Kiinteytyjän kotitreeniohjelma

kiinteyttävä treeniohjelma

Kiinteytyjän kotitreeniohjelma + ruokavalio

Kiinteytyjän kotitreeniohjelmalla laitat rasvan palamaan ja saavutat kiinteytystavoitteesi helposti kotoa käsin ilman kuntosalilla rehkimistä. Saat selkeät ohjeet ruokailuun ja treeneihin, jotka voit suorittaa missä ja milloin vain.

Kiinteytyjän kotitreeniohjelmassa saat:

  • 8 viikon nousujohteisen treeniohjelman
  • HIIT-, kehonpaino- ja aerobisia harjoituksia
  • Tavoitettasi tukevan ruokavalion
  • Lisäravinnesuositukset
  • Treenikalenterin ja selkeät ohjeet ohjelman suorittamiseen
  • Video-ohjeet treeniliikkeisiin
  • Personal Trainerin tuen. Voit tarvitaessa kysyä neuvoa valmentajalta ohjelman aikana

 

Kiinteytyjän kotitreeniohjelma auttaa sinua saavuttamaan kauniin ja kiinteän vartalon kotona treenaamalla. Kiinteytyjän kotitreeniohjelmassa saat selkeät ohjeet ruokailuun ja tehokkaisiin treeneihin, jotka voit suorittaa paikasta riippumatta milloin vain. Ota kunnon tehostartti kiinteytymiseen ja polta ylimääräiset rasvat pois ilman kuntosalilla hikoilua.

Treeniohjelma:

Treeniohjelma jakautuu kahteen neljän viikon jaksoon. Ensimmäisellä neljän viikon jaksolla treenaat viisi kertaa viikossa. Treenit koostuvat kahdesta aerobisesta harjoituksesta sekä kolmesta kotona tehtävästä lihaskunto- ja HIIT-harjoituksesta.

Toiselle neljän viikon jaksolle saat uudet treenit ja treenaat kuusi kertaa viikossa. Tällä jaksolla on edelleen kaksi aerobista harjoitusta sekä neljä kotona tehtävää lihasharjoitusta.

Saat helpot ja selkeät video-ohjeet treeniliikkeiden suorittamiseen. Ohjelmaan kuuluu personal trainerin tuki, joten sinulla on mahdollisuus kysyä tarvittaessa neuvoa. Sinun ei ole pakko noudattaa ohjelmaa pilkun tarkasti vaan voit suorittaa ohjelman sinulle sopivassa tahdissa. Treeniohjelman treenit pystyt helposti mukauttamaan oman kuntosi mukaisiksi.

Ruokavalio:

Kiinteytyjän kotitreeniohjelma sisältää arvioidun kalorinkulutuksen mukaan suunnitellun ruokavalion, joka tehostaa kiinteytymistä. Sinun ei tarvitse nähdä nälkää vaan ohjelmassa syödään säännöllisin väliajoin kuusi kertaa päivässä. Saat muutamia vaihtoehtoja eri aterioille, jolloin ruokavalio on mukavan monipuolinen ja voit muokata sen sinulle itsellesi parhaiten sopivaksi.

Saat kattavat ruokavalio-ohjeet. Ohjelmassa opit mitä eri aterioilla tulisi syödä sekä saat vinkkejä terveellisen ruokavalion tueksi.

Bonustuote:

Kiinteytyjän kotitreeniohjelman tilaajana saat nyt kaupan päälle Smoothiereseptikirjan, jossa on 50 terveellistä smoothievaihtoehtoa!

100% takuu:

Kiinteyjän kotitreeniohjelma sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin!

HUOM! Ohjelma sopii sekä miehille että naisille. Ohjelmassa treenaat kotona omalla kehon painolla. Jos olet kiinnostunut kuntosaliharjoittelusta, valitse Bikini Body -treeniohjelma, Kiinteytyjän treeniohjelma, Lihasmassanlisääjän treeniohjelma tai Painonpudottajan treeniohjelma

 

Lue lisää ja aloita Kiinteytyjän kotitreeniohjelma

 

Tutustu myös:

Verkkokurssit

E-kirjat


rasvanpoltto ohjelma kotiin