Kiinteämpi ja vahvempi keskivartalo
8 viikossa!

Haluatko kiinteämmän keskivartalon, jossa jenkkakahvat ja vatsamakkarat ovat historiaa? Haluatko saada vahvemman coren, jossa vahva keskivartalo tukee päivittäistä hyvinvointiasi?

Huom! Kiinteämpi ja vahvempi keskivartalo -verkkovalmennuksessa uusi ryhmä alkaa starttaa joka maanantai!

Timmi core,
täältä tullaan!

8 viikon aikana vahvistat ja kiinteytät keskivartalostasi ja samalla saat karisttettua senttejä hyvän määrän!

Valmennuksen aikana noudatat 8 viikon ajan kiinteämpää keskivartaloa tukevaa ruokavaliota, sekä tavoitetta tukevaa treeniohjelmaa!

Valmennuksen avulla saat aikaan huikeita tuloksia ennen kuin vuoden 2020 kevät ehtii kunnolla edes alkaa!

Plussana timmimmän keskivartalon lisäksi kuntosi kohoaa ja energiasi lisääntyvät!

Tämän valmennuksen päätavoitteena on nimensä mukaisesti auttaa sinua saavuttamaan kiinteämmän ja vahvemman keskivartalon. Tämän tavoitteen saavuttamisen ympärille on laadittu kaikki valmennuksen ohjeet!
"Timmimpi keskivartalo saavutetaan oikeanlaisen ruokavalion ja treenin avulla. Nämä molemmat on otettu tarkasti huomioon 8 viikon kestoisen Kiinteä keskivartalo -valmennuksen rakentamisessa!"

Valmennuksessa saat kaiken tämän:

Valmennuksesta on pyritty tekemään mahdollisimman helposti noudatettava ja tehokas valmennuskokonaisuus, jonka avulla keskityt kaikista oleellisimpiin asioihin, joiden avulla saavutat kiinteämmän keskivartalon!

Valmennus on sovellusmuodossa! Voit klikata ohjeet helposti auki puhelimestasi missä ja milloin tahansa!

Sovelluksen avulla sinun ei tarvitse jatkuvasti muistaa mitä valmennuksen aikana pitikään tehdä, vaan sovellus lähettää sinulle ilmoituksen uusista treeneistä ja uusista vinkeistä!

Sovellus on ladattavissa Google Play- ja iOS-kaupoista

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, valmennus on sinulle nappivalinta:

Millaisia osallistujia haluamme valmennukseen mukaan?

Kiinteämpi ja vahvempi keskivartalo-valmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet valmis panostamaan itseesi ja omaan hyvinvointiisi 8 viikon ajan! 

Sitoutumalla valmennukseen yhteensä 8 viikon ajaksi mahdollistat itsellesi muutoksen, jollaista olet saattanut kaivata elämääsi jo pitkään! Mahdollistat itsellesi kapeamman ja timmimmän keskivartalon, joka on vahvempi ja jota voit ylpeänä ihastella peilistä. 

100% tyytyväisyystakuu

Valmennuksella on täydet 14 päivän rahat takaisin -takuu, joka tarkoittaa, että palautamme rahasi 100% takaisin, jos et koe olevasi tyytyväinen ostamaasi valmennukseen!

kiinteä keskivartalo - 8 viikon valmennus:

Vain 0,85€ päivässä ja kaikki tämä
sisältyy hintaan:

Olemme laatineet valmennukseen kattavat treeni- ja ruokavalio-ohjeet, joita voit hyödyntää yhteensä 8 viikon ajan. Ohjeisiin kuuluu muun muassa tarkka ruokavaliorunko, joka on laadittu keskivartalon kiinteytymistä ja rasvanpolttoa tukevaksi.

Ruokavaliorungon lisäksi saat kattavat treeniohjeet, joihin löydät kuvalliset ja kirjalliset ohjeistukset sovelluksesta. Treeniohjeiden avulla pystyt treenaamaan säännöllisesti koko valmennuksen ajan. Halutessasi voit kysyä valmentajalta apua treenien muokkaamiseen tai syömiseen ja valmentaja auttaa sinua milloin tahansa 8 viikon aikana!

Ateria- ja treeniohjeiden lisäksi valmennuksen edetessä vinkkejä, jotta auttavat sinua ymmärtämään paremmin, mitkä asiat ovat keskeisessä roolissa kiinteämmän keskivartalon saavuttamisen kannalta.

Nämä kaikki saamasi ohjeet ja vinkit ovat saatavilla sovelluksessa, jonka voit ladata heti osallistumisen jälkeen saamastasi linkistä puhelimellesi. Sovellus on erittäin näppärä ja nykyaikainen työväline, jonka avulla valmennuksen ohjeiden seuraaminen on huomattavasti helpompaa. Lisäksi sovellus ilmoittaa sinulle aina uudesta treenistä tai avautuneesta vinkistä, jolloin sinun ei tarvitse jatkuvasti muistaa mitä tehdä, vaan sovellus pitää sinut ajantasalla!

Kaiken tämän lisäksi saat pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa kokemuksia ja ajatuksia muiden osallistujien kanssa ja kysyä tarvittaessa apua! Ryhmässä valmentaja jakaa ajoittain myös reseptejä, joita voit hyödyntää ruokavaliorungon rinnalla.

