sunnuntai, toukokuu 26, 2019

Onko tavoitteenasi pudottaa painoa? Haluatko karistaa kilot terveellisellä tavalla ilman tuskallisen tiukkoja dieettejä? Haluatko päästä irti jatkuvasta painon jojoilusta ja saavuttaa tavoitepainon pysyvästi? Haluatko samalla oppia syömään terveellisemmin ja liikkumaan säännöllisesti? Haluatko voida kokonaisvaltaisesti hyvin ja nauttia olostasi omassa kehossasi? 

 

Painonpudotusnetin missiona on auttaa sinua pudottamaan painoa terveellisellä tavalla, jossa samalla opit sisäistämään terveellisiä elämäntapoja, joiden avulla saavutat pysyvän painonpudotuksen!

 

Painonpudotusnetistä löydät kattavasti kirjoituksia onnistuneeseen painonpudotukseen sekä painonhallintaan. Jaamme myös runsaasti tietoa terveellisestä ravinnosta ja tervellisestä ruokavaliokokonaisuudesta ja kerromme erilaisia keinoja, miten voit noudattaa terveellistä ruokavaliota kiireen keskelläkin! Näiden lisäksi saat konkreettisia ohjeita ja reseptejä, joita voit hyödyntää arjessasi.

Ravinnon lisäksi jaamme runsaasti liikuntavinkkejä ja painotamme liikunnassa enemmän kotona tai ulkona suoritettaviin nopeisiin harjoituksiin. Monet lukijoistamme elävät ruuhkavuosien keskellä, jonka vuoksi useiden tuntien liikuntasuorituksille ei vain yksinkertaisesti löydy arjesta aikaa. Tämän vuoksi haluamme antaa sinulle avaimet tehokkaaseen treenaamiseen, jonka avulla saat pidettyä liikunnan osana arkeasi ruuhkavuosinakin.

 

Lataa ilmainen ruokavalio! 

Mitä kaikkea saat? Saat ilmaisen painonpudottajan ruokavalion saman tien sähköpostiisi, jota voit lähteä kokeilemaan jo heti samana päivänä! Ruokavalion lisäksi saat 13 osaisen testin, jonka avulla voit selvittää kuinka terveellisesti syöt tällä hetkellä ja saat myös 10 erilaista vinkkiä painonpudotukseen!

Seuraa meitä Facebookissa!

Liity lähes 5000 seuraajan joukkoomme ja näe uusimmat kirjoitukset suoraan seinälläsi! Jaamme joka viikko uusia artikkeleita painonpudotukseen liittyen ja samalla pyrimme motivoimaan sinua pudottamaan painoa jakamalla terveellisiä painonpudotusreseptejä, kuvia ja vinkkejä!

Painonpudotusohjelmat ja valmennukset

Tutustu monipuolisiin painonpudotusohjelmiin ja valmennuksiin verkkokaupassamme ja löydä juuri sinulle sopiva kokonaisuus! Kaikki ohjelmat ja valmennukset ovat sertifioitujen hyvinvointialan ammattilaisten suunnittelemia, joilla on jo vuosien kokemus valmentamisesta ja asiakkaiden auttamisesta tavoitteiden saavuttamisessa. Olemme auttaneet tuhansia asiakkaita karistamaan valtavan määrän kiloja!

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.