Överiksi meni -E-kirja

Överiksi meni -E-kirja 

Menikö taas överiksi? Veitkö ruokavalion noudattamisen, treenaamisen tai työnteon liian pitkälle ja nyt tunnet olevasi totaalisen uupunut ja väsynyt?

Överiksi meni- e-kirja on syvällinen ja käytännöllinen opas, jonka avulla pystyt hölläämään överitoimintaa ja löytämään kultaisen keskitien, jonka avulla nautit työnteosta, treenaamisesta, terveellisen ruokavalion noudattamisesta tai arkisesta arjesta sen sijaan, että tuskailet ylisuorittamisen ja överiksi vetämisen parissa.

E-kirja on hyödyllinen juuri sinulle, mikäli ajattelet, ettet voi olla onnellinen tai hyväksytty ennen kuin….

  • Olet menestynyt ja rikas
  • Painat x kiloa ja omistat täydellisen, lähes rasvattoman vartalon
  • Sinulla on täydellinen koti, joka on aina tip top
  • Saat haluamasi työ- tai opiskelupaikan
  • Sinulla on vierelläsi tietynlainen puoliso ja haluamasi määrä lapsia

Kirjassa selvitetään kirjoittajan omien kokemusten siivittämänä överitoiminnan takana olevia syitä ja paneudutaan ratkaisuihin, joiden avulla voidaan katkaista överitoiminnan kierre.

Kirjailijan esittely

Eevi on itsetuntemusohjaaja ja kouluttaja, joka työskenteli aiemmin sairaalamaailmassa. Quickfix ratkaisut ja pelkkä oireiden hoitaminen eivät kuitenkaan tuntuneet auttavan, ei työssä eikä omien henkilökohtaisten kipujenkaan suhteen, niinpä Eevi hakeutui tutkimaan toisenlaisia keinoja kohdata elämää. Eevin omaan taustaan mahtuu monenlaisia överiksi vetämisen muotoja, muutamana esimerkkinä syömishäiriö, läheisriippuvuus ja henkisyyden suorittaminen. Eevi uskoo, että överiksi vetäminen on taipumus, johon on hyvä alkaa luoda uudenlaista suhdetta, opetella hellittämään ja sallimaan kieltojen ja sääntöjen sijaan. Eevin oma tie luonnostaankin jatkuu, elämä ei ole jotain jossa tullaan valmiiksi.

Eevi uskoo inhimillisyyteen, aitoon kohtaamiseen sekä tutkimiseen negatiivisuuteen tai pakkopositiivisuuteen turvautumisen sijaan. Eevi tietää omasta kokemuksestaan sekä työstään, että psykologiset haavamme eivät katoa pakenemalla, suorittamalla, henkisyyteen pakenemalla, kehoa tuunaamalla tai toisesta ihmisestä pelastajaa etsimällä vaan rauhassa kohtaamalla ja tutkien, sallien pelkojen, impulssien kuin myös haaveiden nousta- ja katsoa syvemmälle, ymmärryksellä. Itsetuntemuksen lisääntyminen selkeyttää, tuo tilaa ja aitoa hyväksyntää elämän erilaisia vivahteita ja vaiheita kohtaan, sekä tukee terveen itsekunnioituksen luomista.

Kirjan kirjoittaja: Eevi Minkkinen
Sivumäärä: 107
Muoto: PDF, E-kirja

 

Hanki Överiksi meni -E-kirja tästä

 

Tutustu myös:

Verkkokurssit

Treeniohjelmat

E-kirjat


980x120-4