Painonpudottajan kotitreeniohjelma

kotitreeniohjelma

Painonpudottajan kotitreeniohjelma + ruokavalio

Painonpudottajan kotitreeniohjelmassa opit syömään oikein ja suoritat treenit helposti paikasta riippumatta milloin vain selkeiden ohjeiden avulla paikasta riippumatta! Ohjelman suorittamiseen et tarvitse kuntosalijäsenyyttä.

Painonpudottajan kotitreeniohjelmassa saat:

  • 8 viikon nousujohteisen treeniohjelman
  • HIIT-, kehonpaino- ja aerobisia harjoituksia
  • Tavoitettasi tukevan ruokavalion
  • Lisäravinnesuositukset
  • Treenikalenterin ja selkeät ohjeet ohjelman suorittamiseen
  • Video-ohjeet treeniliikkeisiin
  • Personal Trainerin tuen. Voit tarvitaessa kysyä neuvoa valmentajalta ohjelman aikana

 

Painonpudottajan kotitreeniohjelma auttaa sinua karistamaan ylimääräiset kilot ilman kuntosalilla hikoilua. Painonpudottajan kotitreeniohjelmassa opit syömään ja liikkumaan oikein, että voit pudottaa painoasi pysyvästi. Voit suorittaa tehokkaat treenit ohjeiden avulla helposti paikasta riippumatta milloin vain. Saat hyvän startin terveelliseen elämään, jolloin energisyys ja hyvinvointi ovat osa jokaista päivääsi!

Treeniohjelma:

Treeniohjelma jakautuu kahteen neljän viikon jaksoon. Ensimmäisellä neljän viikon jaksolla treenaat viisi kertaa viikossa. Treenit koostuvat kahdesta lihaskuntoharjoituksesta, kahdesta aerobisesta harjoituksesta sekä yhdestä HIIT-harjoituksesta. Kaikki treenit ovat siis tehtävissä ilman treenivälineitä omalla kehon painolla.

Toiselle neljän viikon jaksolle saat uudet treenit ja treenaat kuusi kertaa viikossa. Treenit koostuvat kahdesta aerobisesta harjoituksesta, kahdesta lihaskuntoharjoituksesta sekä kahdesta HIIT-harjoituksesta.

Saat helpot ja selkeät video-ohjeet treeniliikkeiden suorittamiseen. Ohjelmaan kuuluu personal trainerin tuki, joten sinulla on mahdollisuus kysyä meiltä neuvoa tarvittaessa. Sinun ei ole pakko treenata täysin ohjelman mukaan vaan voit suorittaa ohjelman harjoituksia sinulle sopivassa tahdissa.

Ruokavalio:

Painonpudottajan kotitreeniohjelma sisältää arvioidun kalorinkulutuksen mukaan suunnitellun ruokavalion, joka tehostaa painonpudotusta. Sinun ei tarvitse nähdä nälkää vaan ohjelmassa syödään säännöllisin väliajoin useita kertoja päivässä. Saat muutamia vaihtoehtoja eri aterioille, jolloin ruokavalio on mukavan monipuolinen ja voit muokata sen sinulle itsellesi parhaiten sopivaksi.

Saat kattavat ruokavalio-ohjeet. Ohjelmassa opit mitä eri aterioilla tulisi syödä sekä saat vinkkejä terveellisen ruokavalion tueksi.

Bonustuote:

Painonpudottajan kotitreeniohjelman tilaajana saat nyt kaupan päälle Smoothiereseptikirjan, jossa on 50 terveellistä smoothievaihtoehtoa!

100% takuu:

Painonpudotusohjelma sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin!

HUOM! Ohjelma sopii sekä miehille että naisille. Ohjelmassa treenaat kotona omalla kehon painolla. Jos olet kiinnostunut kuntosaliharjoittelusta, valitse Bikini Body -treeniohjelma, Kiinteytyjän treeniohjelma, Lihasmassanlisääjän treeniohjelma tai Painonpudottajan treeniohjelma

 

Lue lisää ja aloita Painonpudottajan kotitreeniohjelma

 

Tutustu myös:

Verkkokurssit

E-kirjat


4 viikon