Painonpudottajan kotitreeniohjelma

painonpudottajan kotitreeniohjelma

8 viikon treeniohjelma painonpudotukseen!

painonpudotus treeniohjelma painonpudottajan kotitreeniohjelma

Mitä jos…

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

…saisit eteesi kahdeksan viikon ohjeet, joiden avulla pystyisit karistamaan hyvän määrän painoa, kaventaisit vyötärömittaasi ja voisit arjessasi paremmin? Tarttuisitko ohjeisiin?

 

Muutos omassa elämässä on mahdollinen vasta silloin kun päätät tehdä asioita toisin kuin aiemmin!

Helpottaaksemme painonpudotusmatkaasi olemme luoneet tarkat ohjeet yhteensä 8 viikolle, joiden avulla pääset matkaan ja tekemään muutoksia elämäntavoissasi. Näiden muutosten avulla pääset irti vanhoista tavoistasi, joiden vuoksi kilot ovat kertyneet ja kehität itsellesi tilalle uudet tavat, joiden avulla pidät kilot pois, pysyvästi![/text_block]

Painonpudottajan kotitreeniohjelma sopii hyvin kiireiseenkin arkeen:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”18″ font_color=”%23ffffff”]

 • Et tarvitse kuntosalijäsenyyttä tai treenivälineitä, vaan treenaat missä ja milloin tahansa omalla kehonpainollasi!
 • Kokkaat terveellisiä ja herkullisia aterioita, joiden valmistaminen ei vie kauaa aikaa!
 • Pääset käsiksi treeniohjelman materiaaleihin kännykältäsi, joten ne kulkevat koko ajan mukanasi! 
 • Valmentaja on vain yhden viestin päässä tukemassa sinua!

[/text_block]

— SPACER —

Painonpudotus treeniohjelma painonpudottajan kotitreeniohjelma

Painonpudottajan kotitreeniohjelma sopii loistavasti sinulle, joka haluat:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” top_padding=”10″ left_padding=”30″]» lopettaa kilojen kerryttämisen ja saada puntarin viisarin lähtemään laskuun!

» onnistua painonpudotuksessa ja samalla saada ohjeet, joiden avulla saat aikaan pitkäkestoisia tuloksia!

» pudottaa painoa terveellisellä ja turvallisella tavalla ilman nälkäkuuria!

» kuntosalin sijaan treenata mieluummin kotona tai työmatkalla!

» laittaa koko paketin kuntoon ja saada uusia raikkaita, kevyitä ja terveellisiä tuulia arkeesi!

 

[/text_block]

Painonpudottajan kotitreeniohjelma - painonpudotus treeniohjelma

Painonpudottajan kotitreeniohjelma - treeniohjelma painonpudotukseen

Tehokkaat 8 viikkoa takana! 🙂 Ohjelma teki hyvää keholle ja mielelle! Oli kiva huomata, että päivän aikana saa syödä paljonkin eikä nälkää tarvii kärsiä! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Sirpa

Tilaa treeniohjelma ja aloita 8 viikon matkasi!

— SPACER —

Painonpudottajan kotitreeniohjelma tarkemmin esiteltynä:

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_style=”normal” font_color=”%23979ca0″ font_spacing=”0″ font_shadow=”none” bottom_padding=”20″]

→ Saat nousujohteiset kotitreeniohjeet yhteensä kahdeksalle viikolle, jotka muuttuvat kahden viikon välein. Treeniohjeiden vaihtelevuus ja tehojen nousu auttavat pitämään treenaamisen monipuolisena, nousujohteisena ja samalla myös mielenkiintoisena. Treenimuotoja ovat muun muassa: HIIT-, kehonpaino- ja aerobiset harjoitukset.

