[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Toimitusehdot

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä verkkokaupastamme osoitteesta www.hpainonpudotusnetti.fi ostoskorin kautta. Kaikista tilauksista toimitetaan tilausvahvistus sähköpostiin, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Klarna-lasku, Klarna-erämaksu, Klarna-tili.

Klarnan palveluissa noudatetaan Klarna AB:n ehtoja.

 

Toimituskulut

Tuotteiden toimituksesta ei peritä toimituskuluja.

 

Toimitustapa ja -aika

Tuotteet toimitetaan tilausvaiheessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Joidenkin tuotteiden kohdalla on saatettu erikseen mainita erityisestä tyytyväisyystakuusta. Tyytyväisyystakuu on voimassa 14 vuorokautta tilaushetkestä. Emme vastaanota palautuksia näiden tuotteiden osalta tyytyväisyystakuun päätyttyä.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, jonka osalta on mainittu erityisestä tyytyväisyystakuusta, ota yhteyttä info@painonpudotusnetti.fi ennen tyytyväisyystakuun päättymistä.

 

Liitä ilmoituksesi mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinnumerosi iban-muodossa sekä bic-koodi
  • vapaamuotoinen selvitys tuotteen puutteista (että pystymme kehittämään tuotteitamme)

Tyytyväisyystakuun piiriin kuuluvien tuotteiden osalta kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

Ongelmatilanteet toimituksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on viallinen tai asiakkaalle toimitettu tuote on väärä, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi
osoitteeseen info@painonpudotusnetti.fi

Ilmoitus viallisesta tuotteesta tai virheellisestä toimituksesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

 

Muut ehdot

Yksittäisiin tuotteisiin voi liittyä erityisiä ehtoja, jotka on mainittu tuotteen esittelyn yhteydessä. Tuotekohtaisia ehtoja sovelletaan ensisijaisesti kyseisen tuotteen kauppaan, jos tuotekohtaiset ehdot ja etäkaupan yleiset ehdot ovat keskenään ristiriidassa.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Emme luovuta asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille.

 

Sovellettava laki ja erimielisyydet

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus ongelmatilanteissa nostaa kanne myyjän kotipaikan yleisessä alioikeudessa tai saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]