sunnuntai, toukokuu 26, 2019

SUPERRUOAT PAINONPUDOTUKSEN TUKENA

Mitä superruoat ovat?

Superruoat (ns. superfoodit) ovat erittäin ravinnerikkaita ja luonnonmukaisia tuotteita, joilla on runsaasti positiivisia vaikutuksia terveydelle. Superfoodeja on käytetty jo vuosituhansien ajan ravintona, mutta vasta viime vuosien aikana ne ovat nousseet suureen suosioon kaupallisten superfoodien muodossa.

 superruoka

Miksi superruoat ovat hyödyllisiä?

Superruoat ovat luonnon omia lisäravinteita. Superruoat tarjoavat ravinteita, kuten vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja todella tiiviissä muodossa. Superruoat sisältävät hyvin vähän turhia ja haitallisia aineita, joten ne rasittavat ja saastuttavat elimistöämme mahdollisimman vähän. Useat superruoat ovat adaptogeenejä. Adaptogeenit ovat ruoka-aineita, jotka auttavat elimistöämme sopeutumaan vaihteleviin ja rasittaviin olosuhteisiin, kuten jatkuvaan stressiin.

Superruoat ovat hyviä proteiininlähteitä ja useimmat superruoat sisältävätkin kaikki elimistölle välttämättömät aminohapot. Superfoodien yleisimmät vaikutukset ovat energisyyden lisääntyminen ja vastustuskyvyn paraneminen. Superruoat vaikuttavat myös mielialaan ja niillä onkin havaittu olevan jopa terapeuttisia vaikutuksia.

Yleisimmät superruoat

Paina superfoodin kohdalta niin saat lisätietoa eri superfoodien käytöstä, ominaisuuksista ja vaikutuksista. Saat myös kätevästi suorat linkit kyseisten superfoodien tilaamiseen netistä.

Raakakaakao

Maca

Chia-siemenet

Pakurikääpä

Spirulina

Chlorella

Kookosöljy

 Acai-marja

Tutustu myös muihin superruokiin!

 

 

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.