12 päivän Puhdistusdieetti

Kohti energisempää, virkeämpää ja kevyempää oloa!

puhdistusdieetti verkkovalmennus painonpudotus

Puhdistusdieetti -verkkovalmennuksen avulla onnistut:


→ Saamaan lisää energiaa arkeesi! Onnistut virkistämään kehoasi ja potkimaan aineenvaihduntaasi vauhtia, jolloin tunnet olotilassasi positiivista muutosta ja jaksat paremmin aamusta iltaan! Energisyyden lisääntyminen motivoi jatkamaan terveellistä syömistä!

→ Karistamaan ylimääräisen turvotuksen ja samalla saatat karistaa muutaman kilon ja senttejä vyötäröltäsi! Puhdistusdieetin avulla moni osallistuja on onnistunut karistamaan valmennuksen aikana jopa 3-4 kiloa.

→ Tehostamaan kehoosi kertyneiden myrkkyjen ja kuona-aineiden poistumista, jotka rasittavat kehosi toimintoja. Kuona-aineiden vähentäminen auttaa tukemaan muun muassa maksasi hyvinvointia, koska terveellisen ravinnon nauttimisen myötä maksasi ei joudu enää niin suuren rasituksen alaiseksi päivittäin.

→ Lisäämään elinvoimaa ja saatat parantaa samalla keskittymiskykyäsi! Puhdistusdieetin ateriat sisältävät runsaasti luonnon omia vitamiineja, antioksidantteja ja myös hyviä rasvahappoja, jotka tukevat terveyttäsi ja varsinkin aivojesi hyvinvointia.

→ Oppimaan uutta terveellisestä ravinnosta! Opit kokkaamaan useita terveellisiä aterioita ja tutustut terveellisiin kokonaisuuksiin, joiden ansiosta huomaat, että terveellinen voi todellakin olla hyvää ja maukasta!

→ Noudattamaan säännöllistä ateriarytmiä, joka on yksi terveellisen ruokavalion kulmakivi! Säännöllisen syömisen ansiosta voit päästä eroon iltaan kohti yltyvästä syömisestä, joka on usein liikakilojen takana. Säännöllisyys auttaa pääsemään eroon myös makeanhimosta ja voit päästä eroon sokerikoukusta.

Puhdistava ja energisoiva 12 päivän startti kevyempään arkeen:


Helppo noudattaa selkeiden ostoslistojen ja ruokavalion avulla!

Mukavan vaihteleva, piristävä ja energisoiva!

Onnistuminen on todennäköistä, koska keskityt yhteen asiaan eli puhdistavaan ruokavalioon!

Osallistujien arvosana on 8,9/10 ja keskimääräinen painonpudotus 12 päivässä 2,9 kiloa!

Valmentaja on vain yhden viestin päässä tukemassa sinua!

12 päivää jaksaa kuka vain eikä hintakaan ole esteenä – lähde kokeilemaan riskittä!

puhdistusdieetti verkkovalmennus painonpudotus
puhdistusdieetti verkkovalmennus painonpudotus

Kiitos todella hyvästä puhdistuskuurista. Ensimmäinen kurssi 20 vuoteen jonka olen jaksanut viedä päiväpäivältä eteenpäin ja tuloksiakin on tullut. Paino laskenut 8 pv aikana yli 5 kg.

Pirjo

12 päivän Puhdistusdieetin ideologia:


Kehon puhdistamisen ei tarvitse olla pelkkää veden litkimistä tai dieettijaksoa, jolloin nautit kaupallisia detox-tuotteita. Parhaiten onnistut puhdistamaan kehoasi terveellisesti ja turvallisesti kun teet sen oikeanlaisen ravinnon avulla.

