Painonpudottajan Treeniohjelma

Uudistettu 8 viikon treeniohjelma nyt saatavilla!

painonpudotus treeniohjelma painonpudottajan kotitreeniohjelma

Painonpudottajan treeniohjelma uudistui!


 • Painonpudottajan kotitreeniohjelma koki suuren muutoksen ja muutoksen myötä treeniohjelmaan tuli samalla lisää runsaasti uutta sisältöä!
 • Painonpudottajan treeniohjelmasta löydät ohjeet niin kuntosalilla treenaamiseen kuin myös kotitreeneihin. Treeniohjelmassa onkin runsaasti erilaisia harjoituksia ja monipuolisuuden ansiosta treenaamisen mielenkiinto pysyy paremmin yllä viikkojen edetessä!
 • Treeniohjelmassa saat kattavat ohjeet niin treenaamiseen kuin myös syömiseen. Lisäksi saat BONUKSENA Painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää runsaasti reseptejä painonpudotuksen tueksi, joita voit hyödyntää treeniohjelman kanssa kuin myös sen jälkeen!

Painonpudottajan treeniohjelma sopii loistavasti sinulle, joka haluat...

 • lopettaa viivyttelyn ja aloittamisen siirtämisen ja saada niitä kauan kaipaamiasi tuloksia aikaan!
 • päästä irti sokerikoukusta, jatkuvasta napostelusta ja herkuttelusta ja saada kunnon ruokavalio-ohjeet, joiden avulla sokerihiiri sisälläsi hiljenee!
 • saada enemmän virtaa arkeesi ja päästä eroon jatkuvasta väsymyksestä, jonka vuoksi olet joka ilta puhki työpäivän jälkeen, etkä jaksa tehdä muuta kuin ladata akkuja seuraavaa päivää varten!
 • päästä eroon pömppömahasta ja/tai hyllyvistä reisistä, jotka tekevät olosi epämukavaksi. Haluat jatkossa mieluummin esitellä kehoasi ylpeänä ja pitää siitä, mitä peilistä näet!
 • kohottaa kuntoasi ja saada sporttisuutta elämääsi ja energiaa päiviisi!
 • treenata mahdollisimman tehokkaasti, monipuolisesti ja nousujohteisesti!
 • panostaa omaan hyvinvointiisi monipuolisesti. Haluat saada kuntosi nousemaan, haluat syöttää kehollesi terveellistä ravintoa ja saada uudet tavat pysyvästi osaksi arkeasi!
 • saada velttoihin lihaksiisi pyöreyttä. Haluat kiinteyttää takapuoltasi ja saada kiinteämmän kehon, jota sinun ei tarvitse peitellä isojen vaatteiden alle!
 • niin palavasti päästä parempaan kuntoon, mutta aiemmat aloituksesi ovat olleet heikkoja suorituksia ja kaipaat nyt konkreettisia ohjeita, miten lähteä liikkeelle ja ennen kaikkea miten pysyä liikkeessä!

Tilaa Painonpudottajan treeniohjelma ja aloita painonpudotus 24 tunnin sisällä!

Kun tilaat treeniohjelman nyt, toimitamme käyttäjätunnuksesi yhden arkipäivän kuluessa. Näin pääset aloittamaan treeniohjelman noudattamisen jo lähes samantien tilauksen jälkeen!

TILAA PAINONPUDOTTAJAN KOTITREENIOHJELMA!

Voit maksaa treeniohjelman Klarnan avulla kertamaksuna tai haluamissasi erissä. Maksuvaihtoehtona käyvät myös Smartum-setelit ja suora pankkisiirto. 

Painonpudottajan treeniohjelma sopi loistavasti minulle ja sain kahdeksan viikon aikana hyviä tuloksia aikaan. Painoa putosi neljä kiloa ja senttejä karisi vyötäröltä PALJON!

Kaisa

Painonpudottajan treeniohjelman tarkempi sisältö:

Henkilökohtaiset tunnukset valmennussivuille

Treeniohjelman sisältö on täysin sähköisessä muodossa. Luomme sinulle tilauksen jälkeen henkilökohtaiset tunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan Painonpudottajan treeniohjelman valmennusmateriaaleihin, josta pääset näkemään kaikki valmennusmateriaalit. 

