Etusivu Painonpudotus 12 päivän Puhdistusdieetti – startti hyvään oloon!
Ale!

12 päivän Puhdistusdieetti – startti hyvään oloon!

29.00 20.00

Kaipaatko uutta alkua? Haluatko saada päiviisi enemmän hyvinvointia ja raikkautta? Haluatko karistaa väsymyksen ja turvotuksen ja voida energisemmin? Haluatko saada tehokkaan startin kohti terveellisempää arkea?

12 päivän puhdistusdieetti on suunniteltu tehokkaaksi starttipaketiksi, jonka avulla saat puhdistettua kehoasi terveellisen ja ravinnerikkaan ruokavalion avulla ja samalla opit syömään monipuolisesti verkkovalmennuksessa saamiesi useiden reseptien myötä!  

 

Mistä Puhdistusdieetissä on kyse?

Puhdistusdieetti on 12 päivän kestoinen verkkovalmennus, jossa puhdistat ja tehostat kehosi toimintoja terveellisen, ravinnerikkaan ja puhtaan ruokavalion avulla. Puhdistusdieetissä EI käytetä minkäänlaisia vippaskonsteja tai ihmeaineita, vaan siinä on kyse oikeanlaisen ravinnon kautta toteutetusta puhdistumisesta, jossa ravinnerikkaat ruoka-aineet optimoivat kehosi normaaleja toimintoja ja potkivat vauhtia aineenvaihduntaasi.

Tutustu verkkovalmennuksen kattavaan esittelyyn 

 

Saat Puhdistusdieetissä kaiken tämän:

Henkilökohtaiset käyttäjätunnukset valmennussivuille! Tunnukset ovat vuoden voimassa. 

Saat tarkat ruokavalio-ohjeet jokaiselle Puhdistusdieetin 12 päivälle! 

Ruokavalion lisäksi saat tarkat ostoslistat, joiden avulla sinun on helppo käydä ruokaostoksilla!

Tarkkojen ruokavalioiden ja ostoslistojen lisäksi saat kattavat ohjeet puhdistusdieetin noudattamiseen!

Puhdistusdieetin aikana voit kysyä apua valmentajalta milloin tahansa!

Saat kattavasti vinkkejä valmennuksen tueksi!

 

Maksuvaihtoehdot:

Voit maksaa valmennuksen Klarnan avulla kerralla tai osissa, verkkopankin kautta tai Smartum-seteleillä. Jos haluat maksaa Smartumeilla, ilmoittaudu verkkovalmennukseen täyttämällä sivun alaosassa oleva yhteydenottolomake. 

Tämä tuote sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin -takuun! Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöön, palautamme rahasi takaisin!

 

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

12 päivän puhdistusdieetti

Huom! Toimitamme verkkovalmennuksen tunnukset yhden arkipäivän sisällä tilauksestasi.

PUHDISTUSDIEETTIIN OSALLISTUNEIDEN PALAUTTEITA:

 -Pirjo

“Kiitos todella hyvästä puhdistuskuurista. Ensimmäinen kurssi 20 vuoteen jonka olen jaksanut viedä päiväpäivältä eteenpäin ja tuloksiakin on tullut.. Paino laskenut 8 pv aikana yli 5 kg.”

Titta, Oulunsalo

”Olen tosi tyytyväinen Puhdistusdieettiin. Paino tippui n. 3 kg ja vyötärö kaventui 8cm. Olo on paljon virkeämpi ja energisempi. Herkkuja ei edes tee mieli ja napostelu on jäänyt pois. Opin myös syömään oikeaan aikaan, kun ennen söin milloin sattui tekemään mieli. ”

 Katja, Simpele

Painoa tippui 5kg. Olo on pirteä ja energinen. Parasta Puhdistusdieetissä on sen helppous ja edullisuus.”

 Sanni, Tampere

”Olen tyytyväinen Puhdistusdieettiin ja voisin suositella sitä. Painoni tippui 3 kiloa ja senttejä lähti. Parasta oli selkeät ohjeet ja kauppalista. Tuntuu siltä, että sain hyvän pohjan jatkaa terveellistä elämää.”

 Marina, Tammisaari

“Olen todella tyytyväinen ja olen suositellut dieettiä jo. Nukun hyvin ja painoa lähti 6,5kg. Olo on todella pirteä. Sain uusia kokemuksia ja valintaa auttoi, että nimi oli 12 päivää … Sai minut ajattelemaan että 12 päivää voin kokeilla mitä vaan!

Henna, Seinäjoki

“Olen todella tyytyväinen ja voin suositella Puhdistusdieettiä myös muille. En katsonut juurikaan puntaria, mutta ulkoisesti tunnen oloni kevyemmäksi. Olo on hyvä ja terve. Parasta oli se, että joka päivälle oli omat reseptit, joita oli helppo noudattaa, kiitos tarkkojen ostoslistojen!” 

Minna, Nokia

“Väsymys on tiessään ja olo tuntuu energisemmältä. Paino tippui peräti neljä kiloa. Hyvä, edullinen ja asiantuntijoiden laatima. Parasta oli valmiit ohjeet. Arvosanaksi annan täyden kympin.”

Puhdistusdieetti on saanut runsaasti positiivista palautetta ja sen saamien arvosanojen keskiarvo on 8,9 (asteikolla 1-10) ja keskimääräinen karistettujen kilojen määrä 12 päivässä on 2,9 kiloa.

Tuliko mieleesi kysyttävää? Lähetä kysymyksesi meille alla olevan lomakkeen avulla ja pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian!

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.