Rasvanpolttodieetti

rasvanpoltto-ohjelma kotiin

20 päivän rasvanpolttodieetti 

Saavuta kiinteä vartalo helposti ja pienellä vaivalla ilman kuntosalilla hikoilua suositun rasvanpoltto-ohjelman avulla!

Rasvanpolttodieetti on 20 päivää kestävä ohjelma, jossa treenaat kotona tai missä vaan 20 päivän ajan enintään 20 minuuttia päivässä. Rasvanpolttodieetti tekee kuntoilusta mahdollisimman helppoa, sillä treenaat selkeiden ohjeiden avulla omalla kehon painolla ilman kuntosalia ja kuntoiluvälineitä mihin aikaan päivästä haluat!

Rasvanpolttodieetti sisältää:

 • Helppoja ja nopeita treenejä kotiin
 • Rasvanpolttoa edistävän ruokavalion
 • Päivittäisen treenikalenterin
 • 20 rasvanpolttoa ja hyvinvointia edistävää vinkkiä

Rasvanpolttodieetti sopii sinulle jos…:

 • Haluat pudottaa painoa ja kiinteytyä
 • Haluat kehittää kuntoasi
 • Tykkäät kuntoilla kotona mielummin kuin kuntosalilla
 • Et halua tuhlata turhan paljoa rahaa tulosten saavuttamiseksi
 • Haluat energiaa ja inspiraatiota elämääsi
 • Et halua kuluttaa treenaamiseen paljoa aikaa
 • Haluat voida paremmin ja huolehtia terveydestäsi

 

Huippusuosittuun Rasvanpolttodieettiin on osallistunut jo yli 1000 henkilöä!

Helppoja ja nopeita treenejä kotiin
Dieetissä treenaat enimmillään 20 minuuttia päivässä. Ohjelma sisältää tehokkaita ja lyhyitä treenejä, jotka suoritat helposti kotona. Treenit ovat mielekkäitä lyhytkestoisia HIIT-treenejä, jotka ovat tutkitusti tehokkaimpia. Lyhyellä treenillä saavutat saman hyödyn kuin tunnin matalatehoisella lenkillä ja poltat rasvaa levossa vielä treenin jälkeenkin.(arvo 30€)

Rasvanpolttoa edistävä ruokavalio
Rasvanpolttodieetti eroaa tyypillisistä dieeteistä siinä, että sinun ei tarvitse nähdä nälkää. Syöt tasaisin välein selkeiden ohjeiden mukaan useasti päivässä. Ruokavalio on tarkoin suunniteltu tehostamaan kiinteytymistä ja rasvanpolttoa. Ettei ruokavalio olisi liian yksipuolista, annamme jokaiselle aterialle muutaman vaihtoehdon. (arvo 35€)

Päivittäinen treenikalenteri
Halusimme tehdä harjoittelusta mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa. Tätä helpommaksi treeni ei enää menekään, sillä saat dieetin jokaiselle päivälle selkeät treeniohjeet, joita sinun tarvitsee vain noudattaa. Voit tehdä treenit ilman kuntosalia ja treenivälineitä kehosi omalla painolla missä ja milloin vain.

Rasvanpolttoa ja hyvinvointia edistävä vinkki jokaiselle päivälle
Saat dieetin jokaisena päivänä uuden vinkin, joiden avulla lisäät energiankulutusta ja rasvanpolttoa sekä parannat hyvinvointia. Dieetin aikana saat siis yhteensä 20 hyvää vinkkiä, joista on sinulle jatkossa hyötyä painonhallinnassa ja terveyden ylläpitämisessä.

 

-4,2 kiloa 20 päivässä! Paino tippui 4,2kg ja senttejäkin lähti, mutta en tiedä paljonko, kun en omista mittanauhaa. Dieetissä oli erityisen hyvää lyhyet ja ytimekkäät liikunnat, joiden jälkeen tiesi tehneensä! Jos olisin kiireinen niin voisin sanoa, että erittäin hyvä kiireiselle ihmiselle, koska päivässä ei tarvitse hikoilla tuntitolkulla. Nyt voinen sanoa, että toimiva laiskahkolle ihmiselle, koska tosiaan liikuntaan ei mene kauaa ja ne voi tehdä kotona. Ruokavalio ei oo tähtitiedettä vaan selkeetä kotiruokaa, joten siitä saa hyvän pohjan ihan joka päiväiseen ruokailuun ihan koko perheelle. Olen tyytyväinen dieettiin ja voin kyllä suositella muillekin ja suosittelinkin!
-Marika
-4 kiloa 20 päivässä! Vihdoinkin helppo, selkeä ja toimiva paketti painonpudotuksen aloittamiseen! “
-Tiina
-1,6 kiloa 20 päivässä! Olen erittäin tyytyväinen tähän diettiin ja voisin suositella tätä tuttavilleni ja muillekkin. Tuloksista, paino tippui 1,6 kg ja tuntuu, että jaksaa paremmin ja kuntokin taisi hieman parantua. Erityisen hyvää hinta laatusuhde, helppo ruokavalio, helpot treeniohjeet mitä pystyi toteuttamaan melkein missä vaan ja ennenkaikkea “lyhyet” treenit. Kukaan ei voi sanoa, ettei näitä kerkeisi tehdä. Viikkokalenteri oli kans tosi hyvä ku tiesi mitä mikäkin päivä tehdä. Tässä oli suunnilleen tehty kaikki mun puolesta mun ei tarvinnu ku toteuttaa se, helppoa, mukavaa ja tehokasta! Rasvanpolttodieetti toimi mun personal treinerinä.
-3,5 kiloa 20 päivässä! Olin tyytyväinen dieettiin ja todellakin suosittelen sitä muille. Ostin rasvanpoltto dieetin, koska halusin omaan painonpudotukseen ns. loppukirin ja oma ruokavalio ei enää tuottanut tulosta (takana -10kg). Paino tippui 20pv aikana 3,5kg ja senttejä lähti mm. vatsasta 5cm ja vyötäröltä 3cm. Dieetissä oli hyvää se, ettei nälkää tarvinnut nähdä ja parin päivän jälkeen tuntui, että energiaa oli tavallista enemmän. Treenit olivat helppoja ja piristäviä eivätkä vieneet paljoa aikaa. Suosittelen kaikille ja erityisesti niille, joilla ei ole (mukamas) aikaa 😀

Lue Rasvanpolttodieetistä lisää osoitteessa www.rasvanpolttodieetti.fi

HUOM! Ohjelma sopii kuntoilutaustaa omaaville miehille ja naisille. Ohjelmassa treenaat kotona omalla kehon painolla. Jos olet kiinnostunut kuntosaliharjoittelusta, valitse Bikini Body -treeniohjelma, Kiinteytyjän treeniohjelma, Lihasmassanlisääjän treeniohjelma tai Painonpudottajan treeniohjelma

 

Lue lisää ja aloita 20 päivän rasvanpolttodieetti

 

Tutustu myös:

Verkkokurssit

E-kirjat


verkkokurssi