Mindfulness-verkkokurssi

mindfulness

Mindfulness -verkkokurssi 

Oletko halunnut osallistua mindfulness-kurssille, mutta ne eivät ole sopineet aikatauluusi? Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa kurssi omassa rauhassa, missä ja milloin haluat! Verkkokurssi on kahdeksan viikon mittainen ja se sisältää kaiken kaikkiaan 27 hyödyllistä harjoitusta!

Miten hyödyt mindfulness-verkkokurssista?

Mindfulness -tietoisuustaitojen avulla pääset oman potentiaalisi, vahvuuksiesi ja voimavarojesi äärelle. Nämä taidot lisäävät tunneälyä, luovuutta, keskittymiskykyä, stressinhallintaa, rentoutta ja taitoa voittaa masennus. On tieteellisesti tutkittu, että mindfulness-taidot voivat lieventää kipua, parantaa unta ja vahvistaa terveyttä monin eri tavoin. Samalla menneisyydestä ja tulevaisuudesta huolehtiminen vähenevät ja energiaa vapautuu keskittymiseen ja arjesta iloitsemiseen.

Kenelle mindfulness-verkkokurssi sopii?

Mindfulness-verkkokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aivojen suorituskyvyn ja immuunipuolustusjärjestelmän vahvistamisesta sekä oman hyvinvoinnin monipuolisesta lisäämisestä.

 

MINDFULNESS-VERKKOKURSSI
Mindfulness-verkkokurssiin kuuluu 8 viikon välein sähköpostitse toimitettavaa viestiä, jotka sisältävät aina yhden valmennusvideon (kestoltaan n. 30-60 minuuttia). Videoilla Aleksi Litovaara valmentaa sinua mindfulnessin maailmaan tietopakettien ja 27 erilaisen mindfulness-harjoituksen avulla. Saat harjoitukset myös mp3-äänitiedostoina, jotka voit kätevästi ladata vaikka puhelimeesi. Lisäksi saat joka viikko tietopaketin erillisenä pdf-tiedostona sekä harjoitusohjeet seuraavan viikon ajaksi. Kun tallennat materiaalit omalle koneellesi, voit palata niihin aina kun haluat. Lähde mukaan vahvistamaan läsnäoloasi ja hyvinvointiasi! Aiempaa kokemusta mindfulnessista ei vaadita.

MITEN VOIT HYÖDYNTÄÄ MINDFULNESSIA TYÖSSÄSI?
Tietoisuustaidot auttavat sinua keskittymään juuri nyt tekeillä olevaan asiaan. Tuloksesi ja tehokkuutesi voivat parantua, kun mielesi ei seikkaile menneisyydessä, tulevaisuudessa tai useiden eri tehtävien välillä. Mindfulness mahdollistaa uusia ajatusmalleja ja suhtautumistapoja sekä auttaa ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidoissa.

MITEN VOIT HYÖDYNTÄÄ MINDFULNESSIA VAPAA-AJALLA?
Lataudut ja rentoudut paremmin, kun osaat olla oikeasti läsnä ystävien ja harrastusten parissa ja täten myös nautit niistä enemmän. Menneiden asioiden turha märehtiminen vähenee.

MITEN VOIT HYÖDYNTÄÄ MINDFULNESSIA URHEILLESSA?
Tilanteen nollaamiskyky epäonnistumisen jälkeen paranee, aistit kehosi viestit paremmin ja huippusuoritus tulee yhä todennäköisemmäksi, kun tietoisuutesi sekä itsetuntemuksesi kasvaa. Flow-tilaan pääseminen helpottuu.

KENELLE MINDFULNESS-VERKKOKURSSI SOPII?
Mindfulness-verkkokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aivojen suorituskyvyn ja immuunipuolustusjärjestelmän vahvistamisesta sekä oman hyvinvoinnin monipuolisesta lisäämisestä.

MITÄ OPIT?
Keinoja, miten elää hyvää elämää tässä ja nyt, omana parhaana itsenäsi vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

MITEN?
Teet videoiden ja mp3-äänitiedostojen avulla lyhyitä mindfulness-harjoituksia, jotka voit ottaa saman tien käyttöön arjessasi rauhoittuaksesi ja keskittyäksesi paremmin esim. työpaikalla, kassajonossa tai kotona omassa rauhassa.

MINDFULNESS-VERKKOKURSSIN TEEMAT
1. Johdanto mindfulnessiin ja sen tutkimustietoon
2. Hengittäminen, harjoittelumuotojen perustelut
3. Haasteelliset tunteet ja stressinhallinta
4. Myönteiset tunteet ja niiden lisääminen
5. Ravitsemus ja arki
6. Hyväksyvä ja salliva asenne
7. Myötätunto itseä ja muita kohtaan
8. Tutkimustietoa aivoista

MINDFULNESS-VERKKOKURSSIN TÄRKEIMMÄT HYÖDYT PALAUTEKYSELYN MUKAAN
– Asiakastyön keventyminen ja tulosten parantuminen
– Huolien ja pelkotilojen lieventyminen
– Hyvinvoinnin ja levollisuuden lisääntyminen
– Keskittymiskyvyn lisääntyminen, unenlaadun paraneminen, voimaantumisen ja jaksamisen tunne
– Kivun hallinta ja kipujen lieventyminen
– Helpotus stressaaviin tilanteisiin töissä ja kotona
Vaikuttavuuskyselyn keskiarvo kurssista on ollut 9 (asteikolla 0–10).

ALEKSIN MISSIO
Hymyn voimaan uskova Aleksi haluaa vahvistaa suomalaisten työhyvinvointia ilon ja innostuksen kautta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänkaaren huomiointi korostuvat työurien pidetessä. Aleksi haluaakin tarjota ihmisille eväitä uusiutumiskykyyn ja palautumiseen ja olla mukana kehittämässä työkulttuuria motivoivaan, tasapainoiseen ja vahvuuksien kautta toimivaan suuntaan.
Läsnäolon voima ja sen aikaansaama rento valppaus ovat oivalluksia, joita Aleksi haluaa siirtää asiakkailleen. Pakottavan ja uuvuttavan suorittamisen korvautuessa kirkkaalla ja keskittyneellä mielellä sujuu työkin tuloksellisemmin. Lisääntynyt energisyys löytyy luontaisten vahvuuksien tai sisäisen palon vahvistumisesta. Inspiroivimpia ovat hetket, joissa asiakkaat löytävät sisäisen ponnahduslautansa ja pääsevät nauttimaan optimaalisesta suorituskyvystään.
Oleellista Aleksin valmennuksissa ovat myönteisiin tunteisiin liittyvien taitojen vahvistaminen. Aleksi kannustaa ja innostaa valmennettaviaan näkemään mahdollisimman paljon sekä onnistumis- että ratkaisumahdollisuuksia ja motivaattoreita, joiden avulla uudet oivallukset viedään jokapäiväiseen käytäntöön.
Työelämän muokkautuminen tarkoituksenmukaisempaan suuntaan – niin yksilön kuin yrityksenkin näkökulmasta – lähtee halusta kohdata ihminen ja nähdä heistä jokaisessa vahvuudet sekä piilevä potentiaali.

Tekijä: Aleksi Litovaara
Kesto: 8 viikkoa

 

Lue lisää ja aloita Mindfulness-verkkokurssi

 

 

Tutustu myös:

12 päivän Puhdistusdieetti

4 viikon Painonpudotushaaste

Treeniohjelmat

E-kirjat


980x120-4