Bikini Body -treeniohjelma

bikini treeniohjelma

Bikini Body treeniohjelma + ruokavalio

Bikini Body -treeniohjelma on suunniteltu muokkaamaan vartaloa sporttiseksi, joten melko tiukan 8 viikon jakson aikana voit odottaa rasvan palamista ja lihasten kiinteytymistä sekä liikunnan tuomaa energiaa ja hyvää oloa. Ohjelma sopii parhaiten treenitaustaa omaaville henkilöille, jotka tavoittelevat näkyvää muodonmuutosta lyhyessä ajassa.

Bikini Body -treeniohjelmassa saat:

  • 8 viikon nousujohteisen treeniohjelman
  • Tehokkaita ja monipuolisia harjoituksia kuntosalille
  • HIIT-, intervalli- ja aerobisia harjoituksia
  • Tavoitettasi tukevan ruokavalion
  • Lisäravinnesuositukset
  • Treenikalenterin ja selkeät ohjeet ohjelman suorittamiseen
  • Video-ohjeet treeniliikkeisiin
  • Personal Trainerin tuen. Voit tarvitaessa kysyä neuvoa valmentajalta ohjelman aikana

 

Kauniin, kiinteän ja tasapainoisen vartalon saavuttaakseen on panostettava oikeanlaiseen treeniin ja ravintoon. Treenikalenteri täyttyykin kuntosaliharjoittelusta ja aerobisista harjoituksista. Bikini Body -treeniohjelma on suunniteltu tehostamaan rasvanpolttoa ja kiinteytymistä, joten saavutat ryhdikkään ja kiinteän vartalon sekä kehität lihaskuntoa ja kestävyyttä monipuolisella harjoittelulla yhdessä tarkan ruokavalion kanssa.

Treeniohjelma:

Treeniohjelma jakautuu kahteen neljän viikon jaksoon. Ensimmäisellä neljän viikon jaksolla treenaat 5-6 kertaa viikossa. Kuntosalilla treenaat kolme kertaa viikossa 3-jakoisella ohjelmalla. Aerobisia harjoituksia (pitkäkestoinen lenkki, intervalli- ja HIIT-harjoitukset) mahtuu kalenteriin 2-3 viikossa.

Toiselle neljän viikon jaksolle saat uudet tehokkaammat treenit ja treenaat 5-6 kertaa viikossa. Kuntosalilla treenaat neljä kertaa viikossa 4-jakoisella ohjelmalla. Kuntosaliohjelma sisältää myös erikoiskeinoja, joilla voit tehostaa lihasharjoittelua. Viikoilla 5-8 teet lisäksi 3-4 aerobista harjoitusta (pitkäkestoinen lenkki ja intervalliharjoitus) viikossa.

Saat helpot ja selkeät video-ohjeet treeniliikkeiden suorittamiseen. Ohjelmaan kuuluu personal trainerin tuki, joten sinulla on mahdollisuus kysyä meiltä neuvoa tarvittaessa. Sinun ei ole pakko treenata ohjelman tahdissa vaan voit suorittaa ohjelman harjoituksia sinulle sopivassa tahdissa.

Ruokavalio:

Ohjelma sisältää rasvanpolttoa ja kiinteytymistä tehostavan ruokavalion. Sinun ei tarvitse nähdä nälkää vaan ohjelmassa syödään säännöllisin väliajoin useita kertoja päivässä. Saat muutamia vaihtoehtoja eri aterioille, jolloin ruokavalio on mukavan monipuolinen ja voit muokata sen sinulle itsellesi parhaiten sopivaksi.

Saat kattavat ruokavalio-ohjeet. Ohjelmassa opit mitä eri aterioilla tulisi syödä sekä saat vinkkejä terveellisen ruokavalion tueksi.

Bonustuote:

Bikini Body -treeniohjelman tilaajana saat nyt kaupan päälle Smoothiereseptikirjan, jossa on 50 terveellistä smoothievaihtoehtoa!

100% takuu:

Bikini Body -treeniohjelma sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin!

HUOM! Ohjelma sopii kuntoilutaustaa omaaville miehille ja naisille. Tarvitset ohjelman suorittamiseen mahdollisuuden käyttää kuntosalia. Jos treenaat mielummin kotona, valitse Bikini Body -kotitreeniohjelma, Kiinteytyjän kotitreeniohjelma, Painonpudottajan kotitreeniohjelma tai Rasvanpolttodieetti

 

Lue lisää ja aloita Bikini Body -treeniohjelma

 

Tutustu myös:

Verkkokurssit

E-kirjat


verkkokurssi