Pyöreämmät pakarat
8 viikossa!

Haluatko saada kiinteämmän takapuolen ja pyöreyttä pakaroihin? Jos kyllä, tammikuussa alkava verkkovalmennus on juuri sinua varten! Nimittäin valmennuksen kaikki treenit ja ruokavalio on suunniteltu pyöreämpiä pakaroita ajatellen!

Huom! Pyöreät pakarat -verkkovalmennus alkaa maanantaina 13.1.2020! Ennakkoilmoittautumalla mukaan viimeistään 31.12.2019, säästät 10 euroa ja saat valmennuksen hintaan 39€!

Pyöreämpi peppu?
kyllä kiitos!

8 viikon verkkovalmennuksessa panostat peppuusi ja sen pyöreyteen!

Valmennuksen aikana noudatat 8 viikon ajan tavoitetta tukevaa ruokavaliota, sekä tavoitetta tukevaa treeniohjelmaa, jotka on suunniteltu pakaroiden kasvun ja pyöreyden kasvattamiseen!

Valmennuksen avulla peppusi on mukavasti pyöreämpi jo ennen kuin vuoden 2020 kevät ehtii kunnolla alkaa!

Plussana pyöreämmän pepun lisäksi kuntosi kasvaa ja kehosi kaikki lihakset vahvistuvat sekä poltat rasvaa ja kiinteydyt myös muualta kehosta!

Pyöreät pakarat on 8 viikon kestoinen valmennus, jonka päätavoitteena on nimensä mukaisesti saada pakarasi pyöreämmiksi. Tämän tavoitteen saavuttamisen ympärille on laadittu kaikki valmennuksen ohjeet!
"Ei enää lättäpyllyä ja pyllyn peittelyä pitkillä paidoilla, vaan pakarat pyöreiksi ja voit esitellä niitä ylpeästi timmeissä housuissasi!"

Valmennuksessa saat kaiken tämän:

 • Puhelinsovelluksen, johon pystyt merkkaamaan edistymistäsi, fiiliksiäsi ja luoda ja seurata tavoitteidesi toteutumista!
 • Kattavan ja helposti noudatettavan ruokavalion, joka vaihtuu neljän viikon välein. Lisäksi saat Facebook-ryhmässä aina silloin tällöin resepti-ideoita valmentajalta!
 • Monipuoliset ja kattavat treeniohjeet, jotka on suunniteltu pakaroiden kiinteyttämiseen ja kasvuun. Lisäksi treenit vahvistaa koko kehoa.
 • Valmentajan tuen. Voit sovelluksessa olevan chatin avulla kysyä apua ja vinkkejä milloin tahansa!
 • Ryhmän tuen. Pääset liittymään valmennuksen Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella valmentajan ja muiden osallistujien kanssa.
 • 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen valmennukseesi, palautamme rahasi takaisin sen enempää kyselemättä!

Valmennuksesta on pyritty tekemään mahdollisimman helposti noudatettava ja tehokas valmennuskokonaisuus, jonka avulla keskityt kaikista oleellisimpiin asioihin, joiden avulla saavutat pyöreämmät pakarat!

Valmennus on sovellusmuodossa! Voit klikata ohjeet helposti auki puhelimestasi missä ja milloin tahansa!

Sovelluksen avulla sinun ei tarvitse jatkuvasti muistaa mitä valmennuksen aikana pitikään tehdä, vaan sovellus lähettää sinulle ilmoituksen uusista treeneistä ja uusista vinkeistä!

Sovellus on ladattavissa Google Play- ja iOS-kaupoista

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, valmennus on sinulle nappivalinta:

 • Piilottelet peppuasi, koska et pidä sitä viehättävänä!
 • Haluat saada pyöreyttä pakaroihin ja samalla kiinteyttää jalkojasi ja koko kehoa!
 • Haluat kasvattaa kuntoasi ja vahvistaa koko kehoasi!
 • Haluat saada helpot ohjeet, joita noudattaa!
 • Kaipaat tukea matkallesi ja yksin koet etenemisen vaikeana!
 • Haluat tuntea ylpeyttä omaa kehoasi kohtaan, etkä haluat enää peitelllä sitä!

