28 päivän startti kevyempään arkeen!

Oletko kyllästynyt jatkuvaan painon jojoiluun, alusta aloittamiseen, soppadieetteihin sekä ihmedieettien testaamiseen? Oletko kyllästynyt kituuttamiseen ja turhautumiseen, jonka ailahtelevat syömis- ja liikkumistottumukset sinulle luovat?

Huom! Valmennus alkaa maanantaina 28.10.2019! Hyvä määrä osallistujia on jo lähtenyt mukaan ja hyödyntänyt ennakko-osallistujan tarjouksen (katso tarjous sivun alaosasta)

28 päivän startti kevyempään arkeen

Kevyempi arki, täältä tullaan!

Jätä pois ailahtelut ja jojoilut ja starttaa matkasi kohti kevyempää ja hoikempaa arkea!

28 päivän startti kevyempään arkeen! -valmennus on nimensä mukaisesti ytimekäs starttipaketti kohti pysyvää painonpudotusta!

Valmennuksessa saat ateria- ja treeniohjeet yhteensä 28 päivän ajalle ja samalla opit tärkeää käytännön oppia onnistuneesta painonpudotuksesta, jonka viet valmennuksen aikana käytäntöön.

Valmennus on sovellusmuodossa ja näin ollen ohjeet kulkevat mukanasi helposti puhelimessasi, jolloin voit tarkastella ateriaohjeita ruokakaupassa käydessäsi tai treenata helposti treeniohjeiden avulla työmatkalla hotellihuoneessa!

28 päivän startti kevyempään arkeen on valmennus, joka antaa energisen startin pysyvään painonpudotukseen lyhyessä ajassa ja pienellä vaivalla ilman tuntien hikoilua kuntosalilla edullisesti vain 1,25€:llä päivässä!
"Pikadieeteillä saat aikaan vain lyhytkestoisia tuloksia. Perusasioiden kuntoon laittamisella mullistat koko elämäsi, pysyvästi!"

Valmennuksessa saat kaiken tämän:

 • Puhelinsovelluksen, johon pystyt merkkaamaan edistymistäsi, fiiliksiäsi ja luoda ja seurata tavoitteidesi toteutumista!
 • Kattavat ja helposti noudatettavat ateria- ja ravinto-ohjeet!
 • Monipuoliset ja kattavat treeniohjeet, jotka toteutat omalla kehonpainollasi!
 • Viikoittain uusia ravintovinkkejä, joiden avulla saat runsaasti tietoa terveellisestä syömisestä!
 • Valmentajan tuen. Voit sovelluksessa olevan chatin avulla kysyä apua ja vinkkejä milloin tahansa!
 • 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen valmennukseesi, palautamme rahasi takaisin sen enempää kyselemättä!

Valmennuksessa kerromme sinulle tarkasti mitä asiat ovat oleellisia kevyemmän arjen kannalta ja mihin sinun kannattaa eniten panostaa, jotta voit saada aikaan parhaat tulokset! Kaikkien ohjeiden lisäksi voit halutessasi kysyä valmentajilta vinkkejä ja apua milloin tahansa 28 päivän aikana!

Valmennus on sovellusmuodossa! Voit klikata ohjeet helposti auki puhelimestasi missä ja milloin tahansa!

Sovelluksen avulla sinun ei tarvitse jatkuvasti muistaa mitä valmennuksen aikana pitikään tehdä, vaan sovellus lähettää sinulle ilmoituksen uusista treeneistä ja uusista vinkeistä!

Sovellus on ladattavissa Google Play- ja iOS-kaupoista

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, valmennus on sinulle nappivalinta:

 • Jojoilet jatkuvasti ruokavaliosi kanssa. Yhtenä päivänä saatat kituuttaa ja toisena päivänä syöt ihan mitä sattuu!
 • Olet yrittänyt muokata ruokavaliotasi useaan otteeseen ilman pitkäkestoisia tuloksia!
 • Syöminen aiheuttaa sinulle jatkuvasti päänvaivaa!
 • Ateriavälisi venyvät päivän aikana pitkiksi, jolloin tankkaat illalla ruokaa television edessä ja napostelet kaapista herkkuja!
 • Liikunnan harrastamisesi on joko kaikki tai ei mitään. Liikut joko 100 lasissa tai et liiku ollenkaan!
 • Olet kyllästynyt jatkuvaan itsesi soimaamiseen ja haluat saada arkeesi enemmän balanssia ja hyvää oloa!
 • Haluaisit elää terveellisemmin, mutta sinusta tuntuu, ettet pysty siihen ilman ulkopuolisen ohjeita ja apua!
 • Haluaisit jaksaa enemmän arjessasi, mutta töiden jälkeen sinusta tuntuu, ettei voimasi riitä kuin töistä palautumiseen!
 • Kadehdit hyvässä kunnossa olevien henkilöiden elämäntyyliä ja haluaisit elää enemmän niin kuin he!

