Pudota painoa syömällä!

Ruokavalio, jonka avulla saat syödä riittävästi ja painosi putoaa silti!

Pudota painoa syömällä -ruokavalion avulla saat joka päivä nauttia herkullisia, monipuolisia ja täyttäviä aterioita yhteensä viisi kertaa ja silti painosi putoaa tasaiseen tahtiin viikkojen edetessä!

Ruokavalion hinta vain 24,95€!

Mitä ruokavalio sisältää?

Huom! Tuotteella täysi 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen ruokavalioon, palautamme rahasi takaisin!

Onnistuneessa painonpudotuksessa ruokavaliolla on suuri rooli. Sanotaankin, että 70-80% tuloksista syntyy ruokavalion avulla. Tämän vuoksi olemme laatineet Pudota painoa syömällä -ruokavalion, jonka avulla onnistut syömään itsesi hoikemmaksi, vaikket harrastaisi juuri ollenkaan liikuntaa!

Ruokavalio sopii sinulle, joka haluat...

Tilaa nyt, aloita samantien!

Ruokavalio on heti ladattavissa tilaamisen jälkeen, jolloin voit aloittaa ruokavalion noudattamisen vaikka saman päivän aikana. 

Ruokavalio on PDF-muodossa. 

Miksi ruokavalio on hyvä valinta?

Selkeys ja helppous. Tilaamalla ruokavalion saat valmiiksi laaditut selkeät ohjeet, joiden avulla pääset liikkeelle ja etenet kohti tavoitettasi. Näin sinun ei tarvitse pähkäillä ateriavalintojen parissa, vaan ne on jo tehty sinun puolestasi.

Monipuolisuus ja terveellisyys. Ruokavalion avulla varmistat, että päivittäiset ateriasi pysyvät monipuolisina kokonaisuuksina ja vältät syömästä liian yksipuolisesti.

Sopivasti energiaa. Valmiin ruokavalion avulla varmistat, ettei päivittäinen energiansaantisi ylity tai alitu liikaa. Liiallinen energiansaanti estää painonpudotuksen ja liian niukka energiansaanti on taas terveydelle haitallista, koska kehosi tarvitsee päivittäin tietyn määrän energiaa kehon perustoimintojen ylläpitämiseen (aivot, sydän, aineenvaihdunta…)

100% tyytyväisyystakuu

Ruokavaliolla on täydet 14 päivän rahat takaisin -takuu! Jos et ole tyytyväinen,  palautamme rahasi 100% takaisin!

Tuliko mieleesi kysyttävää ?

Jäikö jokin kohta askarruttamaan ruokavaliossa? Haluatko saada lisätietoa? Etkö ole aivan varma sopiiko ruokavalio juuri sinulle? Lähetä kysymyksesi osoitteeseen info@painonpudotusnetti.fi ja pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian!

Usein kysytyt kysymykset:

Ruokavalio ei ole dieetti, vaan se on perusterveellinen kokonaisuus, jota voi noudattaa niin kauan kunnes painonpudotustavoitteesi on toteutunut. Tämän jälkeenkin voit jatkaa ruokavalion noudattamista nostamalla annoskokoja maltillisesti, joka tukee painonhallintaa.

Ruokavalio sopii perusterveelle henkilölle, jolla ei ole terveydellisiä rajoitteita noudattaa ruokavaliota. Ruokavaliossamme ei ole rajattu pois tiettyjä ruokaryhmiä, vaan se se sisältää monipuolisesti ravinnonlähteitä eri ryhmistä (marjat, hedelmät, kasvikset, maitotuotteet, liha, kana, viljatuotteet jne…), joka tarkoittaa, ettei kyseessä ole hetkellinen niukka, yksipuolinen dieetti, vaan enemmänkin ruokavaliopuolellisesti elämäntapamuutokseen kannustava kokonaisuus.

Jos et ole varma sopiiko ruokavalio sinulle, lähetä meille viestiä osoitteeseen: info@painonpudotusnetti.fi tai keskustele lääkärisi kanssa.

Treenit ovat muokattavissa kuntotasoosi sopiviksi. Ohjeet löytyy helposti jokaisesta harjoituksesta. 

Ruokavalion avulla syöt päivittäin viisi ateriaa; aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Näin syömällä varmistat, että ateriarytmisi on säännöllinen ja syöt noin 3-4 tunnin välein.

Vinkki: Jos tämän hetkinen ruokavaliosi on epäsäännöllinen, eikä sinulla ole vielä hyvää rytmiä syömisessä, voit lähteä noudattamaan ruokavaliota omaan tahtiisi ja esimerkiksi ensimmäisten viikkojen aikana aloittaa päiväsi ruokavaliotiedostossa olevien aamupalojen avulla ja tämän lisäksi voit varmistaa, että syöt lounaan ohjeiden mukaisesti. Viikkojen edetessä voit hiljalleen laittaa loppupäivän ateriasi kuntoon ja näin ajan mittaan kaikki päivän ateriasi ovat muokkaantuvat terveellisiksi.

Saat ruokavalion päivän viidestä eri ateriasta yhteensä noin 1600 kaloria. Tämän kalorimäärän avulla varmistat, että energiansaantisi alittaa kulutuksesi, jolloin painosi putoaa tasaiseen tahtiin viikkojen edetessä.

Tämä kalorimäärä on hyvä sinulle, jolla on tavoitteena pudottaa muutamasta kilosta useampaan. Päivittäinen aktiivisuutesi on suhteellisen vähäistä/kohtalaista ja tämän hetkinen kulutuksesi pyörii maksimissaan 2500 kalorin luokassa. Jos et ole varma sopiiko ruokavalio sinulle, lähetä kysymyksesi meille osoitteeseen: info@painonpudotusnetti.fi 

Ruokavalio pitää sisällään monipuolisia ateriakokonaisuuksia, joiden avulla varmistat, että saat päivittäin mm. riittävästi kuitua, proteiinia, hyviä hiilihydraatteja ja hyviä rasvoja. Ruokavalion avulla saat päivittäin suositusten mukaisesti vähintään puoli kiloa kasviksia/marjoja/hedelmiä.

Et tule syömään mautonta kanaa ja parsakaalta päivät pitkät, vaan saat nauttia maukkaita aterioita, jotka näyttävät ja maistuvat hyvältä! Ateriat ovat terveellisiä ja silti maukkaan makuisia!

Pudota painoa syömällä -ruokavalio

24,95
  • Maksu on kertaluontoinen ja tuote on heti ladattavissa oston jälkeen.
Uusi tuote

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.