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_style=”normal” font_color=”%23979ca0″ font_spacing=”0″ font_shadow=”none” bottom_padding=”20″]→ Saat tavoitettasi tukevan ruokavalion. Ruokavalion myötä tulet syömään päivittäin viisi eri ateriaa, jotka auttavat pitämään olon kylläisenä pitkin päivää, etkä joudu näkemään nälkää. Ateriat koostuvat terveellisistä ja ravinnerikkaista lähteistä, jolloin ne ovat painonpudotuksen lisäksi hyväksi myös terveydellesi![/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_style=”normal” font_color=”%23000000″ font_spacing=”0″ font_shadow=”none” bottom_padding=”20″]→ Saat bonuksena Painonpudottajan reseptitiedoston, joka sisältää runsaasti reseptejä treeniohjelman tueksi. Reseptitiedoston ateriat auttavat pitämään ruokavaliosi monipuolisena ja maukkaana viikkojen edetessä! Reseptien avulla opit kokkaamaan uusia aterioita, joiden avulla muutat syömistottumuksiasi pysyvästi, etkä palaa enää vanhaan ruokavalioosi![/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_style=”normal” font_color=”%23000000″ font_spacing=”0″ font_shadow=”none” bottom_padding=”20″]Saat selkeät ohjeet ohjelman suorittamiseen. Tilauksen jälkeen luomme sinulle käyttäjätunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan treeniohjelman omille sivuille, jossa näet kaikki valmennusmateriaalit ja kattavat aloitusohjeet. Käyttäjätunnuksesi ovat voimassa kokonaisen vuoden, joten voit hyödyntää valmennusmateriaaleja niin usein kuin haluat yhden vuoden sisällä.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_style=”normal” font_color=”%23000000″ font_spacing=”0″ font_shadow=”none” bottom_padding=”20″]→ Saat video-ohjeet treeniliikkeisiin, joiden avulla näet helposti treeniliikkeiden suoritustekniikat. Videot helpottavat treenaamista ja auttavat sinua näkemään tarkemmin, miten liike kuuluu tehdä.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_style=”normal” font_color=”%23000000″ font_spacing=”0″ font_shadow=”none” bottom_padding=”20″]→ Saat valmentajan tuen koko kahdeksan viikon ajaksi. Voit kysyä neuvoa sertifioiduilta valmentajilta ohjelman edetessä ja valmentajat auttavat sinua parhaansa mukaan![/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_style=”normal” font_color=”%23000000″ font_spacing=”0″ font_shadow=”none” bottom_padding=”20″]Yllä mainittujen lisäksi valmennusmateriaaleistä löytyy vielä paljon muuta! Saat muun muassa kuntotestit, aloitusmittauslomakkeet, lisäravinnesuositukset ja ohjeet treenien muokkaamiseen. Lähde mukaan ja ryhdy toimeen![/text_block]

Senttejä lähti hyvä määrä varsinkin vyötäröstä! 🙂 Treeniohjelmaa oli helppo noudattaa ja tosi kiva, kun ohjeisiin voi kirjautua mistä tahansa. Ruokavaliotiedosto saa ison plussan!

Kaisa

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

100% tyytyväisyystakuu! Sinulla ei ole mitään hävittävää!

Uskomme treeniohjelmaamme ja tiedämme, että ohjelman ohjeiden noudattamisella pystyt saamaan tuloksia aikaan. Tämän vuoksi annamme valmennuksellemme 100% Rahat takaisin -takuun, jonka avulla saat rahasi takaisin, mikäli et koe saavasi hyötyä valmennuksesta.

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”23″ font_font=”Lato” font_style=”normal” font_color=”%23374047″ font_spacing=”-1″ font_shadow=”none”]

Painonpudottajan kotitreeniohjelman avulla pääset pitkälle kahdeksassa viikossa!

[/text_block]

Painonpudottajan kotitreeniohjelman avulla laitat ruokavaliosi ja liikuntatottumuksesi uusiksi kahdeksassa viikossa! Tämä on riittävän pitkä aika omaksua uusia tapoja, jolloin treeniohjelman jälkeen liikunnan ilo on iskostunut sinuun!

— SPACER —

Tilaa treeniohjelma ja aloita 8 viikon matkasi!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”13″]

Maksutavat – Voit maksaa treeniohjelman Klarnan avulla kertamaksuna tai haluamissasi erissä. Maksuvaihtoehtona käyvät myös Smartum-setelit ja suora pankkisiirto.

[/text_block]

Aiemmin kamppailin edes takaisin liikunnan harrastamisen kanssa ja syömisetkin olivat retuperällä. Ohjelman avulla musta ensimmäistä kertaa tuntuu, että voin oikeasti onnistua!

Tina

Painonpudottajan kotitreeniohjelmasta usein kysytyt kysymykset:

 • q-iconMiten treeniohjelma toimitetaan?

