You are here:--Miten välttää joulukilot? Lue vinkit ja nappaa alekoodi Fat Burn + Detox -verkkovalmennukseen!

Miten välttää joulukilot? Lue vinkit ja nappaa alekoodi Fat Burn + Detox -verkkovalmennukseen!

Joulu lähestyy vauhdilla! Joulun aikana monia mietityttää herkkujen kalorimäärät ja niiden kertyminen vyötärölle. Siksi onkin hyvä miettiä jo entuudestaan keinoja, miten pystyt nauttimaan joulusta ilman ähkyä, lisäkiloja ja morkkista!  

Koodilla FATBURN saat -10% alennuksen tammikuussa starttaavasta Fat Burn + Detox -verkkovalmennuksesta. Osallistu ennakkoon ja varmista paikkasi valmennuksessa. 

Jaamme vinkkimme joulukilojen ennaltaehkäisyyn, jotta voisit tänä vuonna välttää morkkiksen ylisyömisestä, joka joulun jälkeen normaalisti hyvin monelle iskee. Tänä vuonna voitkin tehdä poikkeuksen edellisiin vuosiin nähden ja varmistaa, että homma pysyy tänä vuonna hanskassa ja sinä nautit joulusta hyvillä mielin ilman, että joutuisit joulun jälkeen stressaamaan kiristäviä vaatteita, eikö niin? Alla olevien vinkkien avulla nimittäin pystyt välttämään ylimääräiset joulukilot, ähkyt ja morkkikset! 

Psst. Jos kuitenkin tiedät, että joulusyömisesi menee överiksi ja herkkuja tulee syötyä aivan liikaa, älä huoli, saat tämän viestin lopussa ihan mahtavan mahdollisuuden ensivuoden alulle, jonka avulla saat puhdistettua elimistöäsi tehokkaasti ja poltettua rasvaa! Lue viesti loppuun ja näet, mitä meillä on sinulle tarjota. 😉 

 1. Pysy kohtuudessa annoskokojen suhteen ja täytä  noin puolet lautasesta ruokalautasmallin mukaan salaatilla ja kasviksilla.  Syö laatikoita ja kermaisia ruokia kohtuudella, koska ne sisältävät paljon energiaa, jonka vuoksi voit yhdellä aterialla syödä helposti todella suuren määrän kaloreita. Jos syöminen meinaa lähteä käsistä, kannattaa itseltä kysyä, onko santsaaminen ja ähkyyn syöminen välttämättömyys? Koska ähkyyn syömisestä ei tule mikään hyvä olo, eikä se tee hyvää ajatellen joulukilojen välttämistä. Pureksi ruokasi rauhassa ja nautiskele niiden mauista. Kun syöt hitaammin, huomaat kyllä, milloin olet kylläinen. Laita lautaselle myös jotain proteiinipitoista, kuten erilaisia kaloja, kinkkua ja kalkkunaa tai kanaa.  

 Yksi suklaakonvehtirasia (300g) pitää sisällään 1497 kaloria! Tämä vastaa lähestulkoon yhden päivän ruokavaliosta suositeltua energiansaantia! Vältät tämän valtavan kalorimäärän saannin päättämällä syödä koko rasian sijaan vain muutaman konvehdin.  

2. Joulun aikana napostelu on kavalaa, koska ruokaa on tarjolla runsaasti ja jokaisessa pöydänkulmassa lojuu yksi jos toinenkin konvehtirasia. Vaikka jouluna itsekuria koetellaan todella pahasti, kannattaa silti pysyä lujana ja pitää ateriavälit hallinnassa, jolloin et tule syöneeksi silloin kun vaan tekee mieli syödä jotain. Syö kunnon ateria, kun päätät syödä ja väliajalla pyri juomaan runsaasti vettä, joka huuhtoo kuona-aineita kehostasi ja pitää olon freesinä. Älä siis skippaa aterioita joulun pyhinäkään, koska ne toimivat kivijalkana toimivalle aineenvaihdunnalle. 

 3. Jos haluat herkutella makealla, pyri tekemään se heti pääruoan jälkeen. Näin vältyt syömästä suuria määriä herkkuja nälkääsi ja onnistut syömään joulusuklaata tai muita herkkuja vain maltillisen määrän. Muutoinkin, syödessäsi makeaa tyhjään vatsaan, nostat vain insuliinitasojasi ja saat huonon olon aikaiseksi. Tällöin tunnet olosi muun muassa väsyneeksi, ärtyneeksi ja voimattomaksi, jonka vuoksi joulusta nauttiminen voikin muuttua joulusta selviytymiseksi. 

 4. Jos juot alkoholia, tee se kohtuudella. Runsas alkoholinkäyttö saa kehosi rasvanpolton jumittamaan, koska keho keskittyy aina ensimmäiseksi poistamaan alkoholin elimistöstään. Tehokkain tapa kerryttää vararenkaita omaan vyötäröönsä on nauttia runsaasti alkoholia yhdessä hiilihydraatti- ja rasvapitoisten aterioiden kanssa. Joten alkoholinkäytössäkin kannattaa pitää mielessä kohtuus. 

