hoikaksi 8 viikossa!

Starttaa tehokas 8 viikon matkasi kohti hoikempaa kehoa Painonpudottajan treeniohjelman avulla!

Huom! Treeniohjelma on sovellusmuodossa, joten se kulkee näppärästi mukanasi minne kuljetkin!

Tilaa nyt ja aloita ensi maanantaina!

[add_to_cart id=”368141″]

Treenaa säännöllisesti

Treeniohjeiden vaihtelevuus ja tehojen nousu auttavat pitämään treenaamisen monipuolisena, nousujohteisena ja samalla mielenkiintoisena. Treenimuotoja ovat kuntosaliharjoittelu, kehonpainotreeni ja aerobiset harjoitukset.

Syö terveellisesti

Saat painonpudotusta tukevan ruokavalion sekä bonuksena Painonpudottajan reseptitiedoston, joka pitää sisällään runsaasti painonpudotusta tukevia reseptejä! Kahdeksan viikon aikana opit kokkaamaan runsaasti terveellisiä aterioita!

Saavuta tavoitteesi

Noudattamalla treeniohjelman ohjeita kokonaiset kahdeksan viikkoa otat suuren askeleen eteenpäin kohti tavoitettasi! Samalla totuttelet uusiin tapoihin, jotka tukevat terveellistä ja kevyempää elämää myös treeniohjelman jälkeen!

paloja Treeniohjelmasta:

Vahvista kehoasi!

Tehokkaiden kuntosalitreenien lisäksi saat treeniohjeita ja neuvoja muun muassa miten vahvistaa keskivartalosi, jotta saat vahvan coren ja hoikemman vyötärön!

Nauti syömisestä!

Painonpudottajan reseptitiedosto pitää sisällään yli 20 reseptiä, joissa jokaisessa on kerrottu tarkasti aterioiden ravintosisällöt! Reseptitiedostossa mm. tuorepuuron, välipalapatukoiden, tortillojen ja terveellisen suklaamoussen valmistukseen!

Kysy rohkeasti apua!

Treeniohjelma on sovellusmuodossa, jolloin se kulkee mukanasi helposti puhelimessa. Sovelluksessa on käytössä Chat-osio, josta voit helposti näpytellä valmentajallesi kysymyksiä, joihin valmentaja pyrkii vastaamaan sinulle mahdollisimman nopeasti, viimeistään yhden arkipäivän kuluessa!

0
painonpudottajaa on päättänyt ryhtyä toimeen ja tilannut treeniohjelmamme! Ole sinä seuraava!

osallistu & onnistu!

Ilmoittaudu mukaan ja aloita heti seuraavana maanantaina!

[add_to_cart id=”368141″]

Tämän kaiken saat tilatessasi Painonpudottajan treeniohjelman!

Painonpudottajan treeniohjelma sopii loistavasti sinulle, joka haluat pudottaa painoasi ja päästä parempaan kuntoon pysyvästi! Treeniohjelma sisältää kattavat ohjeet treenaamiseen ja ruokailuun, joiden avulla saat hyvän startin kohti parempaa terveyttä ja hoikempaa olemusta!

 Nousujohteiset treeniohjeet yhteensä kahdeksalle viikolle. Treeniohjeet muuttuvat viikkojen edetessä ja tiedossa on monipuolista treenaamista. Treeniohjeiden vaihtelevuus ja tehojen nousu auttavat pitämään treenaamisen monipuolisena, nousujohteisena ja samalla myös mielenkiintoisena. Treenimuotoja ovat muun muassa kuntosaliharjoittelu ja aerobiset harjoitukset.

 Tavoitettasi tukevan ruokavalion. Painonpudottajan ruokavalion myötä tulet syömään päivittäin viisi eri ateriaa, jotka auttavat pitämään olon kylläisenä pitkin päivää, etkä joudu näkemään nälkää. Ateriat koostuvat terveellisistä ja ravinnerikkaista lähteistä, jolloin ne ovat painonpudotuksen lisäksi hyväksi myös terveydellesi!

 Bonuksena saat Painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää runsaasti reseptejä treeniohjelman tueksi. Reseptitiedoston ateriat auttavat pitämään ruokavaliosi monipuolisena ja maukkaana viikkojen edetessä! Reseptien avulla opit kokkaamaan uusia aterioita, joiden avulla muutat syömistottumuksiasi pysyvästi, etkä palaa enää vanhaan ruokavalioosi!

Saat selkeät ohjeet treeniohjelman suorittamiseen. Treeniohjelma on sovelluksen muodossa, jolloin se kulkee mukana helposti puhelimellasi. Treeniohjelman treeneistä tulee aina sovelllus treenipäivänä, jolloin muistutukset pitävät sinut ajantasalla ja patistavat treenaamaan!

Kuva- ja video-ohjeet treeniliikkeisiin. Sovelluksessa näet kattavat ohjeet jokaiseen treenilikkeen suoritustekniikkaan. Videot helpottavat treenaamista ja auttavat sinua näkemään tarkemmin, miten liike kuuluu tehdä.

 Valmentajan tuen koko kahdeksan viikon ajaksi. Voit kysyä neuvoa ja apua sertifioiduilta valmentajilta ohjelman edetessä ja valmentajat auttavat sinua parhaansa mukaan! Sovelluksessa on suora chat, jonka kautta voit lähettää valmentajalle helposti viestiä.

 Yllä mainittujen lisäksi valmennusmateriaaleistä löytyy vielä paljon muuta! Saat muun muassa kotikuntotestit, voit seurata kehitystäsi ja asettaa tavoitteita. Lähde mukaan ja ryhdy toimeen!  

BONUS: Saat kaupan päälle painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää useita reseptejä painonpudotukseen! Voit hyödyntää reseptejä ohjelman yhteydessä ja myös hyvin sen jälkeen!  

[add_to_cart id=”368141″]

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU: Painonpudotusohjelma sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin takuun! 

Me uskomme suunnittelemiimme treeniohjelmiin ja niiden kautta saataviin tuloksiin. Jos kuitenkin koet, ettet saanut haluamaasi hyötyä treeniohjelmasta, palautamme rahasi takaisin sen enempää kyselemättä.

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.