You are here:-Painonpudottajan treeniohjelma
Painonpudottajan treeniohjelma2016-11-16T12:42:50+00:00

Painonpudottajan treeniohjelma + ruokavalio

Painonpudottajan treeniohjelma sopii loistavasti sinulle, mikäli haluat pudottaa painoasi ja pitää kilot poissa! Treeniohjelma sisältää kattavat ohjeet treeniin ja ruokailuun, joiden avulla saat hyvän startin kohti parempaa terveyttä ja hoikempaa olemusta.

Painonpudottajan treeniohjelmassa saat:

  • Monipuolisen 8 viikon treeniohjelman
  • Kuntosali-, kehonpaino- ja aerobisia harjoituksia
  • Tavoitettasi tukevan ruokavalion
  • Lisäravinnesuositukset
  • Treenikalenterin ja selkeät ohjeet ohjelman suorittamiseen
  • Video-ohjeet treeniliikkeisiin
  • Personal Trainerin tuen. Voit tarvitaessa kysyä neuvoa valmentajalta ohjelman aikana

 

Tämä suosittu painonpudottajan treeniohjelma on auttanut jo useita karistamaan ylimääräiset kilot ja voimaan paremmin. Painonpudottajan treeniohjelman avulla opit kuinka sinun tulee syödä ja liikkua, jotta voit pudottaa painoasi pysyvästi. Liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta tulee osa arkeasi!

Treeniohjelma:

Treeniohjelma jakautuu kahteen neljän viikon jaksoon. Ensimmäisellä neljän viikon jaksolla treenaat viisi kertaa viikossa. Treenit koostuvat kuntosaliharjoituksesta, kahdesta aerobisesta harjoituksesta sekä yhdestä kotona tehtävästä HIIT-harjoituksesta.

Toiselle neljän viikon jaksolle saat uudet treenit ja treenaat kuusi kertaa viikossa. Treenit koostuvat kahdesta kuntosaliharjoituksesta, kahdesta aerobisesta harjoituksesta sekä kahdesta kotijumpasta.

Saat helpot ja selkeät video-ohjeet treeniliikkeiden suorittamiseen. Ohjelmaan kuuluu personal trainerin tuki, joten sinulla on mahdollisuus kysyä meiltä neuvoa tarvittaessa. Sinun ei ole pakko treenata ohjelman tahdissa vaan voit suorittaa ohjelman harjoituksia sinulle sopivassa tahdissa.

Ruokavalio:

Painonpudotusohjelma sisältää arvioidun kalorinkulutuksen mukaan suunnitellun ruokavalion, joka tehostaa painonpudotusta. Sinun ei tarvitse nähdä nälkää vaan ohjelmassa syödään säännöllisin väliajoin useita kertoja päivässä. Saat muutamia vaihtoehtoja eri aterioille, jolloin ruokavalio on mukavan monipuolinen ja voit muokata sen sinulle itsellesi parhaiten sopivaksi.

Saat kattavat ruokavalio-ohjeet. Ohjelmassa opit mitä eri aterioilla tulisi syödä sekä saat vinkkejä terveellisen ruokavalion tueksi.

Bonustuote:

Painonpudotusohjelman tilaajana saat nyt kaupan päälle Smoothiereseptikirjan, jossa on 50 terveellistä smoothievaihtoehtoa!

100% takuu:

Painonpudotusohjelma sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin!

HUOM! Ohjelma sopii sekä miehille että naisille. Tarvitset ohjelman suorittamiseen mahdollisuuden käyttää kuntosalia. Jos treenaat mielummin kotona, valitse Bikini Body -kotitreeniohjelma, Kiinteytyjän kotitreeniohjelma, Painonpudottajan kotitreeniohjelma tai Rasvanpolttodieetti

 

Lue lisää ja aloita Painonpudottajan treeniohjelma

 

Tutustu myös:

Verkkokurssit

E-kirjat


verkkokurssi

12 päivän Puhdistusdieetti uudistui! Tutustu valmennukseen verkkokaupassa! Piilota tämä ilmoitus