Millaisia osallistujia haluamme valmennukseen mukaan?

Startti kevyempään arkeen! -valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat sanoa pikadieeteille hyvästi ja olet valmis panostamaan terveellisiin elämäntapoihin kokonaisvaltaisesti, jotka auttavat tuomaan mukanaan suuria muutoksia!

Sitoutumalla valmennukseen yhteensä 28 päivän ajaksi mahdollistat itsellesi muutoksen, jollaista olet saattanut kaivata elämääsi jo pitkään!

100% tyytyväisyystakuu

Valmennuksella on täydet 14 päivän rahat takaisin -takuu, joka tarkoittaa, että palautamme rahasi 100% takaisin, jos et koe olevasi tyytyväinen ostamaasi valmennukseen!

28 päivän startti kevyempään arkeen

Vain 1,25€ päivässä ja kaikki tämä
sisältyy hintaan:

Olemme laatineet valmennukseen kattavat ohjeet, joita voit hyödyntää yhteensä 28 päivän ajan. Ohjeisiin kuuluu muun muassa tarkat ateriaohjeet, joita noudatat valmennuksessa saamiesi ohjeiden mukaisesti. Valmennuksessa saat muun muassa lähes 30 erilaista reseptiä, joita hyödyntää 28 päivän aikana ja myös valmennuksen jälkeen!

Ateriaohjeiden lisäksi saat kattavat treeniohjeet, joihin löydät kuvalliset ja kirjalliset ohjeistukset sovelluksesta. Treeniohjeiden avulla pystyt treenaamaan säännöllisesti koko valmennuksen ajan ja saamaan kuntosi nousuun. Halutessasi voit kysyä valmentajalta apua treenien muokkaamiseen tai syömiseen ja valmentaja auttaa sinua milloin tahansa 28 päivän aikana!

Ateria- ja treeniohjeiden lisäksi saat runsaasti ravintovinkkejä viikkojen mittaan, jotta auttavat sinua ymmärtämään paremmin, miksi terveellistä ravintoa kannattaa syödä, miten se vaikuttaa sinun kehoosi ja mieleesi ja muun muassa miten voit tehdä jatkossa parempia ostovalintoja kaupassa!

Nämä kaikki saamasi ohjeet ja vinkit ovat saatavilla sovelluksessa, jonka voit ladata heti osallistumisen jälkeen saamastasi linkistä puhelimellesi. Sovellus on erittäin näppärä ja nykyaikainen työväline, jonka avulla valmennuksen ohjeiden seuraaminen on huomattavasti helpompaa. Lisäksi sovellus ilmoittaa sinulle aina uudesta treenistä tai avautuneesta vinkistä, jolloin sinun ei tarvitse jatkuvasti muistaa mitä tehdä, vaan sovellus pitää sinut ajantasalla! 

Kaiken kaikkiaan valmennus on erittäin kattava paketti, joka varmasti antaa vastinetta rahoillesi! Suosittelemme kokeilemaan ja jos et ole tyytyväinen valmennukseesi, voit aina hyödyntää 14 päivän rahat takaisin takuuta!

Neljän viikon valmennusmateriaalien hankinta erikseen valmentajalta voi kustantaa jopa useita satoja euroja, joten siihen nähden valmennuksemme on erittäin edullinen ja hyvä valinta! Lisäksi saat kaupan päälle valmentajien tuen!

Ei enää kitudieettejä tai ON/OFF-ajattelua, vaan terveellisiä elämäntapoja, joihin sopii niin terveellinen ruoka kuin myös ajoittainen herkuttelu (hyvällä omalla tunnolla tietenkin)!

Valmennuksen avulla laitat arjessasi perusasiat kuntoon, jolloin sinun EI tarvitse sanoa lempiherkuillesi hyvästi, vaan voit ihan hyvin pitää maltillisen herkuttelun mukana arjessasi ja painosi laskee silti tasaiseen tahtiin! 

Ps. Valmennuksen jokaisella viikolla on tiedossa herkkuhetki, jonka avulla pääset opettelemaan maltillista herkuttelua!

Valmennus starttaa maanantaina 28.10.2019! Vain 100 ensimmäistä ennakko-osallistujaa saa valmennuksen alennettuun hintaan 34,95€ (normaali hinta 44,95€)!

Lähde mukaan nyt ja hyödynnä sadan ensimmäisen osallistujan saama 10€ arvoinen hyöty. Ennakkotarjous poistuu samantien kun 100 osallistujaa on tullut täyteen!

