12 päivän Puhdistusdieetti

Puhdista kehoasi terveellisen, ravinnerikkaan ja monipuolisen ruokavalion avulla!

puhdistusdieetti verkkokurssi

Puhdista elimistösi oikeanlaisen ruokavalion avulla ja nauti hoikemmasta olosta alle kahdessa viikossa!

Puhdistusdieetti on 12 päivän kestoinen verkkovalmennuskokonaisuus, jonka avulla pystyt puhdistamaan elimistösi tehokkaasti puhtaan, ravinnerikkaan ja monipuolisen ruokavalion avulla ja samalla karistat hyvän määrän kiloja ja senttejä!

Puhdistusdieetin avulla….

  • Karistat muutaman kilon nopeasti ilman liikuntaa
  • Tunnet olosi energiseksi ja vireäksi
  • Tehostat aineenvaihduntasi toimintaa
  • Poistat turvotusta ja ylimääräisiä kuona-aineita
  • Voit paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin
  • Tuet terveyttäsi ja hyvää oloa

Puhdistusdieetti sisältää…

  • Helposti noudatettavat ruokavalio-ohjeet jokaiselle verkkovalmennuksen päivälle. Yksikään päivä ei ole samanlainen!
  • Paljon hyödyllisiä vinkkejä, joilla tehostat puhdistusdieetin vaikutusta ja opit terveellisiä elämäntapoja!
  • Tarkat ja selkeät ostoslistat, joiden avulla sinun on helppo käydä kaupassa ruokaostoksilla!
  • Mahdollisuuden valmentajan tukeen sähköpostin välityksellä. Voit kysyä valmentajalta apua milloin tahansa!

Puhdistusdieetti sopii loistavasti sinulle, joka haluat puhdistaa elimistösi ja saavuttaa energisemmän olon tai saada tehokkaan startin elämäntapamuutokselle tai painonpudotukselle. Puhdistusdieetin avulla suuntaat kohti terveellisempää ja energisempää elämää!

Puhdistusdieetin sisältö

12 päivän puhdistusdieetti on verkkovalmennus, joka on jaettu kolmeen eri jaksoon, joista jokainen on neljän päivän mittainen. Saat ensimmäisen jakson materiaalit sähköpostiisi heti tilaamisen jälkeen. Seuraavien jaksojen materiaalit lähetetään sähköpostiisi valmennuksen edetessä.

Puhdistusdieetin ruokavaliot
Puhdistusdieetissä jokainen päivä on erilainen, joten sinun ei tarvitse syödä joka päivä samoja ruokia. Puhdistusdieetin ateriat ovat monipuolisia, terveellisiä ja turvallisia. Tämä verkkovalmennus sopii niin miehille kuin naisillekin.

Puhdistusdieetin vinkit
Löydät jokaisen jakson loppuosasta vinkkejä, jotka auttavat tehostamaan puhdistusdieetin vaikutusta ja auttavat omaksumaan uusia terveellisiä elintapoja. Vinkkien avulla pystyt muuttamaan elämääsi kertaheitolla terveellisempään suuntaan ja saamaan arkeesi enemmän energiaa ja voimaa![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Puhdistusdieetin ostoslistat
Löydät jokaisen jakson alusta ostoslistan, johon on listattu kaikki jakson aikana tarvittavat ruoka-aineet ja niiden tarkat määrät. Näin sinun ei tarvitse tuhlata aikaa pähkäilläksesi mitä sinun tulisi ostaa voidaksesi aloittaa, vaan voit helposti tulostaa ostoslistan ja ottaa mukaan kauppareissulle.

Ketkä on Puhdistusdieetin takana?
Puhdistusdieetin takana on koko Hyvinvointikaupan tiimi, mutta valmennuksen kehittäjä ja valmentaja on sertifioitu hyvinvointivalmentaja ja Personal trainer Merita Väänänen. Merita on kahden pienen lapsen äiti, joka ammentaa voimaa ja positiivisuutta terveellisistä elämäntavoista. Merita jakaa mielellään tietoaan ja auttaa muita ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan!