Puhdistusdieetti on jaettu kolmeen eri jaksoon, joista jokainen on neljän päivän mittainen. Ensimmäisessä jaksossa panostat kehon nesteyttämiseen ja nautit runsaasti smoothieita. Smoothieiden avulla kehosi saa runsaasti kasviksia ja marjoja, joista saat kuituja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Tämän lisäksi juomissa panostetaan myös hyvien rasvojen saantiin. Ensimmäinen jakso on energiamäärällisesti kaikista niukin. Jakson tarkoituksena on puhdistaa ja vilkastuttaa suolistoa, nesteyttää elimistöä ja tehostaa kuona-aineiden poistoa sekä virkistää kehoa ja mieltä.

Toisella jaksolla energiamäärä nousee ja mukaan astuvat kiinteät ateriat. Toiseen jaksoon mahtuu mukaan vielä puhdistavia smoothieita, mutta rinnalle astuu myös maukkaita aterioita (kuten tuorepuuro, suklaavanukas ja vege wrapit) joita nauttiessasi maistat ruoat aivan eri tavalla, koska ensimmäinen jakso on auttanut tehostamaan makunystyröitäsi (runsaasti sokeria ja rasvaa sisältävä ruokavalio turruttaa makuaistia). Huomaat samalla myös, että terveelliset ateriat voivat oikeasti olla hyviä ja sitähän ne tosissaan ovat!

Kolmannella jaksolla siirryt kohti aterioita, joita voit noudattaa myös 12 päivän jälkeen. Kolmannen jakson energiansaantisi on jo noin 1500 kaloria, joka on sopiva määrä painonpudottajalle. Tämä tarkoittaakin, ettei matkasi tarvitse loppua 12 päivään, vaan voit jatkaa sitä saamiesi reseptien avulla pidempäänkin! Lisäksi voit aina silloin tällöin ujuttaa päiviisi puhdistavia smoothieita!

Käyttäjätunnuksesi ovat voimassa yhden vuoden ajan (365 päivää), jonka aikana voit hyödyntää Puhdistusdieetin valmennusmateriaaleja niin paljon kuin haluat. Lisäksi voit ladata eri jaksojen ruokavaliot koneellesi, jolloin ne voit hyödyntää niitä pitkään vielä vuoden jälkeen.

Saat Puhdistusdieetissä kaiken tämän:

→ Henkilökohtaiset käyttäjätunnukset valmennussivuille, josta pääset käsiksi Puhdistusdieetin valmennusmateriaaleihin. Puhdistusdieetin oston jälkeen tunnuksesi ovat voimassa kokonaisen vuoden ajan ja voit sinä aikana hyödyntää valmennusmateriaaleja niin monesti kuin haluat! Sähköiset valmennusmateriaalit ovat käteviä, koska pääset niihin käsiksi missä ja milloin tahansa puhelimen tai tietokoneen avulla!

Saat tarkat ruokavalio-ohjeet jokaiselle Puhdistusdieetin 12 päivälle! Jokainen puhdistusdieetin päivä on erilainen ja sen ansiosta opit kokkaamaan runsaasti terveellisiä aterioita, jotka voit ottaa osaksi arkeasi myös valmennuksen jälkeen.

Ruokavalion lisäksi saat tarkat ostoslistat, joiden avulla sinun ei tarvitse pähkäillä mitä kaikkea sinun pitäisi muistaa kaupasta ostaa, vaan voit katsoa tarkat määrät helposti ostoslistastasi. Monet osallistujat ovat kehuneet ostoslistoja ja sitä, miten helppoa niiden avulla Puhdistusdieetin toteuttaminen on!

Saat kattavat ohjeet puhdistusdieetin noudattamiseen, jonka ansiosta tiedät tarkkaan, miten sinun tulee eri päivinä edetä.

Puhdistusdieetissä on otettu huomioon myös mahdolliset allergiat tai ruoka-ainerajoitukset ja olemme laatineet valmennussivuille listan korvaavista ruoka-aineista, jonka ansiosta pystyt tekemään aterioista helposti juuri sinulle sopivia.

Puhdistusdieetin aikana voit kysyä vapaasti valmentajalta apua, mikäli jokin asia mietityttää sinua. Sertifioidut hyvinvointivalmentajamme ja Personal trainerimme haluavat auttaa sinua parhaansa mukaan, joten apua on saatavilla silloin kun sitä tarvitset.