Miksi sinun kannattaa lähteä mukaan valmennukseen?

Valmentajamme ovat Sertifioituja alan ammattilaisia, jotka lisäävät jatkuvasti omaa tietoaan ja taitoaan valmentajina. Heillä on useiden vuosien valmennuskokemus painonpudotukseen liittyen, sekä osalla valmentajistamme on myös henkilökohtaista kokemusta elämäntapamuutoksen toteuttamisesta ja pysyvien tulosten ylläpitämisestä. Omien kokemustemme, koulutustemme ja vuosien valmentamisen myötä olemme kerryttäneet runsaasti tietoa siitä mikä toimii ja mikä ei.

Startti kevyempään arkeen –valmennuksen materiaalit ovat laadittu huolella ja ammattitaidolla ja niissä on otettu tarkasti huomioon valmennusmateriaalien terveellisyys, turvallisuus ja monipuolisuus. Meidän päätavoitteenamme on auttaa valmennukseen osallistuneita lisäämään arkista hyvinvointia ja terveyttä ja sen vuoksi emme koskaan jaa eteenpäin ohjeita, jotka voisivat olla haitaksi osallistujien hyvinvoinnille. Me menemme valmennuksissamme aina tervellisyys ja turvaallisuus edellä.

Valmennamme isolla sydämellä ja meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä. <3

 

Terveisin, 

Painonpudotusnetin valmennustiimi

Tuliko mieleesi kysyttävää
valmennukseen liittyen?

Jäikö jokin kohta askarruttamaan? Haluatko saada lisätietoa valmennuksesta? Etkö ole aivan varma sopiiko valmennus juuri sinulle? Lähetä oikeassa alakulmassa olevan keltaisen keskustelupallon avulla meille viestiä ja pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian!

Usein kysytyt kysymykset:

Et tarvitse. Kaikki valmennuksen harjoitukset ovat omalla kehonpainolla suoritettavia, jolloin voit tehdä treenit missä ja milloin haluat!

Valmennuksen harjoitusten määrä ja teho nousee viikkojen mittaan. Kahdella ensimmäisellä viikolla treenaat kolme kertaa viikossa ja kahdella viimeisellä viikolle neljä kertaa viikossa. 

Treenit ovat muokattavissa kuntotasoosi sopiviksi. Ohjeet löytyy helposti jokaisesta harjoituksesta. 

Et tarvitse. Kaikki harjoitukset ovat omalla kehonpainolla tehtäviä. 

Jos sinulla kuitenkin löytyy kotoa käsipainot tai kahvakuula, voit ottaa ne tiettyihin liikkeisiin mukaan, joista on annettu maininta harjoituksissa. 

Päivän eri ateriat on pilkottu valmennuksessa osiin. Ensimmäisellä viikolla panostat aamupalaan, toisella viikolla pääaterioihin, kolmannella viikolla välipalaan ja viimeisellä viikolla laitetaan iltapala kuntoon. 

Jos haluat edetä vauhdikkaammin ja laittaa heti alussa useamman päivän ateriasi kuntoon, voit tehdä niin, koska saat heti alkuun esimerkkiruokavalion, jota voit noudattaa. 

Saat ennen valmennuksen alkua linkin, josta pääset lataamaan sovelluksen puhelimellesi. Sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone puhelimiin. Asennuksen jälkeen sovellus lähettää sinulle aina ilmoituksen uudesta treenistä tai muusta sisällöstä, joka on saatavillasi sovelluksessa, johon pääset käsiksi parilla klikkauksella. 

Sovelluksesta löytyy myös keskusteluosio, josta voit käydä kirjoittamassa viestiä valmentajalle milloin tahansa ja valmentaja vastaa sinulle yhden arkipäivän kuluessa. 

Sovellus on Syke-sovellus, joka on erittäin helppokäyttöinen. 

28 päivän startti
kevyempään arkeen!

Norm. hinta 44,95€
34,95
 • Ennakko-osallistujan alennusta hyödyntämällä valmennuksen hinnaksi jää vain 1,25€ per päivä. Todella edullista!

  Ps. Maksu on kertaluontoinen, eikä sido sinua mihinkään!
Tarjous
Unohditko salasanasi? Ole hyvä ja kirjoita käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat linkin sähköpostiisi, jonka avulla voit luoda uuden salasanan.
Emme jaa henkilötietojasi kenenkään kanssa.

Tilaa Ilmainen painonpudottajan ruokavalio

Syötä alle sähköpostiosoitteesi ja ruokavalio toimitetaan muutamassa minuutissa sähköpostiisi.