 5. Liiku myös joulun pyhinä jollain mieleisellä tavalla: ulkoile, käy kuntosalilla, tai tee lyhyt, mutta tehokas kotitreeni. Näin pidät aineenvaihduntasi käynnissä, jolloin kehosi polttaa tehokkaammin myös jouluaterian kaloreita. Liikunnan avulla katkaiset myös mahdollista jatkuvaa syömistä tai napostelua ja saat virkistettyä mieltäsi ja lisättyä energiatasojasi. Reippaalle lenkille kannattaa lähteä varsinkin silloin, jos tuntuu, ettei jaksa millään nousta sohvalta ylös ja tuntuu, että kaikki energiat ovat poissa. 

 

Vaikka joulun kiireet painavat päälle ja ajatus on joulun valmistelussa, on silti hyvä aika siirtää katse tulevaan vuoteen 2018, koska se on jo ihan pian täällä!   

Nyt voit jo joulukuussa varmistaa, että uusi vuosi, 2018 alkaa osaltasi loistavasti. Voit nimittäin varata paikkasi ennakkoon tammikuun alussa starttaavaan neljän viikon Fat Burn + Detox valmennukseen, joka auttaa poistamaan joulun pöhöt ja lisäkilot, sekä tehostaa rasvanpolttoasi, jonka ansiosta saat huippualun uuteen vuoteen ja näet tuloksia jo ennen kevään alkua!

OSALLISTU VALMENNUKSEEN ENNAKKOON JO NYT JA VARMISTA PAIKKASI 8.1.2018 ALKAVAAN TEHOVALMENNUKSEEN!  

 

Tarkemmat tiedot valmennuksesta ja sen sisällöstä: 

Valmennuksessa tulet toteuttamaan tehokkaan aloituksen Detox-tyyppisellä ruokavaliolla, jossa tehostamme kuonanpoistoa erilaisilla kehoa hoitavilla ja puhdistavilla aterioilla, jotka on koostettu laadukkaista ravinnonlähteistä. Ensimmäisen viikon jälkeen tehostamme rasvanpolttoa entisestään juuri siihen sopivan ruokavalion ja treenin avulla.  

 

Fat Burn + Detox -verkkovalmennus sopii sinulle, jos...   

 • haluat päästä ylimääräisistä kiloista eroon, polttaa rasvaa ja kiinteyttää kehoasi 
 • haluat puhdistaa ja tehostaa elimistösi toimintoja ja buustata kunnolla aineenvaihduntaasi 
 • haluat treenata mieluummin kotona kuin kuntosalilla 
 • haluat oppia syömään terveellisesti ja monipuolisesti rasvanpolttoa tukevia aterioita 
 • haluat kohottaa kuntoasi ja treenata tehokkaasti, mutta et halua käyttää siihen liikaa aikaa 
 • haluat voida kokonaisvaltaisesti paremmin, saada lisää energiaa arkeesi ja pitää hyvinvoinnistasi huolta 

 

Fat Burn -verkkovalmennuksessa saat kaiken tämän: 

 • Viikon kestoisen Detox –ohjelman helppoine resepteineen, joka auttaa vilkastuttamaan aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja ennen kaikkea turvotusta! 
 • Kolme, viikoittain vaihtuvaa erilaista ruokavaliota, joiden avulla rasvanpoltto pidetään koko valmennuksen ajan roihuamassa! 
 • Monipuoliset, joka viikko vaihtuvat treeniohjelmat, joissa tehokkaat treenit kestävät maksimissaan 30 minuuttia! 
 • Täytettävän viikkokalenterin, joka toimii motivaattorina matkan varrella. 
 • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa sinua tsemppaa kaksi valmentajaa + muut osallistujat
   

Huom! Uskomme valmennukseemme niin paljon, että annamme sille täyden tyytyväisyystakuun ja tämän vuoksi takaammekin sinulle, että saat rahasi 100% takaisin, mikäli et koe valmennuksesta olevan apua sinulle tai et saa sillä tuloksia aikaan!  

 

OSALLISTU ENNAKKOON NYJA NAUTI LOPPUVUODESTASI! 

Varaamalla paikkasi ennakkoon jo nyt, mahdollistat itsellesi sen, että olet helmikuussa hoikemmassa, kiinteämmässä, energisemmässä ja myös paremmassa kunnossa, jolloin sinulla onkin täydet valmiudet tehdä vuodesta 2018 oikein kunnon hyvinvoinnin ja itsesi panostamisen vuosi!  

 

 KOODILLA FATBURN SAAT -10% ALENNUKSEN VALMENNUKSESTASI! OSALLISTU NYT!

 

 

2017-12-13T15:34:11+00:00 Categories: Painonpudotus|