Motivoivaa lukemista alkavaan syksyyn!

motivoivaa lukemista

Kaipaatko motivoivaa lukemista alkavaan syksyyn? Listasimme viisi tämän syksyn kirjasuosikkiamme, jotka kannattaa ehdottomasti lukea jos mielit panostaa omaan hyvinvointiisi!

motivoivaa lukemista

Treenaa Nanan kanssa

Tämä kirja on pullollaan treeniohjeita, joita voit toteuttaa niin kotona kuin myös matkassa! Kirjan treenit ovat kestoltaan 15-45 minuuttia, joten ne sopivat hyvin myös kiireiseen arkeen. Lisäksi kirjassa saat ravintovinkkejä ja terveellisiä reseptejä, joiden avulla muokkaat ruokavaliotasi terveellisemmän kokonaisuuden!

Tutustu ja tilaa kirja

Keto Kickstart

Ketogeeninen ruokavalio (eli ruokavalio, joka sisältää hyvin vähän hiilihydraatteja) on tällä hetkellä suuressa suosiossa ja tämä johtuen siitä, että ketogeenisellä ruokavaliolla pystytään todistetusti vaikuttamaan positiivisesti muun muassa terveyteen ja suorituskykyyn. Tässä kirjassa kerrotaan runsaasti ohjeita ketogeeniseen kasvisruokavalioon!

Tutustu ja tilaa kirja

Suolistoa hoitamalla superaivot

Tässä hyvin tietorikkaassa kirjassa kerrotaan helppolukuisesti, miten suolisto, suolistomikrobit ja aivot ovat yhteydessä toisiinsa. Saat myös tarkempaa tietoa miten länsimainen ruokavalio, antibioottikuurit, kiireinen elämäntapa ja stressi vaikuttavat heikentävästi terveytesi perustuksiin, suolistosi bakteerikantaan. Hyvin mielenkiintoinen kirja luettavaksi!

Tutustu ja tilaa kirja 

Uuteen nousuun : löydä energisempi elämä!

Tämä kirja potkii sinua takapuolelle ja patistaa liikkeelle! Kirjan kirjoittaja Jenny Belitz-Henriksson kyllästyi jojoiluun ja päätti muuttaa elämäänsä vielä kerran ja päätti tehdä sen pysyvästi. Hän pudotti yhteensä 20 kiloa ilman, että koki laihduttaneensa grammaakaan. Lue tämä motivoiva ja liikkeelle potkiva kirja ja tee syksystäsi muutoksen aikaa!

Tutustu ja tilaa kirja

Hyvän olon hormonidieetti

Paremman hormonitasapainon avulla poltat rasvaa kehosi ongelmakohdista, vähennät väsymystä, aktivoit aineenvaihduntasi toimintaa, hallitset stressiä paremmin, pääset eroon makeanhimosta ja näiden kaikkien positiivisten muutosten lisäksi saatat näyttää aiempaa nuoremmalta! Tämä kirja on ollut monena vuonna kestosuosikki ja yksi hyvinvointikirjojen luetuin teos.

Tutustu ja tilaa kirja