Ps. Treeniviikot aukeavat viikkojen mittaan ja lähetämme sinulle aina muistutuksen sähköpostiin treeniviikon aukeamisesta.

Ruokavalio

Painonpudotuksessa ruokavaliolla on suuri merkitys, jotta saat haluamiasi tuloksia aikaan. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että ruokavalio ja ateriat ovat juuri oikeanlaisia ja ne sisältävät oikean määrän energiaa. Liian niukka energiansaanti ei ole terveellistä ja liiallisen energiansaannin myötä paino ei laske tai sitä voi jopa kertyä lisää. 

Painonpudottajan treeniohjelma sisältää painonpudotukseen suunnitellun ruokavalion, jonka avulla saat päivän aikana riittävästi energiaa, jotta perusaineenvaihduntasi ja kehosi eri toiminnat toimivat normaalisti, mutta jonka ansiosta kuitenkin tulet menemään päivittäin miinuskaloreilla, jolloin painosi putoaa tasaiseen tahtiin viikkojen mittaan. 

Treeniohjeet

Painonpudotuksessa treenaamisella on oma roolinsa ja treenaaminen on myös terveyden kannalta tärkeää. Painonpudottajan treeniohjelmassa treenaamisessa on otettu huomioon kunnon kohotus ja painonpudotus ja kaikki treenit auttavatkin nostamaan kuntotasoasi tehokkaasti ja nousujohteisesti ja samalla varmistat, että kehosi rasvavarastot vähenevät ja lihaskuntosi paranee. 

BONUS: Painonpudottajan reseptitiedosto

Ruokavalio on suuressa roolissa painonpudotuksessa ja painonhallinassa ja tämän vuoksi haluamme antaa sinulle bonuksena Painonpudottajan reseptitiedoston, jonka avulla opit syömään monipuolisesti terveellisiä, painonpudotusta tukevia aterioita, joiden ansiosta opit muokkaamaan syömistottumuksiasi ja vältät palaamasta takaisin vanhojen ruokailutottumusten pariin!

Valmentajan tuki

Valmentajat haluavat auttaa sinua onnistumaan! Tämän vuoksi voitkin hyödyntää milloin tahansa kahdeksan viikon aikana Sertifioidun valmentajan apua ja kysyä tukea mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. 

Viikottaiset tsemppiviestit valmentajalta!

Lähetämme sinulle viikoittain tsemppaavia viestejä, joiden avulla pidät motivaatiotasi paremmin yllä! Tsemppiviestit auttavat sinua keskittymään oikeisiin asioihin ja panostamaan itseesi, joka helposti unohtuu viikkojen mittaan.

100% tyytyväisyystakuu! Sinulla ei ole mitään hävittävää!

Uskomme ohjelmiimme ja tiedämme, että treeniohjelman ohjeiden noudattamisella pystyt saamaan haluamiasi tuloksia aikaan. Tämän vuoksi annamme kaikille ohjelmillemme 100% Rahat takaisin -takuun, jonka avulla saat rahasi takaisin, mikäli et koe saavasi hyötyä tilaamastasi ohjelmasta.

Sitouta itsesi treeniohjelmaan kahdeksan viikon ajaksi ja lupaamme, ettet kadu päätöstäsi!

Kahdeksan viikon aikana ehdit saamaan näkyviä ja tuntuvia tuloksia aikaan ja tämnä vuoksi suosittelemme, että sitoutat itsesi kahdeksan viikon ajaksi muutokseen! Kahdeksan viikkoa on lopulta todella lyhyt aika, mutta muutoksen teon avulla siitä voi tulla käänteentekevä hetki elämässäsi!

TILAA PAINONPUDOTTAJAN TREENIOHJELMA NYT!

Painonpudottajan kotitreeniohjelmasta usein esitetyt kysymykset:

 • q-iconKuinka raskaita treeniohjelman treenit ovat?

  Treenien tehot nousevat viikkojen mittaan tasaiseen tahtiin. Alusta lähtien treenit ovat jonkin verran haastavia, mutta löydät treeniohjelman valmennussivuilta ohjeet treenien keventämiseen / tehostamiseen, jolloin voit tehdä treeneistä parhaiten juuri sinun kuntotasollesi sopivia.

 • q-iconHoituuko valmennus kertamaksuna?

