aloita painonpudotus

Monesti haluamme turvautua tuttuun ja turvalliseen mukavuusalueeseemme ja tämän vuoksi siirrämme painonpudotuksen aloitusta aina päivällä tai viikolla eteenpäin vaikka hyvin tiedämme, että meidän tulisi aloittaa jo heti tänään tältä istumalta.

Ettet taas siirtäisi aloitusta huomiselle, kerromme sinulle nyt viisi hyvää syytä, miksi painonpudotus kannattaa aloittaa jo heti tänään!

5 hyvää syytä aloittaa painonpudotus heti tänään:

1. Olet päivän lähempänä tavoitettasi!

Aloittamalla painonpudotuksen tänään, olet askeleen lähempänä tavoitteesi saavuttamista. Jos aina vain lykkäät painonpudotuksen aloittamista, lykkäät myös tavoitetteesi toteutumista kauemmas ja kauemmas. Jos oikeasti haluat karistaa ylimääräiset kilot, näyttää ensi kesänä upealta rannalla ja nauttia koko loppuvuoden ja loppuelämäsi hoikemmasta olemuksesta, sinun on ensin aloitettava painonpudotus ja sen jälkeen jatkettava sitä siihen asti, kunnes olet saavuttanut haluamasi lopputuloksen ja näytät upealta uudessa ulkomuodossasi!

2. Tunnet onnistumisen tunnetta illalla nukkumaan mennessä!

Jatkuvan epäterveellisen ruokavalion ja herkuttelun ansiosta saatat tuntea iltaisin olosi väsymyksen lisäksi myös epäonnistuneeksi, koska olet painonpudotustavoitteen sijaan syönyt päivän aikana aivan toisin kuin sinun olisi pitänyt. Jos nyt korjaat tilanteen ja varmistat, että kaikki loput päivän ateriat ovat terveellisiä ja käyt vielä illan aikana kävelylenkillä tai kuntosalilla, tunnet illalla pään tyynyyn painaessa suurta onnistumisen ja tyytyväisyyden tunnetta itseäsi kohtaan. Olet tehnyt tänään jotain sellaista, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi, hyvä sinä!

3. Ole oman elämäsi herra, älä renki! 

Päivät saattavat tuntua menevän lentäen ohi ja huomaat, että olet syönyt mitä sattuu ja liikkunut sen verran, mitä arkinen elämäsi on sallinut. Et ole suonut omalle tavoitteellesi juuri ollenkaan aikaa, vaan olet miettinyt paneutuvasi siihen JOS arjessa jää ylimääräistä aikaa. Tiedätkö mitä? Arki ei tarjoa sinulle tarjottimella ylimääräistä aikaa, vaan sinulla on samat 24 tuntia vuorokaudessa kuin kaikilla muillakin. Jos totisesti haluat karistaa kilosi, elää terveellisempää elämää ja nauttia timmistä vartalosta, sinun on otettava päivät haltuusi ja nipistettävä aikaa tavoitteesi toteuttamiselle. Mieti, miten voisit saada päivässä edes 20 minuuttia aikaa treenaamiselle? Miten voisit varmistaa, että syöt terveellisesti joka aterialla? Voisitko kenties valmistaa kaikki päivän ateriat valmiiksi edellisenä päivänä? Suunnittelemalla tulevat päivät etukäteen, varmistat, että onnistut, vaikka aikataulusi olisi kuinka kiireinen!

20 päivän Rasvanpolttodieetin avulla saat loistavia tuloksia aikaan treenaamalla kotona vain 20 minuuttia päivässä. Lue lisää!

4. Nostat huomisen päivän motivaatiotasoasi!

Se, millä fiiliksillä menet tänä iltana nukkumaan määrittelee suuresti myös huomisen aamun mielialaasi. Jos koet onnistumisen tunnetta tänä päivänä, nostat suuresti motivaatiotasi myös huomista päivää kohtaan ja saatat jopa herätä aamulla ennen herätyskelloa intoa puhkuen. Hyvää fiilistä nostaa myös terveellisen ruokavalion noudattaminen, joka auttaa tuomaan energiaa päiviin, eikä epäterveellisen ruokavalion tapaan vie energiaa päivistäsi!

5. Katkaiset painonnousun ja varmistat, ettet kerrytä lisäpainoa! 

Tähän päivään asti olet saattanut elää epäterveellisten tapojen siivittämää elämää, jonka ansiosta olet vuosien saatossa kerryttänyt kehoosi enemmän tai vähemmän ylimääräisiä kiloja. Nyt on kuitenkin hyvä hetki katkaista tuo kierre ja siirtyä kilojen keräämisen sijaan niiden karistamiseen. Vietä hetki aikaa miettien, mikä voisi olla tavoitteesi ja miten lähdet sitä jahtaamaan? Mitkä ovat vahvuutesi ja mitkä voivat koitua kompastuskiviksi matkan varrella? Mitkä elämäntapasi ovat kerryttäneet kiloja? Miten voit muuttaa kyseisiä tapoja painonpudotusta tukeviksi? Mikä motivoi sinua? Onnistutko tavoitteessasi yksin vai kannattaisiko sinun hankkia siihen ulkopuolista apua (esimerkiksi Personal trainer)?

Kun olet hetken pohtinut yllä olevia kysymyksiä ja laatinut itsellesi suunnitelmaa painonpudotusta varten, ryhdy sen jälkeen HOMMIIN! 🙂

Lataa ilmainen painonpudottajan ruokavaliomme ja aloita painonpudotus jo tänään!