Kaiken kaikkiaan valmennus on erittäin kattava paketti, joka varmasti antaa vastinetta rahoillesi! Suosittelemme kokeilemaan ja jos et ole tyytyväinen valmennukseesi, voit aina hyödyntää 14 päivän rahat takaisin takuuta!

8 viikon valmennusmateriaalien hankinta erikseen valmentajalta voi kustantaa jopa useita satoja euroja, joten siihen nähden valmennuksemme on erittäin edullinen ja hyvä valinta! Lisäksi saat kaupan päälle valmentajan tuen!

Vahvista ja kiinteytä keskivartaloa kotona!

Kiinteä keskivartalo -valmennus on kotona suoritettava 8 viikon mittainen verkkovalmennus, jossa treenaat omalla kehonpainollasi. Halutessasi voit ottaa lisäohjeiden mukaisesti osaan treeneistä kotoa löytyviä lisäpainoja mukaan, mutta tämä ei ole pakollista, pärjäät hyvin ilmankin!

Uusi valmennusryhmä starttaa joka maanantai!

Kun ilmoittaudut mukaan viimeistään kuluvan viikon sunnuntaihin mennessä, pääset aloittamaan Kiinteä ja vahva keskivartalo -verkkovalmennuksen heti seuraavana maanantaina! Saat tilauksen jälkeen tarkemmat ohjeet sähköpostiisi. 

Miksi sinun kannattaa lähteä mukaan valmennukseen?

Valmentajamme ovat Sertifioituja alan ammattilaisia, jotka lisäävät jatkuvasti omaa tietoaan ja taitoaan valmentajina. Heillä on useiden vuosien valmennuskokemus painonpudotukseen liittyen, sekä osalla valmentajistamme on myös henkilökohtaista kokemusta elämäntapamuutoksen toteuttamisesta ja pysyvien tulosten ylläpitämisestä. Omien kokemustemme, koulutustemme ja vuosien valmentamisen myötä olemme kerryttäneet runsaasti tietoa siitä mikä toimii ja mikä ei.

Valmennuksen materiaalit on laadittu huolella ja ammattitaidolla ja niissä on otettu tarkasti huomioon valmennusmateriaalien terveellisyys, turvallisuus ja monipuolisuus. Meidän päätavoitteenamme on auttaa valmennukseen osallistuneita lisäämään arkista hyvinvointia ja terveyttä ja sen vuoksi emme koskaan jaa eteenpäin ohjeita, jotka voisivat olla haitaksi osallistujien hyvinvoinnille. Me menemme valmennuksissamme aina tervellisyys ja turvaallisuus edellä.

Valmennamme isolla sydämellä ja meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä. <3

 

Terveisin, 

Painonpudotusnetin valmennustiimi

Tuliko mieleesi kysyttävää
valmennukseen liittyen?

Jäikö jokin kohta askarruttamaan? Haluatko saada lisätietoa valmennuksesta? Etkö ole aivan varma sopiiko valmennus juuri sinulle? Lähetä oikeassa alakulmassa olevan keltaisen keskustelupallon avulla meille viestiä ja pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian!

Usein kysytyt kysymykset:

Valmennus on kotitreenivalmennus eli et tarvitse kuntosalijäsenyyttä. Jos sinulta sellainen löytyy, voit hyvin tehdä valmennuksen treenit myös kuntosalilla ilman painoja. 

Valmennuksen harjoitusten määrä ja teho nousee viikkojen mittaan. Neljällä ensimmäisellä viikolla treenaat 3-4 kertaa viikossa ja neljällä viimeisellä viikolle 4-5 kertaa viikossa.

Treenit ovat muokattavissa kuntotasoosi sopiviksi. Ohjeet löytyy helposti jokaisesta harjoituksesta. 

Kotitreenivalmennuskessa et tarvitse. Voit halutessasi ottaa osaan treeneihin lisäpainot mukaan, mutta tämä ei ole pakollista.

Valmennuksessa saat ruokavaliorungon, jota muokataan neljän viikon jälkeen. Ruokavalio on suunniteltu tavoitetta tukevaksi, joten mahdollisimman hyvien tulosten edellyttämiseksi suosittelemme noudattamaan sitä koko 8 viikon ajan. Ruokavalio on perusterveellinen kokonaisuus, jossa syödään runsaasti kasviksia, laadukkaita hiilihydraatinlähteitä sekä proteiininlähteitä ja hyviä rasvoja.

Tarvittaessa valmentaja auttaa ruokavalion muokkaamisessa sinulle sopivaksi.

Lisäksi Facebook-ryhmässä valmentaja jakaa aina silloin tällöin ruokavaliorunkoon sopivia reseptejä, joita voit hyödyntää ruokavaliorungon rinnalla. 

Saat ennen valmennuksen alkua linkin, josta pääset lataamaan sovelluksen puhelimellesi. Sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone puhelimiin. Asennuksen jälkeen sovellus lähettää sinulle aina ilmoituksen uudesta treenistä tai muusta sisällöstä, joka on saatavillasi sovelluksessa, johon pääset käsiksi parilla klikkauksella. 

Sovelluksesta löytyy myös keskusteluosio, josta voit käydä kirjoittamassa viestiä valmentajalle milloin tahansa ja valmentaja vastaa sinulle yhden arkipäivän kuluessa. 

Sovellus on Syke-sovellus, joka on erittäin helppokäyttöinen.