  Kyllä! Valmennuksen hinta on 49 euroa ja tämä on kertamaksu, jonka suoritat ohjelman tilauksen yhteydessä. Emme veloita sinulta muita kuluja kertamaksun lisäksi.

 • q-iconMiten voin maksaa treeniohjelman?

  Voit maksaa treeniohjelman verkkokaupassamme Klarnan avulla joko kertamaksuna tai haluamissasi erissä. Vaihtoehtona ovat myös pankkisiirto ja Smartum-setelit. Näet eri maksuvaihtoehdot siirtyessäsi verkkokaupassa kassalle.

  Huom! Mikäli valitset maksuvaihtoehdoksi Smartum-setelit, tee osto sähköpostitse lähettämällä viestiä osoitteeseen info@painonpudotusnetti.fi TAI  täytä tuotesivulta löytyvä ilmoittautumislomake 

   

 • q-iconKetkä ovat valmennuksen takana?

  Kaikki Painonpudotusnetti.fi sivuston verkkovalmennukset ovat suunnitelleet Sertifioidut hyvinvointialan ammattilaiset, jotka ovat valmentaneet asiakkaita työkseen jo useiden vuosien ajan. Painonpudotusnetin tiimi koostuu Personal trainereista ja hyvinvointivalmentajista, jotka suhtautuvat intohimoisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja auttamiseen.

 • q-iconKenelle Painonpudottajan treeniohjelma sopii?

  Painonpudottajan treeniohjelma sopii perusterveelle henkilölle, jolla ei ole terveydellisiä rajoitteita ohjelman suorittamiseen. Treeniohjelmaa ei suositella raskaana oleville, heti synnytyksen jälkeiselle ajalle tai ykköstyypin diabeetikoille.

 • q-iconMillainen treeniohjelman ruokavalio on?

  Treeniohjelman ruokavalio on monipuolinen kokonaisuus, joka painottuu terveellisiin ja ravinnerikkaisiin ruoanlähteisiin. Lisäksi Painonpudottajan reseptitiedoston avulla saat ruokavalioon lisää monipuolisuutta useiden eri reseptien avulla, jotka on suunniteltu painonpudotusta tukeviksi.

  Painonpudottajan ruokavalion ja reseptien tavoitteena on auttaa sinua tutustumaan mahdollisimman moniin eri aterioihin ja opettaa syömään monipuolisesti ja terveellisesti, mutta samalla kuitenkin niin, että painosi putoaa tasaisesti viikkojen edetessä.

 • q-iconSopiiko tämä ohjelma rapakuntoiselle henkilölle, joka ei ole liikkunut pitkiin aikoihin?

  Painonpudottajan treeniohjelma sopii hyvin rapakuntoiselle, koska ohjelmassa lähdetään kehittämään kuntotasoa nousujohteisesti hiljalleen viikkojen edetessä, jonka ansiosta saat luotua hyvän perustan kunnollesi.

 • q-iconVoiko treeniohjelman toteuttaa heti synnytyksen jälkeen?

  Ei voi. Raskauden aikana kuin myös sen jälkeen kannattaa pitää huolta terveellisestä ruokavaliosta ja päivittäisestä aktiivisuudesta ja kevyet kävelylenkit ovatkin hyväksi niin henkisesti kuin myös fyysisesti, mutta raskaita lihaksuntoharjoituksia, jotka kohdistuvat varsinkin keskivartaloon, tulee välttää 3-6 kuukauden ajan synnytyksen jälkeen.

Oletko valmis hyppäämään mukaan?

Tartu tilaisuuteen ja ota askel kohti tavoitepainoasi! Kahdeksassa viikossa voit saada loistavia tuloksia aikaan, peilikuvasi voi muuttua suurestikin ja vaatekokosi voi pienentyä jopa kahdella koolla JOS vain annat itsellesi siihen mahdollisuuden.


Tulosten aikaansaaminen vaatii liikkeelle lähtemistä ja sitoutumista ja Painonpudottajan treeniohjelman avulla helpotat omaa matkaasi, koska saat tarkat ohjeet etenemiseen.


Nyt se on enää sinusta kiinni. Lähdetkö mukaan ja mahdollistatko itsellesi muutoksen vai palaatko takaisin vanhojen tapojen ja tulosten pariin?

TILAA OHJELMA JA SITOUDU PAINONPUDOTUKSEEN!