Puhdistusdieettiin osallistuneiden kommentteja:

”Olen tosi tyytyväinen Puhdistusdieettiin. Paino tippui n. 3 kg ja vyötärö kaventui 8cm. Olo on paljon virkeämpi ja energisempi. Herkkuja ei edes tee mieli ja napostelu on jäänyt pois. Opin myös syömään oikeaan aikaan, kun ennen söin milloin sattui tekemään mieli. ” Titta, Oulunsalo

”Painoa tippui 5kg. Olo on pirteä ja energinen. Parasta Puhdistusdieetissä on sen helppous ja edullisuus. ” Katja, Simpele

”Olen tyytyväinen Puhdistusdieettiin ja voisin suositella sitä. Painoni tippui 3 kiloa ja senttejä lähti. Parasta oli selkeät ohjeet ja kauppalista. Tuntuu siltä, että sain hyvän pohjan jatkaa terveellistä elämää.” Sanni, Tampere

“Olen todella tyytyväinen ja olen suositellut dieettiä jo. Nukun hyvin ja painoa lähti 6,5kg. Olo on todella pirteä. Sain uusia kokemuksia ja valintaa auttoi, että nimi oli 12 päivää … Sai minut ajattelemaan että 12 päivää voin kokeilla mitä vaan!” Marina, Tammisaari

“Olen todella tyytyväinen ja voin suositella Puhdistusdieettiä myös muille. En katsonut juurikaan puntaria, mutta ulkoisesti tunnen oloni kevyemmäksi. Olo on hyvä ja terve. Parasta oli se, että joka päivälle oli omat reseptit, joita oli helppo noudattaa, kiitos tarkkojen ostoslistojen!” Henna, Seinäjoki

“Väsymys on tiessään ja olo tuntuu energisemmältä. Paino tippui peräti neljä kiloa. Hyvä, edullinen ja asiantuntijoiden laatima. Parasta oli valmiit ohjeet. Arvosanaksi annan täyden kympin.” Minna, Nokia[

HUOM! Puhdistusdieetti on saanut runsaasti positiivista palautetta ja sen saamien arvosanojen keskiarvo on 8,9 (asteikolla 1-10) ja keskimääräinen karistettujen kilojen määrä 12 päivässä on 2,9 kiloa.

Usein kysytyt kysymykset:

Kuuluuko verkkovalmennukseen liikuntaohjeita?
12 päivän Puhdistusdieetin tarkoituksena on panostaa ruokavalion kautta tapahtuvaan kehon puhdistumiseen. Verkkovalmennuksessa ei ole liikuntaohjeita, mutta voit halutessasi liikkua vapaasti jaksojen 2-3 aikana. Halutessasi voit kysyä neuvoja liikkumiseen valmentajalta, joka on apunasi koko verkkovalmennuksen ajan.

Onko Puhdistusdieetti turvallinen?
Verkkovalmennuksessa ei käytetä vippaskonsteja tai muita ihmeellisiä keinoja, vaan siinä tehostetaan kehon normaalia puhdistumista terveellisen, monipuolisen ja ravinnerikkaan ruoan avulla. Huomioi kuitenkin, että verkkovalmennus on tarkoitettu perusterveelle henkilölle. Emme suosittele verkkovalmennusta jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on diabetes tai jokin muu sydän- ja verisuonisairaus. Jos et ole varma verkkovalmennuksen sopivuudesta, voit kysyä neuvoa meiltä tai halutessasi keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

Millaisia ruokia Puhdistusdieetissä on?
Puhdistusdieetissä luotetaan terveelliseen, ravinnerikkaaseen ravintoon. Tämä tarkoittaa, että nautit verkkovalmennuksen aikana runsaasti aterioita, jotka koostetaan tuoreista raaka-aineista ja joita on käsitelty mahdollisimman vähän. Tavoitteena on puhdistaa kehoa ja tehostaa kehon normaalia toimintaa luonnollisin keinoin.

Kenelle verkkovalmennus sopii?
Verkkovalmennus sopii perusterveelle henkilölle, jolla ei ole terveydellisiä esteitä valmennuksen toteuttamiseen. Emme suosittele verkkovalmennusta jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on diabetes tai jokin muu sydän- ja verisuonisairaus. Halutessasi voit kysyä lisätietoa: info@painonpudotusnetti.fi

Miten verkkovalmennus toimii?
Verkkovalmennus on kokonaan sähköisessä muodossa. Saat tilaamisen jälkeen yhden arkipäivän sisällä henkilökohtaiset käyttäjätunnukset valmennussivuille, joihin pääset kirjautumaan sivuillamme www.painonpudotusnetti.fi. Käyttäjätunnuksesi ovat voimassa kokonaisen vuoden (365 päivää), jonka aikana voit hyödyntää verkkovalmennuksen materiaaleja niin usein kuin haluat. Voit myös tulostaa ruokavaliot laitteellesi talteen.

Verkkovalmennus on jaettu kolmeen eri jaksoon, joista jokainen on neljän päivän kestoinen. Viimeisessä jaksossa noudatat jo hyvin painonpudotusta tukevia päivittäisiä ruokavalioita, joita voit noudattaa hyvin myös 12 päivän jälkeenkin.

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.