Etusivu Treeniohjelmat 20 päivän Rasvanpolttodieetti – tehokas starttipaketti painonpudotukseen!
Ale!

20 päivän Rasvanpolttodieetti – tehokas starttipaketti painonpudotukseen!

29.00 20.00

Saavuta kiinteämpi ja vahvempi keho helposti ja vaivattomasti ilman kuntosalilla hikoilua supersuositun Rasvanpolttodieetin avulla!

Rasvanpolttodieetti on 20 päivää kestävä teho-ohjelma, jossa treenaat kotona tai missä ikinä haluat 20 päivän ajan enintään 20 minuuttia päivässä! Rasvanpolttodieetti tekee kuntoilusta mahdollisimman helppoa, sillä treenaat selkeiden ohjeiden avulla omalla kehonpainollasi ilman kuntosalijäsenyyttä ja kuntoiluvälineitä!  

 

Tarvitset vain: 

  1. 10-20 minuutin keskittymisen treeneihin joka päivä
  2. Oman kehonpainosi (et tarvitse kuntosalia etkä treenivälineitä!)
  3. Tahtoa pudottaa painoa ja saavuttaa kiinteämpi vartalo

 

Mitä 20 päivän rasvanpolttodieetti sisältää:

 Helppoja ja nopeita treenejä kotiin! Voit suorittaa treenit heti aamulla tai vasta myöhemmin päivällä. Sinä itse päätät missä ja milloin suoritat ne! Rasvanpolttoa edistävän ruokavalion. Saat ruokavaliorungon, jonka kanssa pääset liikkeelle! Ruokavalio auttaa sinua oppimaan syömään terveellisemmin, monipuolisemmin ja säännöllisesti! Päivittäisen treenikalenterin. Treenikalenterista voit helposti katsoa, mikä treeni sinulla on luvassa minäkin päivänä! 20 rasvanpolttoa ja hyvinvointia edistävää vinkkiä! Vinkit auttavat sinua tekemään parempia valintoja arjessasi ja elämään terveellisempää elämää!  

 

Rasvanpolttodieetti sopii sinulle jos…

Haluat pudottaa painoa ja kiinteytyä, mutta et halua käyttää siihen liikaa aikaa! Tykkäät kuntoilla helposti kotona mielummin kuin kuntosalilla! Haluat kehittää kuntoasi ja tehdä sen mahdollisimman tehokkaasti ja helposti! Et halua kuluttaa treenaamiseen paljoa aikaa, vaan haluat jättää aikaa myös muulle! Haluat voida paremmin ja pitää terveydestäsi parempaa huolta! Et halua käyttää turhan paljoa rahaa tulosten saavuttamiseksi! Haluat energiaa ja inspiraatiota elämääsi ja haluat motivaatiota kuntoiluun!   Tämä tuote sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin -takuun! Jos et ole tyytyväinen treeniohjelmaan, palautamme rahasi takaisin!   HUIPPUSUOSITTUUN RASVANPOLTTODIEETTIIN ON OSALLISTUNUT JO LÄHES 2000 HENKILÖÄ!

Kuvaus

Pääset Rasvanpolttodieettiin heti käsiksi!

20 päivän Rasvanpolttodieetti on heti ladattavissa oston jälkeen, jolloin pääset treeniohjelmaan samantien käsiksi! (Mikäli tiedostot ajan myötä hukkaan, voit ladata tiedostot uudelleen niin monta kertaa kuin haluat 365 päivän aikana.)

Lue: Kiinteäksi 20 päivässä Rasvanpolttodieetin avulla!

 

Rasvanpolttodieetin tarkempi sisältö:

 

Helppoja ja nopeita treenejä kotiin! 

Rasvanpolttodieetissä treenaat enimmillään 20 minuuttia päivässä. Ohjelma sisältää tehokkaita ja lyhyitä treenejä, jotka suoritat helposti kotona. Treenit ovat mielekkäitä lyhytkestoisia HIIT-treenejä, jotka ovat tutkitusti tehokkaimpia. Lyhyellä treenillä saavutat saman hyödyn kuin tunnin matalatehoisella lenkillä ja poltat rasvaa levossa vielä treenin jälkeenkin.

 

Rasvanpolttoa edistävä ruokavaliorunko! 

