Etusivu Reseptikirjat 40 kevyttä & proteiinipitoista välipalaa! -reseptikirja

40 kevyttä & proteiinipitoista välipalaa! -reseptikirja

9.95

Tue ja edistä painonpudotustavoitettasi reseptikirjan kevyiden ja proteiinipitoisten reseptien avulla!

Reseptikirjasta löydät yhteensä 40 välipalareseptiä, joiden avulla lähdet rikastuttamaan päivittäisiä välipalojasi. HUOM! Reseptit sopivat loistavasti myös iltapalalla nautittaviksi. Näin saat runsaasti ideoita kahdelle päivän eri aterialle!

 

  Reseptikirjassa saat kaiken tämän: 

  • Yhteensä 40 kevyttä, terveellistä ja proteiinipitoista välipalareseptiä, jotka sopivat loistavasti myös iltapalalla nautittaviksi
  • Suurin osa resepteistä on helposti ja nopeasti valmistettavia
  • Saat runsaasti tietoa proteiineista ja varsinkin sen merkityksestä painonpudotuksessa
  • Saat tietoa proteiinin päivittäisestä tarpeesta ja miten paljon juuri sinä tarvitset proteiinia päivässä
  • Saat listan hyvistä ja laadukkaista proteiininlähteistä!

40 kevyttä & proteiinipitoista välipalaresepiä! -e-kirjassa saat kattavan infopaketin, jonka avulla tuet painonpudotustavoitettasi ja kevyempää arkea! Suurin osa resepteistä on helposti ja nopeasti valmistettavia, jonka ansiosta varmistat, että nautit päivittäin terveellisiä välipaloja mahdollisimman pienellä vaivalla!

Osasto:

Kuvaus

Kevyttä ja proteiinipitoista!

Kevyet ja proteiinipitoiset välipalat auttavat tukemaan painonpudotustavoitetta. Kevyet välipalat auttavat myös pitämään päivittäisen energiansaannin alhaisempana ja auttavat tukemaan säännöllistä ateriarytmiä!

Helppoa ja nopeaa!

Kukapa ei rakastaisi helppoja ja nopeita aterioita? Reseptikirjasta löydät nopeita ja helppoja reseptejä, joiden valmistamiseen sinun tarvitsee kuluttaa hyvin vähän aikaa!

Tuotteillamme on aina 100% rahat takaisin -takuu!

Uskomme tuotteisiimme ja tämän vuoksi annamme kaikille tuotteillemme 100% Rahat takaisin -takuun, jonka avulla saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen.

Unohditko salasanasi? Ole hyvä ja kirjoita käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat linkin sähköpostiisi, jonka avulla voit luoda uuden salasanan.

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.