  Tilauksen jälkeen luomme sinulle käyttäjätunnukset yhden arkipäivän sisällä ja lähetämme ne antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen voit kirjautua valmennusmateriaaleihin ja aloittaa treeniohjelman noudattamisen. Kaikki treeniohjelmamateriaalit ovat nähtävissä verkkosivuillamme www.painonpudotusnetti.fi

  Käyttäjätunnuksesi ovat voimassa yhden vuoden ajan (365 päivää) tilauksesta. Tänä aikana voit hyödyntää treeniohjelman materiaaleja niin paljon kuin haluat. Voit myös ladata materiaaleja laitteellesi talteen.

 • q-iconMitä jos jokin liike ei sovi minulle?

  Sinulla on käytettävissäsi koko treeniohjelman ajan valmentajan tuki. Valmentaja auttaa muokkaamaan treenejä sinulle sopiviksi ja antaa tarvittaessa korvaavia liikkeitä. 

 • q-iconKuinka paljon energiaa ruokavalio sisältää?

  Ruokavaliossa on noin 1600 kaloria. Tämän määrän alle emme suostu menemään useiden viikkojen ohjelmia noudattaessa. Kehosi tarvitsee päivittäin riittävästi energiaa jo pelkästään elimistösi perustoimintojen ylläpitämiseen, jolloin energiansaanti ei saa olla liian niukkaa. Pitkäaikainen liian niukka energiansaanti aiheuttaa sen, että kehosi menee säästöliekille, jolloin se hidastaa mm. aineenvaihduntansa toimintaa, jolloin päivittäinen energiankulutuksesi laskee. 

 • q-iconKenelle treeniohjelma sopii?

  Painonpudottajan treeniohjelma sopii perusterveelle henkilölle, jolla ei ole terveydellisiä esteitä ohjelman suorittamiseen. Jos et ole varma sopiiko treeniohjelma sinulle, voit lähettää meille kysymyksiä yhteydenotto-sivun kautta tai voit keskustella lääkärisi kanssa. 

 • q-iconMitä treeniohjelma maksaa? Miten se maksetaan? Onko maksu kertaluontoinen?

  Painonpudottajan kotitreeniohjelma maksaa 49 euroa. Tämä on kertaluontoinen maksu. Voit halutessasi maksaa treeniohjelman kertamaksuna verkkopankin kautta tai Klarnan avulla. Voit myös jakaa treeniohjelman maksun haluamiisi osiin (Klarna) tai halutessasi voit käyttää Smartumia maksutapana. Jos haluat maksaa verkkovalmennuksen Smartumeilla, tee ilmoittautuminen lähettämällä viestiä osoitteeseen: info@painonpudotusnetti.fi tai täytä verkkokaupassa olevan tuotesivun alalaidasta löytyvä yhteydenottolomake ja laita ruksi ”maksan valmennuksen smartumin avulla” kohtaan. 

Puhdistusdieetti verkkovalmennus painonpudotukseen

Aloita matkasi kohti hoikempaa, energisempaa ja terveellisempää arkea kotitreeniohjelman avulla!

Tilaa treeniohjelma ja aloita tavoitteesi jahtaaminen mahdollisimman pian, koska mitä nopeammin aloitat, sen nopeammin pääset maaliin. 

Tilaa treeniohjelma hintaan 49€! (alle 1€ per päivä)

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Voit maksaa treeniohjelman kertamaksuna tai osissa Klarnan avulla. Voit myös maksaa valmennuksen Smartumeilla (ks. alta ohjeet)

[/text_block]

Kerrankin ohjelma, jota jaksaa oikeasti noudattaa! Kiireiseen arkeen kotitreeniohjelma on tosi hyvä vaihtoehto. Salillä käymiseen ei ole nyt aikaa, mutta kotona tehtävät nopeat treenit pystyy mahduttamaan arkeen!

Teija

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Haluatko maksaa treeniohjelman Smartumeilla? Sehän sopii!

Maksaessasi Smartum-seteleillä tai Smartum-tilillä, tee tilaus täyttämällä verkkokaupan tuotesivun alaosasta löytyvä yhteydenottolomake. Laita ruksi ”maksan valmennuksen Smartumeilla” -kohtaan ja täytä lomakkeessa olevat loput kohdat.

Huom! Muista mainita tilauksen yhteydessä minkä ohjelman tai verkkovalmennuksen tilaat. Voit myös tilata ohjelman lähettämällä vahvistuksesi sähköpostitse osoitteeseen info@painonpudotusnetti.fi

[/text_block]

Maksa treeniohjelma Smartumin avulla!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Etusivulle

[/text_block]

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.