Kaiken tämän lisäksi saat vielä kasan vinkkejä, jotka tukevat Puhdistusdieettiä ja terveellisiä elämäntapoja.

Olen tosi tyytyväinen Puhdistusdieettiin. Paino tippui n. 3 kg ja vyötärö kaventui 8cm. Olo on paljon virkeämpi ja energisempi. Herkkuja ei edes tee mieli ja napostelu on jäänyt pois. Opin myös syömään oikeaan aikaan, kun ennen söin milloin sattui tekemään mieli.

Titta

100% tyytyväisyystakuu! Sinulla ei ole mitään hävittävää!

Uskomme valmennukseemme ja tiedämme, että valmennuksen ohjeiden noudattamisella pystyt saamaan tuloksia aikaan. Tämän vuoksi annamme valmennuksellemme 100% Rahat takaisin -takuun, jonka avulla saat rahasi takaisin, mikäli et koe saavasi hyötyä valmennuksesta.

Lähde mukaan ja starttaa kevyempi arki, jossa pidät itsestäsi parempaa huolta!

12 päivän puhdistusdieetti on suunniteltu tehokkaaksi starttipaketiksi, jonka avulla saat puhdistettua kehoasi terveellisen ravinnon avulla ja opit samalla syömään monipuolisesti valmennuksen useiden eri reseptien myötä! Lähde mukaan ja starttaa kevyempi arki!

Lähde mukaan verkkovalmennukseen!

Voit maksaa treeniohjelman Klarnan avulla kertamaksuna tai haluamissasi erissä. Maksuvaihtoehtona käyvät myös Smartum-setelit ja suora pankkisiirto.

Olen todella tyytyväinen ja olen suositellut dieettiä jo. Nukun hyvin ja painoa lähti 6,5kg. Olo on todella pirteä. Sain uusia kokemuksia ja valintaa auttoi, että nimi oli 12 päivää … Sai minut ajattelemaan että 12 päivää voin kokeilla mitä vaan!

MarinaPuhdistusdieetti -verkkovalmennuksesta usein kysytyt kysymykset: • q-iconMiten verkkovalmennus toimii?

  Verkkovalmennus on kokonaan sähköisessä muodossa. Saat tilaamisen jälkeen yhden arkipäivän sisällä henkilökohtaiset käyttäjätunnukset valmennussivuille, joihin pääset kirjautumaan sivuillamme www.painonpudotusnetti.fi. Käyttäjätunnuksesi ovat voimassa kokonaisen vuoden (365 päivää), jonka aikana voit hyödyntää verkkovalmennuksen materiaaleja niin usein kuin haluat. Voit myös tulostaa ruokavaliot laitteellesi talteen.

  Verkkovalmennus on jaettu kolmeen eri jaksoon, joista jokainen on neljän päivän kestoinen. Viimeisessä jaksossa noudatat jo hyvin painonpudotusta tukevia päivittäisiä ruokavalioita, joita voit noudattaa hyvin myös 12 päivän jälkeenkin.

  Voit halutessasi kysyä lisätietoa verkkovalmennuksesta lähettämällä viestiä osoitteeseen info@painonpudotusnetti.fi

 • q-iconKuuluuko verkkovalmennukseen liikuntaohjeita?

  12 päivän Puhdistusdieetin tarkoituksena on panostaa ruokavalion kautta tapahtuvaan kehon puhdistumiseen. Verkkovalmennuksessa ei ole liikuntaohjeita, mutta voit halutessasi liikkua vapaasti jaksojen 2-3 aikana.

  Halutessasi voit kysyä neuvoja liikkumiseen valmentajalta, joka on apunasi koko verkkovalmennuksen ajan.

 • q-iconOnko Puhdistusdieetti turvallinen?

