Kolmen aineen hirssilettu

hirssilettu

Hirssilettu on hyvä vaihtoehto monelle päivän eri aterialle! Hirssiletun valmistus on nopeaa ja tarvitset vain kolme eri ainesta letun valmistamiseen!

Halutessasi voit laittaa letun päälle marjojen sijaan hedelmäviipaleita, pähkinöitä tai siemeniä. Lisämakeutuksena voit käyttää teelusikallisen hunajaa tai vaahterasiirappia.

 

Hirssilettu

Ateria Aamupalat, iltapalat, Jälkiruoat, Välipalat
Kokonaisaika 15 minuuttia
Annosta 2 annosta
Kalorit 232kcal

Ainekset:

  • 1 dl hirssihiutaleita (esim. Urtekram)
  • 4 kananmunan valkuaista
  • 1 kypsä banaani (keskikokoinen)
  • 1 tl luomuvoita (paistamiseen)

Letun päälle:

  • 50 g Go on soijarahka (tai tavallinen rahka)
  • 100 g Kuningatar-marjasekoitusta
  • 1 rkl chian siemeniä

Valmistusohje:

  • Letut: Murskaa kypsä banaani haarukan avulla kulhossa. Sekoita joukkoon kananmunan valkuaiset ja hirssihiutaleet. Paista pannulla keskilämmöllä pienessä voinokareessa. Seoksesta tulee kaksi suurta hirssilettua tai useampi pieni lettu.
  • Marjamurska: Sulata jäiset marjat ja murksaa haarukan avulla. Sekoita joukkoon chian siemenet ja laita sivuun muutamaksi minuutiksi.
  • Levitä letun päälle soijarahkaa ja marjamurskaa, nauti!

Ravintosisältö:

Kalorit: 232kcal | Hiilihydraatit: 28.5g | Proteiini: 14.5g | Rasvaa: 5.5g | Kuitua: 9g
Kokeilitko tätä reseptiä?Mainitse @painonpudotusnetti tai tägää #painonpudotusnetti!

Kiinnostuitko reseptistä? Näin hankit ostoslistan reseptin aineksista parilla näpäytyksellä!

Katso kaikki muut reseptit