Millaisia osallistujia haluamme valmennukseen mukaan?

Kiinteä keskivartalo-valmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet valmis panostamaan itseesi ja omaan tavoitteeseesi 8 viikon ajan! 

Sitoutumalla valmennukseen yhteensä 8 viikon ajaksi mahdollistat itsellesi muutoksen, jollaista olet saattanut kaivata elämääsi jo pitkään! Mahdollistat itsellesi pyöreämmät pakarat ja samalla vahvistat ja kiinteytät koko kehoasi!

100% tyytyväisyystakuu

Valmennuksella on täydet 14 päivän rahat takaisin -takuu, joka tarkoittaa, että palautamme rahasi 100% takaisin, jos et koe olevasi tyytyväinen ostamaasi valmennukseen!

kiinteä keskivartalo - 8 viikon valmennus:

Vain 0,69€ päivässä ja kaikki tämä
sisältyy hintaan:

Olemme laatineet valmennukseen kattavat treeni- ja ruokavalio-ohjeet, joita voit hyödyntää yhteensä 8 viikon ajan. Ohjeisiin kuuluu muun muassa tarkka ruokavaliorunko, joka on laadittu kiinteytymistä tukevaksi.

Ruokavaliorungon lisäksi saat kattavat treeniohjeet, joihin löydät kuvalliset ja kirjalliset ohjeistukset sovelluksesta. Treeniohjeiden avulla pystyt treenaamaan säännöllisesti koko valmennuksen ajan. Halutessasi voit kysyä valmentajalta apua treenien muokkaamiseen tai syömiseen ja valmentaja auttaa sinua milloin tahansa 8 viikon aikana!

Ateria- ja treeniohjeiden lisäksi valmennuksen edetessä vinkkejä, jotta auttavat sinua ymmärtämään paremmin, mitkä asiat ovat keskeisessä roolissa tavoitteen saavuttamisen kannalta.

Nämä kaikki saamasi ohjeet ja vinkit ovat saatavilla sovelluksessa, jonka voit ladata heti osallistumisen jälkeen saamastasi linkistä puhelimellesi. Sovellus on erittäin näppärä ja nykyaikainen työväline, jonka avulla valmennuksen ohjeiden seuraaminen on huomattavasti helpompaa. Lisäksi sovellus ilmoittaa sinulle aina uudesta treenistä tai avautuneesta vinkistä, jolloin sinun ei tarvitse jatkuvasti muistaa mitä tehdä, vaan sovellus pitää sinut ajantasalla!

Kaiken tämän lisäksi saat pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa kokemuksia ja ajatuksia muiden osallistujien kanssa ja kysyä tarvittaessa apua! Ryhmässä valmentaja jakaa ajoittain myös reseptejä, joita voit hyödyntää ruokavaliorungon rinnalla.

Kaiken kaikkiaan valmennus on erittäin kattava paketti, joka varmasti antaa vastinetta rahoillesi! Suosittelemme kokeilemaan ja jos et ole tyytyväinen valmennukseesi, voit aina hyödyntää 14 päivän rahat takaisin takuuta!

8 viikon valmennusmateriaalien hankinta erikseen valmentajalta voi kustantaa jopa useita satoja euroja, joten siihen nähden valmennuksemme on erittäin edullinen ja hyvä valinta! Lisäksi saat kaupan päälle valmentajan tuen!

Pyöreät pakarat -verkkovalmennus on kuntosalilla suoritettava!

Pyöreät pakarat -valmennuksen lihaskuntotreenien liikkeet tulee tehdä lisäpainojen kanssa, joten tarvitset valmennuksen  suorittamiseen kuntosalijäsenyyden. 

Valmennus starttaa maanantaina 13.1.2020! Ennakko-osallistumalla säästät 10€!

Lähde mukaan nyt ja hyödynnä ennakko-osallistujan saama huikea hyöty, jossa saat valmennuksen hintaan 39€. Tarjous voimassa 31.12.2019 saakka! Vuoden vaihteen jälkeen valmennuksen hinta on 49€.

