40 kevyttä & proteiinipitoista välipalaa! -reseptikirja

Riittävä proteiinin saanti on tärkeässä roolissa painonpudotuksen kannalta ja proteiini onkin painonpudottajan hyvä ystävä, joka tukee onnistunutta painonpudotusta, lihasmassan säilymistä ja auttaa maksimoimaan rasvan palamista!

Löydät reseptikirjasta yhteensä 30 välipalareseptiä, joiden avulla lähdet rikastuttamaan päivittäisiä välipalojasi. HUOM! Reseptit sopivat loistavasti myös iltapalalla nautittaviksi!

40 kevyttä & proteiinipitoista välipalaa! -reseptikirja

"Herkullisia reseptejä!"

Kattavasti erilaisia reseptejä ja tosi kiva, kun suurin osa resepteistä valmistuu hetkessä!
Sanna

Proteiini on painonpudottajan ystävä, koska:

riittävä proteiinin saanti
Näiden lisäksi proteiini on tärkeässä roolissa monessa elimistösi eri toiminnossa, kuten muun muassa normaalin hormonitoiminnan säätelyssä ja vastustuskyvyn ylläpidossa. 

Kevyttä ja proteiinipitoista!

Kevyet ja proteiinipitoiset välipalat auttavat tukemaan painonpudotustavoitetta. Kevyet välipalat auttavat pitämään päivittäisen energiansaannin alhaisempana ja auttavat tukemaan säännöllisen ateriarytmin ylläpitämistä!

 

Helppoa ja nopeaa!

Kukapa ei rakastaisi helppoja ja nopeita aterioita? Reseptikirjasta löydät nopeita ja helppoja reseptejä, joiden valmistamiseen sinun tarvitsee kuluttaa hyvin vähän aikaa!

 

Reseptikirja on nyt saatavilla! Tilaa ja pääset resepteihin samantien käsiksi!

Reseptikirja on heti ladattavissa tilaamisen jälkeen, joten voit lähteä kokeilemaan reseptejä vaikka heti saman päivän aikana! Testaa ja ihastu useisiin erilaisiin makukokonaisuuksiin!