30 kevyttä & proteiinipitoista välipalaa! -reseptikirja

Riittävä proteiinin saanti on tärkeässä roolissa painonpudotuksen kannalta ja proteiini onkin painonpudottajan hyvä ystävä, joka tukee onnistunutta painonpudotusta, lihasmassan säilymistä ja auttaa maksimoimaan rasvan palamista!


Löydät reseptikirjasta yhteensä 30 välipalareseptiä, joiden avulla lähdet rikastuttamaan päivittäisiä välipalojasi. HUOM! Reseptit sopivat loistavasti myös iltapalalla nautittaviksi!

30 kevyttä & proteiinipitoista välipalaa


Proteiini on painonpudottajan ystävä, koska:

⇒ proteiini auttaa pitämään kylläisyyden tunnetta pidempään yllä ja nälän kauemmin poissa

⇒ proteiinien syöminen tehostaa aineenvaihduntaa ja nostaa energiankulutusta

⇒ proteiini toimii kehosi rakennuspalikoina ja estää lihasmassan vähenemistä

⇒ proteiini auttaa pitämään verensokerin tasaisempana ja olosi virkeämpänä

Näiden lisäksi proteiini on tärkeässä roolissa monessa elimistösi eri toiminnossa, kuten muun muassa normaalin hormonitoiminnan säätelyssä ja vastustuskyvyn ylläpidossa. 

Reseptikirja on nyt saatavilla! Tilaa ja pääset resepteihin samantien käsiksi!

Reseptikirja on heti ladattavissa tilaamisen jälkeen, joten voit lähteä kokeilemaan reseptejä vaikka heti saman päivän aikana! Testaa ja ihastu useisiin erilaisiin makukokonaisuuksiin!

Reseptikirjassa saat kaiken tämän:

  • Yhteensä 30 kevyttä, terveellistä ja proteiinipitoista välipalareseptiä, jotka sopivat loistavasti myös iltapalalla nautittaviksi
  • Suurin osa resepteistä on helposti ja nopeasti valmistettavia
  • Saat runsaasti tietoa proteiineista ja varsinkin sen merkityksestä painonpudotuksessa
  • Saat tietoa proteiinin päivittäisestä tarpeesta ja miten paljon juuri sinä tarvitset proteiinia päivässä
  • Saat listan hyvistä ja laadukkaista proteiininlähteistä!

30 kevyttä & proteiinipitoista välipalaresepiä! -e-kirjassa saat kattavan infopaketin, jonka avulla tuet painonpudotustavoitettasi ja kevyempää arkea! Suurin osa resepteistä on helposti ja nopeasti valmistettavia, jonka ansiosta varmistat, että nautit päivittäin terveellisiä välipaloja mahdollisimman pienellä vaivalla!

Kevyttä ja proteiinipitoista!

Kevyet ja proteiinipitoiset välipalat auttavat tukemaan painonpudotustavoitetta. Kevyet välipalat auttavat pitämään päivittäisen energiansaannin alhaisempana ja auttavat tukemaan säännöllisen ateriarytmin ylläpitämistä!Helppoa ja nopeaa!

Kukapa ei rakastaisi helppoja ja nopeita aterioita? Reseptikirjasta löydät nopeita ja helppoja reseptejä, joiden valmistamiseen sinun tarvitsee kuluttaa hyvin vähän aikaa!

Tilaa nyt ja ryhdy kokkaamaan terveellisiä ja proteiinipitoisia välipaloja päiviisi!

Pääset välipalareseptikirjaan samantien käsiksi tilaamisen jälkeen.

*Reseptikirjan hinta on 9,95€. Reseptikirja on e-kirja muodossa ja se toimitetaan sinulle PDF-tiedostona, jonka voit ladata heti tilaamisen yhteydessä. HUOM! Ennakkotilaajalle reseptikirja toimitetaan 28.6.2019. Voit maksaa reseptikirjan kerralla tai haluamissasi osissa Klarnan avulla.

Tuotteillamme on aina 100% rahat takaisin -takuu!

Uskomme tuotteisiimme ja tämän vuoksi annamme kaikille tuotteillemme 100% Rahat takaisin -takuun, jonka avulla saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen.

[op_social_networking style="style-2" background_color="#3e87d3" icon_and_font_color_box="#3dc2ff" new_tab="Y" hide_text="Y" facebook_url="https://www.facebook.com/painonpudotusnetti/" instagram_url="https://www.instagram.com/painonpudotusnetti/" youtube_url="https://www.youtube.com/channel/UCyzkvxjQrjLcJSSBI50BG5Q"]