Miksi sinun kannattaa lähteä mukaan valmennukseen?

Valmentajamme ovat Sertifioituja alan ammattilaisia, jotka lisäävät jatkuvasti omaa tietoaan ja taitoaan valmentajina. Heillä on useiden vuosien valmennuskokemus painonpudotukseen liittyen, sekä osalla valmentajistamme on myös henkilökohtaista kokemusta elämäntapamuutoksen toteuttamisesta ja pysyvien tulosten ylläpitämisestä. Omien kokemustemme, koulutustemme ja vuosien valmentamisen myötä olemme kerryttäneet runsaasti tietoa siitä mikä toimii ja mikä ei.

Valmennuksen materiaalit on laadittu huolella ja ammattitaidolla ja niissä on otettu tarkasti huomioon valmennusmateriaalien terveellisyys, turvallisuus ja monipuolisuus. Meidän päätavoitteenamme on auttaa valmennukseen osallistuneita lisäämään arkista hyvinvointia ja terveyttä ja sen vuoksi emme koskaan jaa eteenpäin ohjeita, jotka voisivat olla haitaksi osallistujien hyvinvoinnille. Me menemme valmennuksissamme aina tervellisyys ja turvaallisuus edellä.

Valmennamme isolla sydämellä ja meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä. <3

 

Terveisin, 

Painonpudotusnetin valmennustiimi

Tuliko mieleesi kysyttävää
valmennukseen liittyen?

Jäikö jokin kohta askarruttamaan? Haluatko saada lisätietoa valmennuksesta? Etkö ole aivan varma sopiiko valmennus juuri sinulle? Lähetä oikeassa alakulmassa olevan keltaisen keskustelupallon avulla meille viestiä ja pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian!

Usein kysytyt kysymykset:

Kyllä. Tämän valmennuksen lihaskuntotreenien suorittamiseen tarvitset kuntosalijäsenyyden. 

Valmennuksen harjoitusten määrä ja teho nousee viikkojen mittaan. Neljällä ensimmäisellä viikolla treenaat 3-4 kertaa viikossa ja neljällä viimeisellä viikolle 4-5 kertaa viikossa.

Treenit ovat muokattavissa kuntotasoosi sopiviksi. Ohjeet löytyy helposti jokaisesta harjoituksesta. 

Kyllä. Tarvitset niin kevyitä, kuin myös raskaita painoja. Kattavalta kuntosalilta löytyy kaikki tarvittavat laitteet ja vapaat painot. 

Saat ennen valmennuksen alkua linkin, josta pääset lataamaan sovelluksen puhelimellesi. Sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone puhelimiin. Asennuksen jälkeen sovellus lähettää sinulle aina ilmoituksen uudesta treenistä tai muusta sisällöstä, joka on saatavillasi sovelluksessa, johon pääset käsiksi parilla klikkauksella. 

Sovelluksesta löytyy myös keskusteluosio, josta voit käydä kirjoittamassa viestiä valmentajalle milloin tahansa ja valmentaja vastaa sinulle yhden arkipäivän kuluessa. 

Sovellus on Syke-sovellus, joka on erittäin helppokäyttöinen. 

Kyllä, voit maksaa. Niin seteleilla kuin tilillä. Ota tässä tilanteessa yhteyttä valmentajaan oikeassa laidassa olevan puhekuplan avulla tai lähetä viestiä osoitteeseen info@painonpudotusnetti.fi

Jos lähdet mukaan tammikuun ryhmään, ole hyvissä ajoin yhteydessä, jotta setelit ehtivät perille. 

Pyöreät pakarat
8 viikon valmennus!

Norm. hinta 49€
39
 • Ennakko-osallistujan alennusta hyödyntämällä valmennuksen hinnaksi jää vain 0,69€ per päivä. Todella edullista!

  Ps. Maksu on kertaluontoinen, eikä sido sinua mihinkään!
Tarjous
Unohditko salasanasi? Ole hyvä ja kirjoita käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat linkin sähköpostiisi, jonka avulla voit luoda uuden salasanan.

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.