Rasvanpolttodieetti eroaa tyypillisistä dieeteistä siinä, että sinun ei tarvitse nähdä nälkää. Syöt tasaisin välein selkeiden ohjeiden mukaan useasti päivässä. Ruokavalio on tarkoin suunniteltu tehostamaan kiinteytymistä ja rasvanpolttoa. Ettei ruokavalio olisi liian yksipuolista, annamme jokaiselle aterialle muutaman vaihtoehdon.

 

Päivittäinen treenikalenteri!

Halusimme tehdä harjoittelusta mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa. Tätä helpommaksi treeni ei enää menekään, sillä saat dieetin jokaiselle päivälle selkeät treeniohjeet, joita sinun tarvitsee vain noudattaa. Voit tehdä treenit ilman kuntosalia ja treenivälineitä kehosi omalla painolla missä ja milloin vain.

 

Rasvanpolttia ja hyvinvointia edistävä vinkki jokaiselle päivälle!

Saat dieetin jokaisena päivänä uuden vinkin, joiden avulla lisäät energiankulutusta ja rasvanpolttoa sekä parannat hyvinvointia. Dieetin aikana saat siis yhteensä 20 hyvää vinkkiä, joista on sinulle jatkossa hyötyä painonhallinnassa ja terveyden ylläpitämisessä.

 

-4,2 kiloa 20 päivässä! Paino tippui 4,2kg ja senttejäkin lähti, mutta en tiedä paljonko, kun en omista mittanauhaa. Dieetissä oli erityisen hyvää lyhyet ja ytimekkäät liikunnat, joiden jälkeen tiesi tehneensä! Jos olisin kiireinen niin voisin sanoa, että erittäin hyvä kiireiselle ihmiselle, koska päivässä ei tarvitse hikoilla tuntitolkulla. Nyt voinen sanoa, että toimiva laiskahkolle ihmiselle, koska tosiaan liikuntaan ei mene kauaa ja ne voi tehdä kotona. Ruokavalio ei oo tähtitiedettä vaan selkeetä kotiruokaa, joten siitä saa hyvän pohjan ihan joka päiväiseen ruokailuun ihan koko perheelle. Olen tyytyväinen dieettiin ja voin kyllä suositella muillekin ja suosittelinkin!
-Marika

 

-4 kiloa 20 päivässä! Vihdoinkin helppo, selkeä ja toimiva paketti painonpudotuksen aloittamiseen! “
-Tiina

 

-1,6 kiloa 20 päivässä! Olen erittäin tyytyväinen tähän diettiin ja voisin suositella tätä tuttavilleni ja muillekkin. Tuloksista, paino tippui 1,6 kg ja tuntuu, että jaksaa paremmin ja kuntokin taisi hieman parantua. Erityisen hyvää hinta laatusuhde, helppo ruokavalio, helpot treeniohjeet mitä pystyi toteuttamaan melkein missä vaan ja ennenkaikkea “lyhyet” treenit. Kukaan ei voi sanoa, ettei näitä kerkeisi tehdä. Viikkokalenteri oli kans tosi hyvä ku tiesi mitä mikäkin päivä tehdä. Tässä oli suunnilleen tehty kaikki mun puolesta mun ei tarvinnu ku toteuttaa se, helppoa, mukavaa ja tehokasta! Rasvanpolttodieetti toimi mun personal treinerinä.

 

-3,5 kiloa 20 päivässä! Olin tyytyväinen dieettiin ja todellakin suosittelen sitä muille. Ostin rasvanpoltto dieetin, koska halusin omaan painonpudotukseen ns. loppukirin ja oma ruokavalio ei enää tuottanut tulosta (takana -10kg). Paino tippui 20pv aikana 3,5kg ja senttejä lähti mm. vatsasta 5cm ja vyötäröltä 3cm. Dieetissä oli hyvää se, ettei nälkää
tarvinnut nähdä ja parin päivän jälkeen tuntui, että energiaa oli tavallista enemmän. Treenit olivat helppoja ja piristäviä eivätkä vieneet paljoa aikaa. Suosittelen kaikille ja erityisesti niille, joilla ei ole
(mukamas) aikaa 😀

 

HUOM! Ohjelma sopii kuntoilutaustaa omaaville miehille ja naisille. Ohjelmassa treenaat kotona omalla kehonpainolla. Ei vaadi kuntosalijäsenyyttä tai kuntoiluvälineitä. 

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.