Kesäkurpitsapihvit

kesäkurpitsapihvit

Nämä helpot kesäkurpitsapihvit maistuvat hyvin kesällä salaatin kera tai vaikka bataattiranskalaisten kanssa!

Vinkki: Jos haluat tehdä kesäkurpitsapihveistä vähähiilihydraattisempia, vähennä korppujauhoja ja lisää ricotta-juustoa.

 

Kesäkurpitsapihvit

Ateria Pääateriat
Kokonaisaika 30 minuuttia
Annosta 3 annosta
Kalorit 207kcal

Ainekset:

  • 2 suurta kesäkurpitsaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 50 g Ricotta-juustoa
  • 2 rkl raastettua parmesaanijuustoa
  • 1/2 tl valkosipulijauhetta
  • 1/3 tl paprikajauhetta
  • 1/3 tl suolaa
  • 1/3 tl mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä paistamiseen

Valmistusohje:

  • Raasta kesäkurpitsat raastimen avulla. Levitä puhdas keittiöpyyhe ja laita raastetut kesäkurpitsat pyyhkeeseen ja purista lavuaarin tai kulhon päällä mahdollisimman paljon nestettä pois.
  • Sekoita sen jälkeen suuressa kulhossa kesäkurpitsaraaste, kananmunat, korppujauhot, ricotta-juusto, parmesaani ja mausteet hyvin keskenään.
  • Lisää öljy paistinpannulle ja kuumennä keskilämmölle. Tee seoksesta noin kämmenesi kokoisia pihvejä ja paista 2-3 minuuttia molemmilta puolilta tai niin kauan kunnes pihvit ovat kauniin kullanruskeita molemmilta puolilta.
  • Tarjoile kesäkurpitsapihvit runsaan salaatin kera!