Bikini Body -kotitreeniohjelma

bikini kotitreeniohjelma

Bikini Body kotitreeniohjelma + ruokavalio

Lähde tavoittelemaan timmiä ja seksikästä rantalookkia uuden ohjelman avulla! 8 viikon aikana voit odottaa rasvan palamista ja lihasten kiinteytymistä sekä liikunnan tuomaa energiaa ja hyvää oloa. Voit suorittaa ohjelman kaikki harjoitukset kotona ilman kuntosalia tai kuntoiluvälineitä!

Bikini Body -kotitreeniohjelmassa saat:

  • 8 viikon nousujohteisen kotitreeniohjelman
  • HIIT-, kehonpaino- ja aerobisia harjoituksia
  • Tavoitettasi tukevan ruokavalion
  • Lisäravinnesuositukset
  • Treenikalenterin ja selkeät ohjeet ohjelman suorittamiseen
  • Video-ohjeet treeniliikkeisiin
  • Personal Trainerin tuen. Voit tarvitaessa kysyä neuvoa valmentajalta ohjelman aikana

 

Bikini Body -kotitreeniohjelmassa pääset ylimääräisistä kiloista eroon ilman kuntosalia. Treeniohjelmassa saat selkeät ohjeet syömiseen ja tehokkaisiin treeneihin, jotka voit suorittaa paikasta riippumatta milloin vain. Ota kunnon tehostartti kiinteytymiseen ja polta ylimääräiset rasvat pois ilman kuntosalilla hikoilua!

Treeniohjelma:

Treeniohjelma jakautuu kahteen neljän viikon jaksoon. Ensimmäisellä neljän viikon jaksolla treenaat 5-6 kertaa viikossa. Treenit koostuvat kolmesta lihaskuntoharjoituksesta sekä 2-3 aerobisesta harjoituksesta (pitkäkestoinen lenkki, intervalli- ja HIIT-harjoitukset)

Toiselle neljän viikon jaksolle saat uudet tehokkaammat treenit ja treenaat 5-6 kertaa viikossa. Treenit koostuvat neljästä lihaskuntoharjoituksesta sekä 2-3 aerobisesta harjoituksesta (pitkäkestoinen lenkki ja intervalliharjoitus)

Saat helpot ja selkeät video-ohjeet treeniliikkeiden suorittamiseen. Ohjelmaan kuuluu personal trainerin tuki, joten sinulla on mahdollisuus kysyä meiltä neuvoa tarvittaessa. Sinun ei ole pakko treenata täysin ohjelman aikataulun mukaisesti vaan voit suorittaa ohjelman harjoituksia sinulle sopivassa tahdissa.

Ruokavalio:

Ohjelma sisältää rasvanpolttoa ja kiinteytymistä tehostavan ruokavalion. Sinun ei tarvitse nähdä nälkää vaan ohjelmassa syödään säännöllisin väliajoin useita kertoja päivässä. Saat muutamia vaihtoehtoja eri aterioille, jolloin ruokavalio on mukavan monipuolinen ja voit muokata sen sinulle itsellesi parhaiten sopivaksi.

Saat kattavat ruokavalio-ohjeet. Ohjelmassa opit mitä eri aterioilla tulisi syödä sekä saat vinkkejä terveellisen ruokavalion tueksi.

Bonustuote:

Bikini Body -kotitreeniohjelman tilaajana saat nyt kaupan päälle Smoothiereseptikirjan, jossa on 50 terveellistä smoothievaihtoehtoa!

100% takuu:

Bikini Body -kotitreeniohjelma sisältää täyden 14 päivän rahat takaisin!

HUOM! Ohjelma sopii kuntoilutaustaa omaaville miehille ja naisille. Ohjelmassa treenaat kotona omalla kehon painolla. Jos olet kiinnostunut kuntosaliharjoittelusta, valitse Bikini Body -treeniohjelma, Kiinteytyjän treeniohjelma, Lihasmassanlisääjän treeniohjelma tai Painonpudottajan treeniohjelma

 

Lue lisää ja aloita Bikini Body -kotitreeniohjelma

 

Tutustu myös:

Verkkokurssit

E-kirjat


100-reseptia-painonpudotukseen