Kiinteytyjän treeniohjelma

kiinteytyjän treeniohjelma

Kiinteytyjän treeniohjelma + ruokavalio

Haaveiletko kiinteästä ja sporttisesta ulkonäöstä? Jos vastasit kyllä, kiinteytyjän treeniohjelma on juuri sinua varten. Treeniohjelmassa opit miten treenaat ja syöt, jotta rasva palaa ja lihakset kiinteytyvät.

Kiinteytyjän treeniohjelmassa saat:

  • Monipuolisen 8 viikon treeniohjelman
  • Kuntosali-, kehonpaino- ja aerobisia harjoituksia
  • Tavoitettasi tukevan ruokavalion
  • Lisäravinnesuositukset
  • Treenikalenterin ja selkeät ohjeet ohjelman suorittamiseen
  • Video-ohjeet treeniliikkeisiin
  • Personal Trainerin tuen. Voit tarvitaessa kysyä neuvoa valmentajalta ohjelman aikana

 

Saavuttaaksesi kauniin, kiinteän ja tasapainoisen vartalon, sinun on panostettava oikeanlaiseen treeniin ja ravintoon. Kiinteytyjän treeniohjelmassa treenikalenteri täyttyykin lihaskuntoharjoittelusta, aerobisesta harjoittelusta ja tehokkaasta HIIT-treenistä. Kiinteytyjän treeniohjelma on suunniteltu tehostamaan rasvanpolttoa ja kiinteytymistä, joten saavutat ryhdikkään ja kiinteän vartalon sekä kehität lihaskuntoa ja kestävyyttä monipuolisella harjoittelulla yhdessä tarkan ruokavalion kanssa.

Treeniohjelma:

Treeniohjelma jakautuu kahteen neljän viikon jaksoon. Ensimmäisellä neljän viikon jaksolla treenaat viisi kertaa viikossa. Treenit koostuvat kahdesta kuntosaliharjoituksesta, kahdesta aerobisesta harjoituksesta sekä yhdestä kotona tehtävästä HIIT-harjoituksesta.

Toiselle neljän viikon jaksolle saat uudet treenit ja treenaat kuusi kertaa viikossa. Tällä jaksolla on edelleen kaksi aerobista harjoitusta sekä neljä kuntosalilla tehtävää lihasharjoitusta.

Saat helpot ja selkeät video-ohjeet treeniliikkeiden suorittamiseen. Ohjelmaan kuuluu personal trainerin tuki, joten sinulla on mahdollisuus kysyä meiltä neuvoa tarvittaessa. Sinun ei ole pakko treenata ohjelman tahdissa vaan voit suorittaa ohjelman harjoituksia sinulle sopivassa tahdissa.

Ruokavalio:

Kiinteytyjän treeniohjelma sisältää arvioidun kalorinkulutuksen mukaan suunnitellun ruokavalion, joka tehostaa kiinteytymistä. Sinun ei tarvitse nähdä nälkää vaan ohjelmassa syödään säännöllisin väliajoin kuusi kertaa päivässä. Saat muutamia vaihtoehtoja eri aterioille, jolloin ruokavalio on mukavan monipuolinen ja voit muokata sen sinulle itsellesi parhaiten sopivaksi.

Saat kattavat ruokavalio-ohjeet. Ohjelmassa opit mitä eri aterioilla tulisi syödä sekä saat vinkkejä terveellisen ruokavalion tueksi.

Bonustuote:

Kiinteytyjän treeniohjelman tilaajana saat nyt kaupan päälle Smoothiereseptikirjan, jossa on 50 terveellistä smoothievaihtoehtoa!

100% takuu:

Kiinteyjän treeniohjelma sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin!

HUOM! Ohjelma sopii sekä miehille että naisille. Tarvitset ohjelman suorittamiseen mahdollisuuden käyttää kuntosalia. Jos treenaat mielummin kotona, valitse Bikini Body -kotitreeniohjelma, Kiinteytyjän kotitreeniohjelma, Painonpudottajan kotitreeniohjelma tai Rasvanpolttodieetti

 

Lue lisää ja aloita Kiinteytyjän treeniohjelma

 

Tutustu myös:

Verkkokurssit

E-kirjat


468x400-100-reseptia%e2%95%a0e