Rennosti hoikaksi!

Saavuta hoikempi keho ja parempi kunto 8 viikossa!

Haluatko pudottaa painoa, mutta et jaksa hikoilla monia tunteja kuntosalilla? Haluatko syödä terveellisemmin ja painonpudotusta tukevasti, mutta et halua tehdä siitä monimutkaista?

Rennosti hoikaksi! -verkkovalmennuksessa karistat kiloja ja opit syömään terveellisemmin rennolla tavalla!

Valmennuksessa saat kaiken tämän:

  • Henkilökohtaiset käyttäjätunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan valmennussivuille milloin ja missä tahansa. Tarvitset vain nettiyhteyden!
  • Selkeät ohjeet verkkovalmennuksen noudattamiseen jokaiselle valmennuksen jaksolle!
  • Yksinkertaiset ruokavalio- ja reseptiohjeet, jotka ovat helposti noudatettavia! Saat valmennuksen aikana yhteensä yli 40 terveellistä, painonpudotukseen sopivaa reseptiä!
  • Liikuntaohjeet, joiden avulla pääset parempaan kuntoon reippailla kävelylenkeillä!*
  • Tsemppiviestejä ja vinkkejä, joista ammennat motivaatiota matkallesi!
  • Valmentajien tuen. Voit kysyä apua valmentajalta milloin tahansa!

Rennosti hoikaksi! -verkkovalmennus on 8 viikon kestoinen verkkovalmennuskokonaisuus, jossa saat kattavat ohjeet ja tsempit koko valmennuksen ajaksi!

*Huom! Verkkovalmennus sopii loistavasti sinulle, joka olet harrastanut liikuntaa lähivuosien aikana hyvin vähän ja kuntotasosi on heikko. Verkkovalmennuksessa lähdet nostamaan kuntoasi nousujohteisen kävelyohjelman avulla, jossa viikkojen mittaan otetaan mukaan osittain hölkäten / juosten suoritettavia harjoituksia.

27.00Lue Lisää


Valmennuksessa kävelet itsesi hoikemmaksi ja parempikuntoiseksi!

Ei kotijumppia tai kuntosalitreenejä! Tässä verkkovalmennuksessa panostat kävelyn tehokkaaseen voimaan!

Miksi kävely? Kävely kehittää tehokkaasti peruskuntoa, tukee sydämen terveyttä ja auttaa aktivoimaan kehon lihaksistoa kevyellä ja mukavalla tavalla. Laatimamme kävelyohjelman avulla nostat kuntoasi nousujohteisesti seuraavien kahdeksan viikon ajan ja nautit samalla ulkoilusta ja raittiista ilmasta!

Kävely on myös painonpudotuksen kannalta hyvä laji, koska kävellessä keho käyttää suurimmaksi osaksi polttoaineenaan rasvaa.

 

 

Osalistu ja aloita jo saman päivän aikana!

Saat käyttäjätunnukset heti verkkovalmennuksen oston jälkeen, jonka myötä voit aloittaa valmennuksen ohjeiden noudattamisen niin nopeasti kuin itse haluat!

27.00Lue Lisää

Valmennus on sinulle, joka kaipaat selkeyttä!

Rennosti hoikaksi! -verkkovalmennuksessa etenet hyvin selkeällä ja rennolla tavalla muutama askel kerrallaan eteenpäin, jonka ansiosta varmistat mahdollisimman pysyvän muutoksen.

Saat valmennuksen jokaisella jaksolla painonpudotukseen sopivan ruokavalio- ja liikuntatiedoston ohjeineen, jonka avulla lähdet muokkaamaan päivittäisiä syömis- ja liikkumistottumuksiasi saamiesi ohjeiden avulla. 

Verkkovalmennuksen edetessä saat jokaisessa jaksossa uusia, painonpudotukseen sopivia reseptejä kaiken kaikkiaan yli 40 kappaletta. Valmennus on sinulle, joka haluat päästä kuntoon rennolla tavalla!

Verkkovalmennus sopii loistavasti sinulle, joka olet harrastanut viime vuosien aikana hyvin vähän liikuntaa. Verkkovalmennus sopii hyvin myös sinulle, joka et ole kuntosaliharjoittelun tai kotijumppien ystävä.

Tässä verkkovalmennuksessa panostat reippaisiin, nousujohteisiin kävelylenkkeihin ja kohotat kuntoasi niiden avulla. Jaksojen edetessä mukaan otetaan hölkkä- ja juoksuaskelia, joiden avulla saadaan lisätehoa harjoituksiin. 

Tarvitset tämän verkkovalmennuksen liikuntasuoritusten toteuttamiseen vain lenkkitossut!


Valmennus on sinulle, joka haluat pitää asiat yksinkertaisina!

Tässä verkkovalmennuksessa panostat yksinkertaisuuteen, selkeyteen ja tehokkuuteen. Emme kuormita sinua liiallisella infolla, vaan annamme juuri ne avaimet, jotka ovat tärkeitä onnistuneen painonpudotuksen kannalta.

Verkkovalmennus sopiikin loistavasti mukavuudenhaluisille henkilöille, joka haluaa edetä rennolla tavalla eteenpäin, mutta joka haluaa kuitenkin varmistaa, että tuloksia syntyy!

Lähde mukaan verkkovalmennukseen nyt ja varmista, että karistat kesän aikana hyvän määrän painoa rennolla tavalla!

27.00Lue Lisää

*Verkkovalmennuksen hinta on 39€. Voit maksaa valmennuksen kerralla tai haluamissasi osissa Klarnan avulla. Voit maksaa verkkovalmennuksen myös Smartumilla. Tässä tapauksessa täytä myyntisivulta löytyvä lomake.

Verkkovalmennuksessa 100% rahat takaisin -takuu!

Uskomme valmennukseemme ja tiedämme, että valmennuksen ohjeiden noudattamisella pystyt saamaan tuloksia aikaan. Tämän vuoksi annamme valmennuksellemme 100% Rahat takaisin -takuun, jonka avulla saat rahasi takaisin, mikäli et koe saavasi hyötyä valmennuksesta.

[op_social_networking style="style-3" background_color="#3dc2ff" icon_and_font_color_box="#ffffff" new_tab="Y" hide_text="Y" facebook_url="https://www.facebook.com/painonpudotusnetti/" instagram_url="https://www.instagram.com/painonpudotusnetti/" youtube_url="https://www.youtube.com/channel/UCyzkvxjQrjLcJSSBI50BG5Q"]