Mustikkatuorepuuro hellii vatsaa!

Tämä mustikkatuorepuuro vie kielen mennessään! Arlan kreikkalainen jogurtti tuo tuorepuuroon mukavaa pehmeyttä ja kaurahiutaleet yhdessä mustikoiden kanssa tekevät puurosta kuitupitoisen kokonaisuuden.

Mustikkatuorepuuro on äärettömän helppo ja nopea valmisteinen. Sinun tulee vain edellisenä iltana sekoittaa mustikkatuorepuuron viisi ainetta keskenään kulhossa, laittaa tuorepuuro yön ajaksi jääkaappiin tekeytymään ja aamulla puuro on valmista nautittavaksi.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Mustikkatuorepuuro

Ateria Aamupalat
Valmisteluaika 5 minuuttia
Kokonaisaika 1 päivä
Annosta 1 annos
Kalorit 333kcal

Ainekset:

  • 100 g Arla Kreikkalainen jogurtti (6% rasvaa)
  • 30 g kaurahiutaleita
  • 1 dl kaurajuomaa (Oatly luomu)
  • 1 rkl chian siemeniä
  • 0,5 dl mustikoita

Valmistusohje:

  • Sekoita kaurahiutaleet kreikkalaisen jogurtin sekaan. Lisää sen jälkeen kaurajuoma ja chian siemenet.
  • Lisää lopuksi jäiset mustikat (tai tuoreet) muiden ainesten sekaan muutaman kerran lusikan kanssa avulla käännellen.
  • Laita jääkaappiin yön ajaksi tekeytymään. Aamulla puuro on valmista nautittavaksi!

Lisätiedot:

Voit halutessasi korvata mustikat jollain toisilla marjoilla, marjasekoituksella tai esimerkiksi kuutioiduilla mangon paloilla. 

Kiinnostuitko reseptistä? Näin hankit ostoslistan reseptin aineksista parilla näpäytyksellä!