Puhdistu & hoikistu - 4 viikon verkkovalmennus

Starttaa hoikempi, energisempi ja kevyempi arki tehokkaan verkkovalmennuksen avulla! 

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennuksen avulla onnistut, koska:


  • Valmennuksessa on otettu huomioon juuri ne seikat, jotka ovat oleellisia kehonpuhdistuksen ja onnistuneen painonpudotuksen kannalta!
  • Valmennuksessa lähdet liikkeelle tehokkaalla puhdistavalla jaksolla, jonka avulla annat kyytiä turvotukselle, kuona-aineille ja tilalle saat lisää energiaa päiviisi ja jaksat paremmin arjessasi!
  • Valmennuksessa saat runsaasti terveellisiä ja maukkaita reseptejä, jotka vaihtuvat viikoittain!
  • Valmennuksen treeniohjeet ovat monipuolisia, nousujohteisia ja kokonaan kotona suoritettavia kokonaisuuksia. kaikki treenit ovat maksimissaan 30 minuutin kestoisia!
  • Valmennuksen avulla opit syömään terveellisemmin ja monipuolisemmin. Oikeanlainen ruokavalio on olennainen osa onnistunutta painonpudotusta!
  • Valmennus tarjoaa sinulle kattavat ja selkeät ohjeet, joiden avulla varmistat, että teet viikon jokaisena päivänä oikeita tekoja tavoitteesi eteen!
  • Tämä valmennus ei ole mikään hetkellinen dieetti, vaan valmennus tarjoaa sinulle kattavat ohjeet ja neuvot pitkäaikaiseen ja pysyvään elämäntapamuutokseen!

Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus sopii loistavasti sinulle, joka haluat...


Saavuttaa KEVYEMMÄN, RAIKKAAMMAN JA ENERGISEMMÄN OLON! Haluat saada lisävirtaa päiviisi ja vähentää jatkuvaa väsymystä ja energianpuutetta. Valmennuksen puhdistava viikko auttaa saamaan jo muutamassa päivässä lisää virtaa ja puhtia päiviisi! Puhdistava jakso onkin ollut monen osallistujan mieleen!

  Pudottaa painoasi ja tehdä painonpudotuksesta pysyvää. Valmennus tarjoaa sinulle onnistumisen avaimet, joiden avulla PAINOSI LÄHTEE LASKUUN ja samalla saat myös eväät, joiden avulla pystyt pitämään karistamasi kilot ja sentit poissa!

  Muokata tapojasi terveellisemmiksi, jonka avulla TEET TAPAMUUTOKSESTA PYSYVÄN. Puhdistu & hoikistu verkkovalmennuksessa EI ole kyse hetkellisestä ihmedieetistä, vaan sen tarkoituksena on auttaa sinua muokkaamaan ruokavaliotasi, liikuntatottumuksiasi ja ajattelutapojasi pysyvää muutosta tukeviksi!

  Päästä parempaan kuntoon! Valmennus tarjoaa kattavat ja nousujohteiset treeniohjeet, joiden avulla pystyt kohottamaan kuntoasi nousujohteisesti. Kaikki treenit ovat omalla KEHONPAINOLLA SUORITETTAVIA HARJOITUKSIA, joten treenit sopivat niin vasta-alkajille, kuin myös kokeneemmille konkareille. TREENIT KESTÄVÄT MAKSIMISSAAN 30 MINUUTTIA, joten ne sopivat loistavasti myös arjen kiireen keskellä eläville. Ps. kaikki treeniohjeet ovat saatavissa niin kirjallisina kuin myös videoina!

  Voida kokonaisvaltaisesti paremmin arjessasi! HALUAT SAADA ENEMMÄN ITSESTÄSI IRTI ja haluat löytää taas motivaation liikkumiseen ja itsestäsi huolehtimiseen. Haluat olla se eloisa, pirteä oma itsesi, joka joskus aiemmin olit!

  Polttaa rasvaa kehosi ongelmakohdista ja samalla myös vähentää haitallista viskeraalirasvaa eli sisäelinten ympärillä olevaa rasvaa, joka on terveydellesi haitallista. Valmennuksen ruokavalion ja treeniohjeiden avulla PYSTYT VÄHENTÄMÄÄN KEHOSI RASVAN MÄÄRÄÄ, jonka ansiosta parannat kehonkoostumusta ja tuet kokonaisvaltaista terveyttäsi!

Ilmoittaudu mukaan ja sitouta itsesi muutokseen ja tavoitteesi toteutumiseen!

Päivittäinen hyvä olo ja tavoitteen toteutuminen ovat kiinni päivittäisistä oikeista teoista, joita Puhdistu & hoikistu -verkkovalmennus auttaa sinua tekemään kokonaisen neljän viikon ajan ja josta saat myös opit, joiden avulla onnistut myös valmennuksen jälkeen!

Housut eivät enää purista ja olo on energinen. Ruoka on herkullista ja treenit hikisiä! Kiloja karisi valmennuksen kahden ensimmäisen viikon aikana neljä! Olen ikionnellinen, että lähdin mukaan tähän valmennukseen!

Sandra

Verkkovalmennuksella 100% rahat takaisin -takuu!

Uskomme valmennukseemme ja tiedämme, että valmennuksen ohjeiden noudattamisella pystyt saamaan tuloksia aikaan. Tämän vuoksi annamme valmennuksellemme 100% Rahat takaisin -takuun, jonka avulla saat rahasi takaisin, mikäli et koe saavasi hyötyä valmennuksesta.

“Parasta Puhdistu & hoikistu -valmennuksessa on tietenkin se, että valmennus oikeasti toimii niin kuin luvataan. Tämän lisäksi valmennuksen noudattaminen on ollut kiireiselle työssäkäyvälle perheenäidille yllättävän helppoa!“

Suvi
[op_social_networking style="style-3" background_color="#3dc2ff" icon_and_font_color_box="#fff" facebook_url="https://www.facebook.com/painonpudotusnetti/" instagram_url="https://www.instagram.com/painonpudotusnetti/" youtube_url="https://www.youtube.com/channel/UCyzkvxjQrjLcJSSBI50BG5Q"]