You are here:--Allevo Very Low Calorie Diet -tuotteet

Allevo Very Low Calorie Diet -tuotteet

Testasimme Allevon VLCD sarjan kaksi eri tuotetta, joiden tarkoituksena on auttaa painonpudotuksen tehokkaassa starttaamisessa. Testattavina tuotteina olivat Allevo VLCD Smoothie vanilja & mango smoothie ja Allevon VLCD Shake banaani & vadelma pirtelö.

 

Päivän aterioiden korvaaminen Allevo VLCD tuotteilla

Allevon ateriakorvikkeiden avulla on tarkoitus startata painonpudotus tehokkaasti niukkakalorisen ateriakorvikedieetin avulla. Allevon VLCD tuotteilla suositellaankin korvaamaan kaikki päivän ateriat, jonka ansiosta päivittäinen energiansaanti tippuu todella alhaiseksi, vain noin 600 kaloriin. Alhaisen kalorinsaannin vuoksi tuotteita suositellaan käyttämään vain 1-3 viikon ajan.

Vaihtoehtoisesti Allevon VLCD ateriakorvikkeilla voidaan korvata halutessa vain 1-3 päivän aterioista, jolloin päivittäinen energiansaanti ei tipu liian alhaiseksi. Tällöin ateriakorvikkeita voidaan käyttää yhdessä terveellisen ruokavalion kanssa kauemmin kuin kolme viikkoa, kunhan varmistetaan, ettei päivittäinen energiansaanti tipu liian alhaiseksi. (Suosittelemme, ettei päivittäinen energiansaanti tipu alle 1200 kalorin)

Allevon VLCD tuotteet sisältävät runsaasti elimistön tarvitsemia ravintoaineita ja näin ollen niiden käyttäminen 2-3 päivän aterialla ei tee hallaa terveydelle painonpudotuksen aikana.

 

Mitä tuotteet sisältävät?

Molemmat Allevon VLCD tuotteet sisältävät todella vähän kaloreita. Vanilja & Mango smoothiessa on 113 kaloria pussia kohden ja Banaani & Vadelma pirtelössä 115 kaloria pussia kohden (yhdessä pussissa on 31g jauhetta). Vaikka tuotteet sisältävät vain vähän kaloreita, sisältävät ne silti runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, joka saa meiltä paljon plussaa. Voit tutustua tuotteiden ravintosisältöihin tarkemmin täällä 

Vaikka pirtelöt sisältävät niukasti kaloreita, saa niistä silti runsaasti vitamiineja ja mineraaleja päivän aikana.

 

Miltä pirtelöt maistuivat?

Painonpudotukseen tarkoitetut pussikeitot ja jauhepirtelöt ovat yleensä maultaan todella pistävän makuisia ja niitä on vaikea saada kurkusta alas. Näitä kahta tuotetta testatessa koimme kuitenkin positiivisena yllätyksenä molempien tuotteiden maut, koska ne maistuivat yllättävän hyviltä! Vanilja & mango smoothien maku oli kermainen ja banaani & vadelma pirtelö oli maultaan todella raikas.

 vlcd

Miten tuotteita käytetään?

Allevo VLCD pirtelön ja smoothien valmistaminen on todella helppoa. Yksi pussillinen jauhetta sekoitetaan 2-3 desilitraan vettä ja tämän jälkeen juoma on valmis. Helpon valmistamisen vuoksi näitä ateriakorvikepusseja voi ottaa mukaan minne tahansa, kuten esimerkiksi töihin. Juoman voi valmistaa työpaikalla juomalasiin tai halutessa sitä varten voi hankkia sheikkerin, jossa jauhe on helpompi sekoittaa veden joukkoon.

 

Kenelle Allevon VLCD tuotteet sopivat?

Painonpudotusta tavoittelevalle terveelle henkilölle, joka haluaa aloittaa painonpudotuksen tehostetulla kuurilla. Allevon VLCD tuotteilla voi karistaa 1-3 viikossa muutaman ylimääräisen kilon. Jos tavoitteena on pudottaa enemmän kiloja, suosittellaan kuurin sijaan korvaamaan Allevon VLCD tuotteilla 1-3 päivän ateriaa, jolloin niitä voi käyttää pidemmän ajan.

 

Kenelle Allevon tuotteet eivät sovi?

Tuote ei sovi raskaana olevalle, imettäville, lapselle, nuorelle, iäkkäille tai henkilölle, jolla on syömishäiriö. Tuotteita ei ole myöskään tarkoitettu käytettäväksi ainoana ravinnonlähteenä ilman lääkärin valvontaa ylipainoisille, joilla on todettu lisäsairauksia, kuten diabetes, jokin sydän- tai verisuonisairaus tai aineenvaihduntahäiriö.

Minkä arvosanan antaisimme tuotteille?

Arvosana: 9. Molemmat pirtelöt maistuivat hyviltä ja niiden nauttiminen oli helppoa. Jauheet sekoittuivat hyvin veteen, eikä juomiin jäänyt paakkuja. Maun ja koostumuksen lisäksi pidimme myös siitä, että näiden kahden maun lisäksi Allevo VLCD sarjaan kuuluu myös useita muita eri makuja, niin makeita kuin myös suolaisia vaihtoehtoja, jolloin 1-3 viikon kuuriluontoinen painonpudottaminen tuotteiden kanssa on helpompaa, koska päivän eri aterioille voi hankkia eri makuja. Annamme plussaa myös siitä, että tuotteet sisältävät päivittäin tarvittavia tärkeitä ravintoaineita.

 

Pssst.. Allevo VLCD pirtelöiden kanssa voi käyttää samanaikaisesti Allevo Weight
Loss kapseleita
, jotka sisältävät ravintokuitu glukomannaania. Glukomannaanikuitu turpoaa vatsassa, jonka ansiosta näläntunne pysyy kauemmin poissa. Voit tutustua kapseleihin tarkemmin täällä

Täältä pääset tilaamaan Allevon VLCD tuotteita

 

Haluatko, että testaamme tuotteesi/palvelusi? Lähetä yhteydenottosi osoitteeseen info@painonpudotusnetti.fi