Kesäkurpitsapihvit

Nämä helpot kesäkurpitsapihvit maistuvat hyvin kesällä salaatin kera tai vaikka bataattiranskalaisten kanssa!

Vinkki: Jos haluat tehdä kesäkurpitsapihveistä vähähiilihydraattisempia, vähennä korppujauhoja ja lisää ricotta-juustoa.

 

Kesäkurpitsapihvit

  • 2 suurta kesäkurpitsaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 50 g Ricotta-juustoa
  • 2 rkl raastettua parmesaanijuustoa
  • 1/2 tl valkosipulijauhetta
  • 1/3 tl paprikajauhetta
  • 1/3 tl suolaa
  • 1/3 tl mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä (paistamiseen)
  1. Raasta kesäkurpitsat raastimen avulla. Levitä puhdas keittiöpyyhe ja laita raastetut kesäkurpitsat pyyhkeeseen ja purista lavuaarin tai kulhon päällä mahdollisimman paljon nestettä pois.

  2. Sekoita sen jälkeen suuressa kulhossa kesäkurpitsaraaste, kananmunat, korppujauhot, ricotta-juusto, parmesaani ja mausteet hyvin keskenään.

  3. Lisää öljy paistinpannulle ja kuumennä keskilämmölle. Tee seoksesta noin kämmenesi kokoisia pihvejä ja paista 2-3 minuuttia molemmilta puolilta tai niin kauan kunnes pihvit ovat kauniin kullanruskeita molemmilta puolilta.

  4. Tarjoile kesäkurpitsapihvit runsaan salaatin kera!

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.