You are here:--Eroon pömppömahasta ja selkävaivoista Pilateksen avulla!

Eroon pömppömahasta ja selkävaivoista Pilateksen avulla!

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka avulla pystytään parantamaan ryhtiä ja liikkuvuutta samanaikaisesti, kun vahvistetaan kehon lihaksistoa kokonaisvaltaisesti. Tämä tarkoittaa muun muassa kehon syvien, selkärankaa tukevien lihasten vahvistamista, jonka avulla lihakset tukevat paremmin selkärankaa ja sen toimintaa.

Pilateksen hyödyt:

  • vahvistaa koko kehon lihaksistoa, niin pieniä kuin myös suuria lihaksia
  • auttaa parantamaan ryhtiä ja virheasentoja
  • vahvistaa keskivartalon syviä vatsalihaksia, jonka ansiosta pömppömaha pienenee ja selkävaivat saattavat vähentyä
  • auttaa parantamaan verenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa
  • auttaa rentoutumaan ja parantamaan keskittymistä
  • auttaa vähentämään stressiä
  • auttaa kehittämään kehonhallintaa ja kehotietoisuutta

 

Testasimme Tero Kattilakosken Pilates DVD:n, joka sopii hyvin aloittelijalle tai jo hieman kokeneemmalle harjoittelijalle. DVD löytyy pilateskauppa.fi verkkokaupasta ja pääset tutustumaan tuotteeseen tarkemmin tästä linkistä

DVD:n sisältö

Tero Kattilakosken Pilates DVD sisältää lyhyen teoriaosuuden lisäksi kaksi eri harjoitusohjelmaa, joista toinen on tarkoitettu aloittelijalle ja toinen jo jonkin verran Pilatesta harrastaneelle.

Kenelle tuote sopii?

Meidän mielestämme tuote sopii parhaiten henkilölle, joka haluaa vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, parantaa omaa ryhtiä ja saada kehon tukilihakset parempaan kuntoon. Näin ollen varsinkin selkävaivoista kärsivät voivat saada suurta apua toistuviin selkäkipuihin Pilateksesta, koska harjoittelun avulla pystytään vahvistamaan selkärankaa tukevia pieniä ja suuria lihaksia. Toki tuote sopii loistavasti myös niille, jotka haluavat päästä eroon pömpöttävästä alavatsasta ja saada itselleen litteämmän vatsan.

Kuinka monesti viikossa?

Pilatesharjoittelun kannattaa sisällyttää omaan treenikalenteriin, koska siitä on niin paljon hyötyä. Hyvä viikoittainen treenimäärä voi koostua esimerkiksi kahdesta Pilates-harjoituksesta, 1-2 kuntosaliharjoituksesta ja yhdestä pitkästä, tasavauhtisesta kävelylenkistä. Näin viikko täyttyy monipuolisella liikunnan harrastamisella, jonka ansiosta pystyy varmistamaan oman kunnon monipuolisen kehityksen. Toki säännöllisen liikunnan harrastamisen rinnalla kannattaa muistaa noudattaa myös terveellistä ja monipuolista ruokavaliota, jotta saat liikunnan harrastamisesta kaiken hyödyn irti!

Minkä arvosanan annamme tuotteelle?

Annamme tuotteelle arvosanaksi 9+. Tuote sisälsi kattavat ohjeet harjoitteluun ja myös teoriaosuuden, jonka avulla lajista tietämätönkin ymmärtää paremmin mistä on kyse. Pidimme myös siitä, että kahden eri harjoitusohjelman avulla aloittelija voi kunnon kehittymisen mukaan siirtyä haastavampaan harjoitteluun, jolloin DVD:stä on hyötyä moneksi viikoksi!

 

Tämä DVD on tällä hetkellä tarjouksessa Pilateskauppa.fi verkkokaupassa hintaan 25€! Tilaa ennen kuin tarjous loppuu!

 

2017-05-16T09:52:06+00:00Categories: Painonpudotusnetti testaa|

12 päivän Puhdistusdieetti uudistui! Tutustu valmennukseen verkkokaupassa! Piilota tämä ilmoitus