Kaurapala-avokadosalaatti

kaurapala-avokadosalaatti

Tänä päivänä kaupoissa on saatavilla runsaasti kasvipohjaisia vaihtoehtoja eläinperäisten tuotteiden tilalle. Löytyy muun muassa tofua, härkistä ja myös kaurasta valmistettua, tofua muistuttavaa Fazerin Kaurapalaa.

Kasvipohjaiset, proteiinipitoiset tuotteet ovat hyvä valinta sinulle, joka haluat vähentää eläinperäisten tuotteiden syömistä ja tehdä ruokavaliostasi kasvispainotteisemman, mutta haluat samalla kuitenkin pitää huolta päivittäisestä riittävästä proteiinin saannista.

 

Fazerin yrttinen kaurapala sisältää (per 100g):

  • Kaloreita: 140kcal
  • Proteiinia: 15g
  • Hiilihydraatteja:2,3g
  • Rasvaa: 8g

Kaurapala sopii paistamiseen, grillaamiseen, kastikkeisiin tai sellaisenaan salaatin joukkoon. Tutustu tuotteeseen 

 

Kaurapala-avokadosalaatti

Ateria iltapalat, Salaatit, Välipalat
Kokonaisaika 15 minuuttia
Annosta 2 annosta
Kalorit 264kcal

Ainekset:

  • 160 g Fazer kaurapalaa Yosaoast
  • 1 keskikokoinen avokado
  • 1/2 kurkku
  • 1 paprika punainen tai keltainen
  • 2 kourallista tuoretta pinaattia
  • 1 tomaatti
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1/2 sitruuna

Valmistusohje:

  • Kuutioi ja paista kaurapaloja pannulla muutaman minuutin ajan niin, että paloihin tulee kullanruskeaa sävyä. Mausta halutessasi suolaripauksella.
  • Valmista salaatti annetuista aineksista. Voit vapaasti lisätä salaattiin haluamiasi aineksia, kuten ituja, lehtikaalta, retiisiä...
  • Kokoa annos lautasellesi ja purista päälle tuoretta sitruunamehua!

Lisätiedot:

Jos haluat nostaa aterian hiilihydraattipitoisuutta tai nauttia kaurapala-avokadosalaattia pääaterialla, keitä joukkoon pieni määrä kvinoaa, bulguria, tummaa riisiä tai täysjyvänuudelia. 

Kiinnostuitko reseptistä? Näin hankit ostoslistan reseptin aineksista parilla näpäytyksellä!