Etusivu Painonpudotus Painonpudottajan kotitreeniohjelma
Ale!

Painonpudottajan kotitreeniohjelma

39.00 27.00

Haluatko karistaa kilot pysyvästi ja haluat tehdä sen mielellään kotona?

Painonpudottajan kotitreeniohjelman avulla laitat ruokavaliosi ja liikuntatottumuksesi uuteen uskoon ja harppaat suuren askeleen eteenpäin vain kahdeksassa viikossa!

 

Painonpudottajan kotitreeniohjelmassa saat:

Nousujohteiset kotitreeniohjeet yhteensä kahdeksalle viikolle, jotka muuttuvat kahden viikon välein. Treeniohjeiden vaihtelevuus ja tehojen nousu auttavat pitämään treenaamisen monipuolisena, nousujohteisena ja samalla myös mielenkiintoisena. Treenimuotoja ovat muun muassa: HIIT-, kehonpaino- ja aerobiset harjoitukset.

Tavoitettasi tukevan ruokavalion. Ruokavalion myötä tulet syömään päivittäin viisi eri ateriaa, jotka auttavat pitämään olon kylläisenä pitkin päivää, etkä joudu näkemään nälkää. Ateriat koostuvat terveellisistä ja ravinnerikkaista lähteistä, jolloin ne ovat painonpudotuksen lisäksi hyväksi myös terveydellesi!

Bonuksena saat Painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää runsaasti reseptejä treeniohjelman tueksi. Reseptitiedoston ateriat auttavat pitämään ruokavaliosi monipuolisena ja maukkaana viikkojen edetessä! Reseptien avulla opit kokkaamaan uusia aterioita, joiden avulla muutat syömistottumuksiasi pysyvästi, etkä palaa enää vanhaan ruokavalioosi!

Saat selkeät ohjeet ohjelman suorittamiseen. Tilauksen jälkeen luomme sinulle käyttäjätunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan treeniohjelman omille sivuille, jossa näet kaikki valmennusmateriaalit ja kattavat aloitusohjeet. Käyttäjätunnuksesi ovat voimassa kokonaisen vuoden, joten voit hyödyntää valmennusmateriaaleja niin usein kuin haluat yhden vuoden sisällä.

Video-ohjeet treeniliikkeisiin, joiden avulla näet helposti treeniliikkeiden suoritustekniikat. Videot helpottavat treenaamista ja auttavat sinua näkemään tarkemmin, miten liike kuuluu tehdä.

Valmentajan tuen koko kahdeksan viikon ajaksi. Voit kysyä neuvoa sertifioiduilta valmentajilta ohjelman edetessä ja valmentajat auttavat sinua parhaansa mukaan!  

Yllä mainittujen lisäksi valmennusmateriaaleistä löytyy vielä paljon muuta! Saat muun muassa kuntotestit, aloitusmittauslomakkeet, lisäravinnesuositukset ja ohjeet treenien muokkaamiseen. Lähde mukaan ja ryhdy toimeen!  

BONUS: Saat kaupan päälle painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää useita reseptejä painonpudotukseen! Voit hyödyntää reseptejä ohjelman yhteydessä ja myös hyvin sen jälkeen!  

Tämä tuote sisältää 100% Rahat takaisin -takuun!

Kuvaus

Painonpudottajan kotitreeniohjelman tilaamisen jälkeen saat yhden arkipäivän sisällä käyttäjätunnukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joilla pääset kirjautumaan Painonpudottajan kotitreeniohjelman valmennussivuille. Käyttäjätunnuksesi on voimassa yhden kokonaisen vuoden ajan (365 päivää), jonka aikana voit hyödyntää kotitreeniohjelman valmennusmateriaaleja niin monesti kuin haluat!

TTREENIOHJELMAN TARKEMPI ESITTELY:

Painonpudottajan kotitreeniohjelma auttaa karistamaan ylimääräiset kilot oikeanlaisen ruokavalion avulla ja treenaat tehokkaasti kotona!

Treeniohjelman avulla opit syömään ja treenaamaan niin, että pudotat painoasi pysyvästi kotoa käsin. Voit suorittaa tehokkaat treenit helposti treeniohjeiden avulla paikasta riippumatta milloin tahansa ja missä tahansa! Saat hyvän startin terveelliseen ja hoikempaan elämään, jolloin energisyys ja hyvinvointi ovat osa jokaista päivääsi!

TREENIOHJELMA
Treeniohjelma jakautuu neljään kahden viikon jaksoon, jolloin treenaaminen tapahtuu viikkojen mittaan nousujohteisesti ja treenaaminen pysyy samalla monipuolisena ja mukavana. Saat helpot ja selkeät video-ohjeet treeniliikkeiden suorittamiseen ja löydät treeniohjelmasta myös kattavat kirjalliset ohjeet.

RUOKAVALIO
Painonpudottajan kotitreeniohjelma sisältää arvioidun kalorinkulutuksen mukaan suunnitellun ruokavalion, joka tehostaa painonpudotusta. Sinun ei tarvitse nähdä nälkää vaan syöt ohjelman mukaan säännöllisin väliajoin useita kertoja päivässä.

VALMENTAJAN TUKI

Treeniohjelman lisäksi Painonpudottajan kotitreeniohjelmaan kuuluu myös sertifioidun Personal trainerin tuki, joten sinulla on mahdollisuus kysyä neuvoa,jos koet siihen tarvetta viikkojen kuluessa. Valmentaja antaa sinulle neuvoja syömiseen ja voit kysyä apua myös treenaamiseen esimerkiksi, jos tarvitset jonkin sinulle sopimattoman liikkeen tilalle korvaavan.

BONUS: PAINONPUDOTTAJAN RUOKAVALIOTIEDOSTO!

Usein eri treeniohjelmat ovat tylsiä ruokavalion osalta. Ostaessasi Painonpudottajan kotitreeniohjelman saat kaupan päälle Painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää useita eri aterioita painonpudotuksen tueksi ja voit hyödyntää reseptitiedostoa niin treeniohjelman yhteydessä, kuin myös sen jälkeen.

100% TAKUU: Painonpudotusohjelma sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin takuun! 

Me uskomme suunnittelemiimme treeniohjelmiin ja niiden kautta saataviin tuloksiin. Jos kuitenkin koet, ettet saanut haluamaasi hyötyä treeniohjelmasta, palautamme rahasi takaisin sen enempää kyselemättä.

HUOM! Ohjelmassa olevat harjoitukset suoritetaan kotona omalla kehonpainolla tai ulkona. Treeniohjelman suorittaminen ei vaadi kuntoiluvälineitä tai kuntosalijäsenyyttä. Tarvitset vain mukavat treenivaatteet ja lenkkitossut, jotka varmasti löytyy jokaisen vaatekaapista. 😉 Jos haluat saada ohjelmaan mukaan kuntosaliharjoittelua, tutustu Painonpudottajan treeniohjelmaamme. 

Palaa takaisin verkkokauppaan 

Etusivulle

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.