20 päivän startti painon-pudotukseen!

Kohti kiinteämpää ja hoikempaa kehoa ilman kuntosalilla hikoilua!

Rasvanpolttodieetti on 20/20 treeniohjelma, jossa treenaat yhteensä 20 päivää ja maksimissaan 20 minuuttia päivässä!

Rasvanpolttodieetti tekee kuntoilusta mahdollisimman helppoa, sillä treenaat selkeiden ohjeiden avulla omalla kehonpainollasi ilman kuntosalijäsenyyttä tai kuntoiluvälineitä!

Huom! Rasvanpolttodieetti on saatavilla sovellusmuodossa, jolloin näet kaikki ohjeet helposti suoraan kännykästäsi. Sovellus lähettää sinulle AINA ilmoituksen uudesta treenistä!

[add_to_cart id=”365262″]

treenaa nopeasti ja tehokkaasti!

Helppoja ja nopeita treenejä, jotka kestävät maksimissaan 20 minuuttia! Voit toteuttaa treenit missä ikinä haluat; kotona, työmatkalla tai vaikka lomareissulla! Sinä itse päätät missä ja milloin suoritat treenaat!

Syö rasvanpolttoa tukevasti!

Rasvanpolttodieetissä saat ruokavaliorungon, jonka avulla laitat rasvan palamaan! Ruokavalion avulla opit syömään terveellisemmin, monipuolisemmin ja säännöllisesti!

opi uutta joka päivä!

Saat nopeiden treenien ja ruokavaliorungon lisäksi 20 rasvanpolttoa ja hyvinvointia edistävää vinkkiä! Vinkit auttavat sinua tekemään parempia valintoja arjessasi ja elämään terveellisempää elämää!

Rasvanpolttodieetti sopii sinulle, joka...

Haluat pudottaa painoa ja kiinteytyä, mutta et halua käyttää siihen liikaa aikaa!

Rasvanpolttodieetin treenit ovat kaikki maksimissaan 20 minuutin kestoisia, jolloin pystyt mahduttamaan ne kiireisiinkin päiviin!

Tykkäät kuntoilla helposti kotona mielummin kuin kuntosalilla!

Rasvanpolttodieetin kaikki treenit ovat omalla kehonpainolla toteutettavia, jolloin voit treenata kotona, työmatkalla tai missä ikinä haluatkin!

Haluat kehittää kuntoasi ja tehdä sen mahdollisimman tehokkaasti ja helposti!

Rasvanpolttodieetin lyhyitä treenejä ei kannata aliarvioida. Treenien avulla onnistut kehität hyvin muun muassa hapenottokykyäsi ja lihaskuntoasi!

Haluat voida paremmin ja pitää terveydestäsi parempaa huolta!

Rasvanpolttodieetin avulla panostat ruokavalioosi ja ryhdyt treenaamaan säännöllisesti, jotka ovat molemmat tärkeitä hyvinvoinnin tukipilareita. Lisäksi saat joka päivä vinkin, miten voit kohentaa arkeasi entisestään!

ET HALUA KÄYTTÄÄ TURHAN PALJOA RAHAA TULOSTEN SAAVUTTAMISEKSI!

Rasvanpolttodieetti on edullinen treeniohjelma, joka maksaa itsensä helposti ja nopeasti takaisin sen tuomilla positiivisilla vaikutuksilla hyvinvoinnissasi!

Rasvanpolttodieetti nyt sovelluksena - helposti aina mukana!

Rasvanpolttodieetti
-4 kiloa 20 päivässä!

"Vihdoinkin helppo, selkeä ja toimiva paketti painonpudotuksen aloittamiseen!"
Tiina
Osallistuja
0
painonpudottajaa on päättänyt ryhtyä toimeen ja tilannut treeniohjelmamme! Ole sinä seuraava!
rasvanpolttodieetti

tilaa & aloita!

Tilaa 20 päivän Rasvanpolttodieetti nyt ja aloita ensi maanantaina!

Rasvanpolttodieetti uudistui ja ohjelma on jatkossa sovellusmuodossa, jolloin se kulkee helposti mukanasi puhelimessasi! Sovellus ilmoittaa aina kun on aika treenata!

Kun osallistut Rasvanpolttodieettiin syyskuun aikana saat treeniohjelman -25% alennettuun hintaan!

[add_to_cart id=”365262″]

Rasvanpolttodieetin sisältö:

Rasvanpolttoa edistävä ruokavaliorunko! 

Rasvanpolttodieetti eroaa tyypillisistä dieeteistä siinä, että sinun ei tarvitse nähdä nälkää. Ruokavaliorungon ohjeiden avulla syöt tasaisin välein yhteensä viisi kertaa päivässä. Ruokavalio on tarkoin suunniteltu tehostamaan kiinteytymistä ja rasvanpolttoa

 

Helppoja ja nopeita treenejä kotiin! 

Rasvanpolttodieetissä treenaat enimmillään 20 minuuttia päivässä. Ohjelma sisältää tehokkaita ja lyhyitä treenejä, jotka suoritat helposti kotona. Treenit ovat mielekkäitä lyhytkestoisia HIIT-treenejä, jotka ovat tutkitusti tehokkaimpia. Lyhyellä treenillä saavutat saman hyödyn kuin tunnin matalatehoisella lenkillä ja poltat rasvaa levossa vielä treenin jälkeenkin.

Päivittäinen treenikalenteri!

Halusimme tehdä harjoittelusta mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa. Tätä helpommaksi treeni ei enää menekään, sillä saat dieetin jokaiselle päivälle selkeät treeniohjeet, joita sinun tarvitsee vain noudattaa. Voit tehdä treenit ilman kuntosalia ja treenivälineitä kehosi omalla painolla missä ja milloin vain.

 

Rasvanpolttia ja hyvinvointia edistävä vinkki jokaiselle päivälle!

Saat dieetin jokaisena päivänä uuden vinkin, joiden avulla lisäät energiankulutusta ja rasvanpolttoa sekä parannat hyvinvointia. Dieetin aikana saat siis yhteensä 20 hyvää vinkkiä, joista on sinulle jatkossa hyötyä painonhallinnassa ja terveyden ylläpitämisessä.

[add_to_cart id=”365262″]

-3 kiloa 20 päivässä!

"Kävin juuri puntarissa vähän yli kolme kiloa kevyempänä! 🙂 Ruokaa on saanut syödä tarpeeksi ja kaikki on maistunut hyvältä. Ja lihaskunto on jo nyt huomattavasti parantunut. Huonoja puolia ei ollut yhtään"
Kaisu
Osallistuja

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU: Rasvanpolttodieetti sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin takuun! 

Me uskomme suunnittelemiimme treeniohjelmiin ja niiden kautta saataviin tuloksiin. Jos kuitenkin koet, ettet saanut haluamaasi hyötyä treeniohjelmasta, palautamme rahasi takaisin sen enempää kyselemättä.

Haluatko pidempikestoisemman treeniohjelman? Tutustu Painonpudottajan treeniohjelmiimme!

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.