Kuppi matcha-teetä päivässä parantaa keskittymiskykyä ja antaa energiaa!

matcha

Matcha-teekupillisen nauttiminen päivittäin voi nostaa energiatasoja ja kokonaisvaltaista terveyttä!

Toisin kuin kahvi, matcha auttaa rentoutumaan ja parhaassa tapauksessa jopa laskemaan stressitasoja. Tämä johtuu matchan sisältämistä flavonoideista ja l-teaniinista, jotka auttavat nostamaan serotoniini- ja dobamiinitasoja.

Tutkimukset ovat todistaneet, että l-teaniini eli teepensaan lehdistä saatava aminohappo on todella tehokasta varsinkin stressin ja levottomuuden alentamisessa, koska l-teaniini auttaa rentoutumaan aiheuttamatta kuitenkaan uneliaisuutta.

L-teaniinia ja kofeiinia verratessa, l-teaniini sisältää huomattavasti mahtavampia vaikutuksia kuin kofeiini! Matcha-teen sisältämät aminohapot voivat nimittäin auttaa lisäämään keskittymiskykyä ja valppautta. Tämän vuoksi päiväkahvin korvaaminen työpaikalla matcha-teellä tai RohtosLabsin matcha-kapseleilla voikin olla paikallaan, jos päiväsi ovat hyvin kiireisiä ja hektisiä ja keskittymiskykysi on koetuksella.

 

Matchan hyödyt:

  • positiivinen vaikutus mielialaan
  • edistää rentoutumista
  • auttaa parantamaan keskittymiskykyä ja valppautta
  • tarjoaa tasaisempaa energiaa kuin kahvi

 

Matcha-tee sisältää antioksidanttirikkaita katekiineja eli kasviyhdisteitä, joita on eri teelajeissa. Itse asiassa matchalla on yksi suurimmista määristä antioksidantteja superfoodien keskuudessa ORAC (Oxygen Radical Absorption Capacity) -testin mukaan. Tämä tekee matcha-teestä suuren taisteluapurin vapaita radikaaleja vastaan ehkäisemällä syöpäsoluja ja suojelemalla sydäntäsi.

 

Suosittelemme näitä matcha-tuotteita: