Kestomuki käyttöön – Tee hyvää luonnolle ja säästä rahaa!

Haluatko säästää rahaa ja samalla myös luontoa? Silloin kestomuki voi olla yksi hyvä ratkaisu tavoitteesi toteutumiseksi! Miten niin? Lue alta, miten voit säästää vuoden aikana jopa yli 200 euroa!

 

Ahkera kahvinjuoja, ota kestomuki käyttöön!

Jos nappaat viikon aikana yhden tai useamman kahvin kahvilasta mukaasi take away -kupissa, silloin tämä kirjoitus on tarkoitettu juuri sinulle! Mitä jos jatkossa keittäisit aamulla oman kahvikupillisen kestomukiisi ja ottaisit sen mukaasi tai nappaa kestomuki laukkuun ja pyydä kahvilassa lempikahvisi suoraan kestomukiin. Näin voit todellakin tehdä ja se on ennen kaikkea suotavaa luonnon kannalta. Näin nimittäin vähennät kertakäyttöisten kahvikuppien käyttöä ja roskan määrää.

Jos olet tottunut nappaamaan viikon aikana kaksi take away -kuppia lempikahvilastasi töihin suunnatessasi ja kupillisen hinta on suurin piirtein 2,5 euroa, tällöin pystyt säästämään vuodessa sievoisen summan, nimittäin jopa 260 euroa kestomukin avulla! Tämä on suuri määrä rahaa ja sen avulla vähennät myös yli sadan kertakäyttöisen kupin käyttämistä ja roskaamista. Pienillä muutoksilla on todellakin väliä!

 

Kestomuki on meidän juttu, toivottavasti myös sinunkin!

Alta näet meidän suosittelemiamme kestomukeja ja löydät joukosta kauniin värikkäitä ja pelkistettyjä malleja, joiden joukosta voit valita juuri eniten sinun silmiäsi miellyttävän vaihtoehdon.

Yllä olevat exoffee kestomuki ovat ekologisesta, biohajoavasta bambukuidusta valmistettuja, take away kahvikuppeja, jotka kestävät käyttöä kerrasta toiseen. Kestomuki on konepestävä. Kestomukin hinta vain 12,95€! Tutustu kestomukeihin tästä linkistä.

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.