Uudistuneet treeniohjelmat nyt -25% alennuksessa! Tilaa ja aloita ensi maanantaina!

painonpudottajan treeniohjelmat

Haluatko tehokkaan startin kevyempään syksyyn ja koko loppuvuoteen? Haluatko saada aikaan muutosta, joka kestää kauemmin kuin pari päivää? Haluatko, että tähän aikaan ensivuonna olet huomattavasti paremmassa kunnossa ja nautit täysillä muuttuneesta kehostasi?

Kahdeksan viikon kestoiset Painonpudottajan treeniohjelmamme ovat todella hyvä apuväline sinulle, joka haluat tarkat ohjeet, joilla saat aikaan näkyviä ja tuntuvia tuloksia!

 

Miksi Painonpudottajan treeniohjelma on hyvä valinta?

  • Saat konkreettiset ohjeet, mitä syödä ja miten treenata yhteensä kahdeksan viikon ajalle!
  • Treeniohjelman ruokavaliorungon ja reseptitiedoston avulla opit syömään terveellisesti ja monipuolisesti niin, ettei sinun tarvitse kärsiä nälkää!
  • Treenatessa voit katsoa treeniohjeet helposti puhelimeltasi, jolloin sinun ei tarvitse kantaa treenilappusia ja lippusia mukanasi!
  • Treeniohjelman hankkiessasi et ole yksin! Voit kysyä sovelluksen kautta valmentajalta apua milloin tahansa sovelluksessa olevan chatin kautta!
  • Puhelimessasi oleva sovellus lähettää sinulle muistutuksen jokaisena treenipäivänä, jolloin muistat varmasti treenata, jolloin et voi käyttää unohtamista tekosyynä! 😉

Sovellusmuodossa oleva treeniohjelma on huomattavasi helpompi käsitellä ja ohjeet ovat saatavillasi parilla näpäytyksellä!

painonpudotus treeniohjelmaPainonpudottajan treeniohjelmat uudistuivat!

Painonpudottajan treeniohjelmamme kokivat suuren uudistuksen ja jatkossa treeniohjelmat ovat saatavilla sovellusmuodossa! Tämä uudistus mahdollistaa sen, että treeniohjelmat ovat huomattavasti paljon helpompia käyttää / noudattaa ja ohjeet ovat näppärästi kätesi ulottuvilla puhelimessasi minne kuljetkin!

Tilaa 8 viikon Painonpudottajan treeniohjelma nyt alennettuun hintaan vain 29,25€!

 

Saatavilla on tehokas 8 viikon Painonpudottajan treeniohjelmakotona treenaajalle kuin myös kuntosalilla kävijälle!

Tutustu Painonpudottajan kotitreeniohjelmaan tästä linkistä!

Tutustu Painonpudottajan treeniohjelmaan tästä linkistä! (kuntosali)

 

Huom! Bonuksena saat Painonpudottajan reseptitiedoston, josta löydät lähes 30 painonpudotusta tukevaa reseptiä, joita voit hyödyntää treeniohjelman kyljessä ja myös sen jälkeen!

TIlaa treeniohjelma alennettuun hintaan ja aloita kevyempi syksy ensi maanantaina!