  Verkkovalmennuksessa ei käytetä vippaskonsteja tai muita ihmeellisiä keinoja, vaan siinä tehostetaan kehon normaalia puhdistumista terveellisen, monipuolisen ja ravinnerikkaan ruoan avulla.

  Huomioi kuitenkin, että verkkovalmennus on tarkoitettu perusterveelle henkilölle. Emme suosittele verkkovalmennusta jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on diabetes tai jokin muu sydän- ja verisuonisairaus. Jos et ole varma verkkovalmennuksen sopivuudesta, voit kysyä neuvoa meiltä tai halutessasi keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

 • q-iconMillaisia ruokia Puhdistusdieetissä on?

  Puhdistusdieetissä luotetaan terveelliseen, ravinnerikkaaseen ravintoon. Tämä tarkoittaa, että nautit verkkovalmennuksen aikana runsaasti aterioita, jotka koostetaan tuoreista raaka-aineista ja joita on käsitelty mahdollisimman vähän. Tavoitteena on puhdistaa kehoa ja tehostaa kehon normaalia toimintaa luonnollisin keinoin.

 • q-iconKenelle verkkovalmennus sopii?

  Verkkovalmennus sopii perusterveelle henkilölle, jolla ei ole terveydellisiä esteitä valmennuksen toteuttamiseen. Emme suosittele verkkovalmennusta jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on diabetes tai jokin muu sydän- ja verisuonisairaus.

  Halutessasi voit kysyä lisätietoa: info@painonpudotusnetti.fi

 • q-iconMitä verkkovalmennus maksaa? Miten se maksetaan? Onko maksu kertaluontoinen?

  12 päivän Puhdistusdieetti maksaa 29 euroa. Tämä on kertaluontoinen maksu. Voit halutessasi maksaa valmennuksen kertamaksuna verkkopankin kautta tai Klarnan kautta. Voit myös jakaa verkkovalmennuksen maksun haluamiisi osiin (Klarna) tai halutessasi voit käyttää Smartumia maksutapana. Jos haluat maksaa verkkovalmennuksen Smartumeilla, tee ilmoittautuminen lähettämällä viestiä osoitteeseen: info@painonpudotusnetti.fi

Puhdistusdieetti verkkovalmennus painonpudotukseen

Jotta voit saada aikaan tuloksia, tulee sinun aloittaa!


Jotta voit saada aikaan parempaa oloa päiviisi, jotta voit nauttia virkeämmästä ja kevyemmästä olosta, tulee sinun lähteä liikkeelle ja mikä tärkeintä, ALOITTAA muutoksen teko. Jos olet valmis vastaanottamaan uusia tuulia arkeesi, osallistu alla olevasta painikkeesta verkkovalmennukseen ja käytä seuraavat 12 päivää itseesi panostaen!

Lähde mukaan 12 päivän kestoiseen Puhdistusdieettiin! Hinta 29€!

Voit maksaa verkkovalmennuksen kertamaksuna tai osissa Klarnan avulla. Voit myös maksaa valmennuksen Smartumeilla (ks. alta ohjeet)

Väsymys on tiessään ja olo tuntuu energisemmältä. Paino tippui peräti neljä kiloa. Hyvä, edullinen ja asiantuntijoiden laatima. Parasta oli valmiit ohjeet. Arvosanaksi annan täyden kympin.

Minna

Haluatko maksaa verkkovalmennuksen Smartumeilla? Sehän sopii!

Voit maksaa verkkovalmennuksen Smartum-seteleillä tai Smartum-tilin avulla.

Maksaessasi verkkovalmennuksen Smartum-seteleillä tai Smartum-tilillä, tee osallistumisilmoitus täyttämällä verkkokaupan tuotesivun alaosasta löytyvä yhteydenottolomake. Laita ruksi "maksan valmennuksen Smartumeilla" -kohtaan ja täytä lomakkeessa olevat loput kohdat. Voit myös osallistua lähettämällä osallistumisvahvistuksesi sähköpostitse osoitteeseen info@painonpudotusnetti.fi

Maksa verkkovalmennus Smartumin avulla!