Nämä helpot kesäkurpitsapihvit maistuvat hyvin kesällä salaatin kera tai vaikka bataattiranskalaisten kanssa!
Vinkki: Jos haluat tehdä kesäkurpitsapihveistä vähähiilihydraattisempia, vähennä korppujauhoja ja lisää ricotta-juustoa.
Kesäkurpitsapihvit
- 2 suurta kesäkurpitsaa
- 2 kananmunaa
- 1 dl korppujauhoja
- 50 g Ricotta-juustoa
- 2 rkl raastettua parmesaanijuustoa
- 1/2 tl valkosipulijauhetta
- 1/3 tl paprikajauhetta
- 1/3 tl suolaa
- 1/3 tl mustapippuria
- 1 rkl oliiviöljyä (paistamiseen)
-
Raasta kesäkurpitsat raastimen avulla. Levitä puhdas keittiöpyyhe ja laita raastetut kesäkurpitsat pyyhkeeseen ja purista lavuaarin tai kulhon päällä mahdollisimman paljon nestettä pois.
-
Sekoita sen jälkeen suuressa kulhossa kesäkurpitsaraaste, kananmunat, korppujauhot, ricotta-juusto, parmesaani ja mausteet hyvin keskenään.
-
Lisää öljy paistinpannulle ja kuumennä keskilämmölle. Tee seoksesta noin kämmenesi kokoisia pihvejä ja paista 2-3 minuuttia molemmilta puolilta tai niin kauan kunnes pihvit ovat kauniin kullanruskeita molemmilta puolilta.
-
Tarjoile kesäkurpitsapihvit runsaan salaatin kera!