Laadukas vegaaninen starttipaketti nyt -25% alennuksessa!

laadukas vegaaninen starttipaketti

Onko syksy tuonut mukanaan lisää motivaatiota panostaa omaan hyvinvointiin ja haluaisitkin voida mahdollisimman hyvin? Jos kyllä, hienoa! Omaan hyvinvointiin panostaminen kannattaa aina!

Fitnesstukussa on tällä hetkellä 25% alennuksessa laadukas vegaaninen starttipaketti, jonka avulla varmistat, että saat päivittäin terveellisen ruokavalion rinnalla riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita ja varsinkin paketin sisältämä magnesiumvalmiste (sisältää laadukasta magnesiumsitraattia) varmistaa riittävän päivittäisen magnesiumin saannin, joka osallistuu elimistössäsi yli 300 eri entsyymireaktioon! Lue: Mistä ruuasta saa magnesiumia?

Vegaaninen starttipaketti sisältää tarkkaan valittuja tuotteita Star Nutritionilta ja Vitapranalta!

vegaaninen starttipaketti

Alta voit lukea paketin sisältämien tuotteiden kattavammat esittelyt:

 

Soijaproteiinivalmiste:

Soy Protein Isolate on 84% proteiinia sisältä proteiinijauhe, joka stimuloi lihaskasvua ja parantaa palautumista treenin jälkeen. Nauttimalla soijaproteiinia heti treenin jälkeen veteen sekoitettuna, tuet lihasmassan kasvua, palautumista ja voiman lisääntymistä!

Soijaproteiinivalmisteen avulla voit myös rikastuttaa päivän eri aterioidesi proteiinipitoisuutta lisäämällä proteiinijauhetta smoothien, puuron tai jogurtin joukkoon! Starttipaketissa voit itse valita haluamasi maun (saatavilla vanilja, suklaa ja maustamaton)

 

BCAA:

Mikä ihmeen BCAA? BCAA tarkoittaa haaraketjuisia aminohappoja, jotka ovat proteiinin rakennuspalikoita. Nämä haaraketjuiset aminohapot imeytyvät nopeasti ja ovat siten ihanteellisia nautittavaksi erityisesti harjoittelun aikana ja harjoittelun jälkeen. BCAA:t voivat vähentää treenin jälkeistä lihasarkuutta ja parantaa palautumista treenien välillä.

Starttipaketin sisältämä Ultimate BCAA:t ovat korkealaatuista BCAA-jauhetta täysin ilman hiilihydraatteja ja sokeria. Ultimate BCAA on erittäin hyvin liukeneva ja sen 4:1:1 -ratio tarkoittaa, että siinä on korkea pitoisuus L-Leusiinia, joka stimuloi proteiinisynteesiä ja edistää lihaskudosten kasvua ja palautumista.

 

Vitamin B Complex:

Vitamin B Complex sisältää 9 B-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja veren punasolujen normaalia tuotantoa, joka auttaa vähentämään väsymystä.

 

Magnesium:

Magnesium auttaa B-vitamiinien tavoin vähentämään väsymystä ja uupumusta ja näiden lisäksi magnesium osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Magnesiumin säännöllinen nauttiminen varsinkin iltaisin voi auttaa parantamaan unenlaatua, jonka ansiosta päivittäinen jaksamisesi lisääntyy ja makeanhimo saattaa vähentyä, joka taas auttaa pitämään ylimääräiset kilot poissa. Lue tästä linkistä lisätietoa magnesiumista!

 

Tilaa vegaaninen starttipaketti tästä linkistä nyt -25% alennettuun hintaan! Huom! Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan!

 

Rasvanpolttodieetti

Tutustu 20 päivän Rasvanpolttodieettiin!