajan treeniohjelman avulla saat tehokkaan startin painonpudotukseen ja kahdeksassa viikossa voit saada aikaan huikeita tuloksia, koska 8 viikon kestoinen treeniohjelma auttaa sinua panostamaan arjessasi juuri niihin oikeisiin ja ratkaiseviin tekoihin, joilla saat aikaan näkyviä tuloksia!

TREENIOHJELMA
Treeniohjelmassa harjoitukset vaihtuvat viikkojen myötä, jolloin treenaaminen pysyy nousujohteisena ja samalla monipuolisena ja mukavana. Saat helpot ja selkeät kuva- ja video-ohjeet treeniliikkeiden suorittamiseen ja löydät treeniohjelmasta myös kattavat kirjalliset ohjeet.

PAINONPUDOTTAJAN RUOKAVALIO
Painonpudottajan treeniohjelma sisältää arvioidun kalorinkulutuksen mukaan suunnitellun ruokavalion, joka tehostaa painonpudotusta. Sinun ei tarvitse nähdä nälkää vaan syöt ohjelman mukaan säännöllisin väliajoin yhteensä viisi kertaa päivässä.

VALMENTAJAN TUKI

Painonpudottajan treeniohjelmaan kuuluu Sertifioidun Personal trainerin tuki, joten sinulla on mahdollisuus kysyä neuvoa jos koet siihen tarvetta viikkojen edetessä. Valmentaja antaa sinulle vinkkejä ja ohjeita ruokavalion noudattamiseen ja treenaamiseen. Voit esimerkiksi kysyä korvaavaa liikettä jonkin sellaisen liikkeen tilalle, joka ei sinulle sovi.

BONUS: PAINONPUDOTTAJAN RUOKAVALIOTIEDOSTO!

Usein eri treeniohjelmat ovat tylsiä ruokavalion osalta. Ostaessasi Painonpudottajan treeniohjelman saat kaupan päälle Painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää useita eri aterioita painonpudotuksen tueksi ja voit hyödyntää reseptitiedostoa niin treeniohjelman yhteydessä, kuin myös sen jälkeen.

100% TAKUU: Painonpudotusohjelma sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin takuun! 

Me uskomme suunnittelemiimme treeniohjelmiin ja niiden kautta saataviin tuloksiin. Jos kuitenkin koet, ettet saanut haluamaasi hyötyä treeniohjelmasta, palautamme rahasi takaisin sen enempää kyselemättä.

MAKSA TUOTE KERRALLA, ERISSÄ TAI SMARTUMIN AVULLA!

Voit maksaa treeniohjelman verkkokaupassamme heti verkkopankin avulla tai voit valita maksuvaihtoehdoksi Klarnan, jolloin maksat tuotteen laskulla kertamaksuna tai haluamissasi erissä. Halutessasi voit maksaa treeniohjelman myös Smartumeilla, jolloin tee tilaus sähköpostitse lähettämällä viesti osoitteeseen: info@painonpudotusnetti.fi

Kaikki maksuvaihtoehdot näkyvät verkkokaupan Kassalla

HUOM! Ohjelmassa olevat lihaskuntoharjoitukset suoritetaan kuntosalilla, joten tarvitset kuntosalijäsenyyden. Jos haluat treenata kotona, tutustu Painonpudottajan kotitreeniohjelmaamme.

Palaa takaisin verkkokauppaan 

Etusivulle

Unohditko salasanasi? Ole hyvä ja kirjoita käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat linkin sähköpostiisi, jonka avulla voit luoda uuden salasanan.

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.