Proteiinipitoinen ja kokonaan vege vaihtoehto pääaterialle!
Kikhernepasta on noussut viime aikoina pinnalle. Tämä johtuu osittain siitä, että kikhernepasta peittoaa proteiinipitoisuudellaan tavallisen pastan mennen tullen. Siinä missä tavallinen, vaalea pasta pitää 100 grammassa proteiinia sisällään 12 grammaa, sisältää kikhernepasta (Palmusto) proteiinia 100 grammassa jopa 22 grammaa.
Kikhernepasta on proteiinipitoinen ja gluteeniton vaihtoehto tavallisen pastan tilalle!
Kikhernepastaa ja tomaattikastiketta
- 1-2 keltasipulia
- 3-4 porkkanaa
- 1 paprika
- 1 prk kidneypapuja (GoGreen 380g)
- 1 prk suuria valkoisia papuja (GoGreen 380g)
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 x 400 g tomaattimurskaa ((halutessa chilitomaattimurskaa))
- mausteita oman maun mukaan ((ruususuola, mustapippuri, cayennepippuri, chili, paprika…))
- 200 g kikhernepastaa ((kuivapaino))
-
1. Kuori ja raasta porkkanat, kuutioi sipulit ja paprika ja murskaa valkosipulin kynnet.
-
2. Lisää tomaattimurska kattilaan ja sen jälkeen kaikki loput kastikeainekset tomaattimurskan joukkoon ja anna keittyä keskilämmöllä 30-45 minuuttia välillä sekoitellen.
-
3. Kypsennä kikhernepasta paketissa olevien ohjeiden mukaan.
-
4. Nauti pasta kastikkeen kera ja täytä lautasesta puolet tuoreella salaatilla tai keitetyillä vihanneksilla.
Nyt voit tallentaa lempireseptisi suosikkikansioosi klikkaamalla reseptistä löytyvää ”Lisää suosikkeihin” -painiketta. Suosikkireseptisi kerääntyvät valikosta löytyvän Reseptit -kohdan alavalikkoon, josta löydät kohdan ”Suosikkireseptisi”.
Kiinnostuitko reseptistä? Näin hankit ostoslistan reseptin aineksista parilla näpäytyksellä!
Sinua saattaa kiinnostaa myös: