You are here:-, Painonpudotus, Terveys-Saavuta unelmiesi rantakunto – Lähde mukaan Bikini Body -haasteeseen!

Saavuta unelmiesi rantakunto – Lähde mukaan Bikini Body -haasteeseen!

Kevät viiletti ohi ja rantakausi on nurkan takana. Vielä ei aivan ole asiaa uimarannalle, mutta nyt voit jo haaveilla kesän lämpimistä päivistä ja rannalla vietetyistä hetkistä. Voit sulkea silmäsi ja kuvitella itsesi rannalla makaamassa varpaat kuumaan hiekkaan upotettuina. Laineiden liplatus kantautuu korviisi ja se saa sinut rentoutumaan. Välillä pulahdat hetkeksi veteen ja palaat takaisin hiekalle nauttimaan jouten olostasi. Miten ihanaa aikaa kesä onkaan!

Eivätkö nämä yllä olevat mietteet vastanneet ajatuksiasi kesästä? Kesä ja varsinkin rannalla oleminen saattavat tuntua tuskaiselta ajatukselta. Kauan haaveena ollut kesäkunto on saattanut jäädä arkisten kiireiden keskellä puolitiehen ja tavoitteeseen on vielä jonkin verran matkaa. Ei kuitenkaan hätää! Lohdutuksen sanana voimme sanoa, että moni on tällä hetkellä samassa tilanteessa kanssasi.

Tartu tuumasta toimeen ja ryhdy hommiin!

Vielä on hyvin aikaa saavuttaa loistavia tuloksia ja saada näkyviä muutoksia aikaiseksi. Voit nauttia loppukesästäsi itsevarmempana, energisempänä ja hoikempana. Voit kävellä rannalla pää pystyssä sen sijaan, että painaisit sen kohti rintaasi. Voitko kuvitella mielessäsi voittajafiiliksen, jonka saisit aikaan onnistumisella?

Moni haaveilee kesäkunnosta, mutta vain harva saavuttaa haluamansa. Oletko sinä yksi näistä haaveilijoista? Saatat pitää itsesi niin kiireisenä, ettet ehdi tehdä tavoitteesi eteen mitään tai saatat toistaa itsellesi turhia tekosyitä mikset voisi saavuttaa tavoitettasi: ”olen liian kiireinen, minulla ei ole aikaa, minusta ei kuitenkaan ole siihen, en onnistu… ” Näillä ajatuksilla annat itsellesi luvan olla toteuttamatta haavettasi. Annat itsellesi oikeuden olla muuttumatta. Mikä on todella harmillista, koska sisimmässäsi haluat muutosta. Toimit siis jatkuvasti omien halujesi vastaisesti.

Mitä jos raivaisit tilaa itsellesi ja tekisit haluamasi muutoksen nyt, etkä viikon, kuukauden tai vuoden kuluttua? Sinulla on sisälläsi valtavasti voimavaroja, jotka odottavat niiden esiin tuloa. Saatat ehkä ajatella, ettet pysty muutokseen, mutta jos todella sitä haluat, pystyt siihen varmasti. Sinä olet paljon vahvempi kuin uskotkaan. Itse asiassa sinä pystyt tekemään muutoksen tällä sekunnilla. Sinä pystyt päättämään, mitä seuraavaksi suuhusi laitat. Sinä pystyt päättämään menetkö lenkille sohvalla makoilun sijaan. Sinä pystyt päättämään mitä ajatuksia mielessäsi pyörittelet.

Oletko siis valmis ryhtymään toimeen ja saavuttamaan jotain hienoa? Haluatko saavuttaa muutoksen vai jatkatko samaa rataa kuin ennenkin? Jos haluat muutosta elämääsi, tässä haaste, jonka avulla onnistut!

BIKINI BODY- HAASTE

Olemme suunnitelleet ohjelman, jonka avulla voit saavuttaa energisen olon ja jonka avulla onnistut karistamaan ylimääräiset sentit vartalostasi. Olet ensimmäisten joukossa, joille kerromme asiasta, joten annamme sinulle nyt myös kunnon tarjouksen ja onnistumistakuun!

kotitreenitreeni

Olemme saaneet kuulla asiakkaidemme huippuonnistumisista muiden ohjelmien seurauksena, joten tiedämme, että myös sinä voit saavuttaa hyviä tuloksia uudella Bikini Body -ohjelmallamme. Ei olisi mitenkään epätavallista, että painosi tippuisi 0,5 – 1 kiloa viikossa eli yhteensä 4-8 kiloa! Lähtöpainosta riippuen pudotus saattaa olla vieläkin enemmän. HUOM! Valittavanasi on kuntosaliharjoittelua sisältävä treeniohjelma tai kotona suoritettava kotitreeniohjelma

BIKINI BODY -OHJELMAAN KUULUU MYÖS RUOKAVALIO!

ruokavalio

Tiedämme, että treeniohjelma yksistään saattaa tuottaa hyviä tuloksia, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi myös ravintopuolen on hyvä olla kunnossa, joten saat samaan pakettiin myös tarkoin suunnitellun ruokavalion! Päivittäisten onnistumisten myötä saat lisää itsevarmuutta ja reipasta mieltä, jolloin saat aikaan positiivisen kierteen, jolloin hyviä asioita ja onnistumisia alkaa tapahtua!

Saat mahdollisuuden kokeilla ohjelman toimivuutta nyt ilman riskiä, sillä jos et onnistu etkä koe saavasi ohjelmasta mitään hyötyä irti – maksamme rahasi sinulle takasin. Uskomme, että noudattamalla ohjelmaa saavutat hienoja tuloksia, joten annamme sinulle täyden 14 päivän rahat takaisin –takuun!

TEE PÄÄTÖS, LÄHDE MUKAAN JA NAUTI KESÄSTÄ 2015 TÄYNNÄ KEVEYTTÄ JA ENERGIAA – PAREMMASSA KUNNOSSA KUIN KOSKAAN ENNEN!

Alennuskoodilla dieetti saat 20% alennuksen tilauksestasi.

ALOITA BIKINI BODY HAASTE TÄSTÄ!

 

BONUS: KUN TILAAT NYT – SAAT KAUPAN PÄÄLLE SMOOTHIERESEPTIKIRJAN!

smoothie

Nauti helpoista, kevyistä ja terveellisistä painonpudotukseen suunnitelluista juomista e-kirjan (arvo 14€) ohjeiden avulla helposti. Saat kirjan nyt kaupan päälle ilmaiseksi!

 

 

Tutustu myös:

Painonpudotus

Ravinto

Terveys

Ruokavaliot

Superruoat

Verkkokurssit

Treeniohjelmat

E-kirjat

2016-11-16T13:53:15+00:00Categories: Liikunta, Painonpudotus, Terveys|

12 päivän Puhdistusdieetti uudistui! Tutustu valmennukseen verkkokaupassa! Piilota tämä ilmoitus